Bralnica

"Your head must really hurt from all the unnecessary thinking you make it do."

~ Max, You Don`t Have to Say You Love Me
Forum
Pridružite se nam na forumu in skupaj z nami komentirajte knjige, iščite najbolj primerne igralce in čvekajte tudi o drugih stvareh!
Deli Bralnico
Pridruži se nam na socialnih omrežjih!

Bralnica na Google+

Bralnica na Facebook

Bralnica na Twitter

Bralni izziv
Postavi si bralni izziv in si prisluži priznanje.

Prebereš lahko katerokoli knjigo, dodatne točke pa dobiš s posebnimi izzivi.
Vampirji Romantika Fantazija Angeli Znanstvena fantastika Kriminalke Erotika Ostalo
Seznam knjig avtorja
Deklica Lola Rose
7.6

Deklica Lola Rose

Jacqueline Wilson

Življenje doma nenadoma postane zares neznosno, zato morajo Jayni, njena mami in mlajši bratec Kenny pripraviti prtljago in pobegniti sredi noči. Čeprav se bojijo, da bi jih nasilni očka odkril, se potovanje v London sprva zdi podobno veliki pustolovščini. Celo nova imena si izberejo - tako Jayni postane očarljiva in odrasla Lola Rose! Toda novo življenje Lole Rose ni tako čudovito kot njeno novo ime. Mamina nova služba in njen prijatelj ji nista všeč, pa tudi fantje v šoli ji mešajo glavo. Ko mora njena mami v bolnišnico, je Lola Rose prisiljena postati veliko bolj odrasla, kot se počuti. Preberi več »
Best Friends
8.29

Best Friends

(Najboljši prijateljici)

Jacqueline Wilson

Gemma in Alice sta najboljši prijateljici že od rojstva. Vidita se vsak dan. Razlike med njima niso bile nikoli pomembne; na primer to, da Gemma obožuje nogomet, Alice pa je bolj pri srcu risanje; da Gemma kar naprej govori, Alice pa veliko več posluša. Vsako stvar si delita. Nekoč pa Gemma ugotovi, da ji Alice nekaj prikriva. Da ima skrivnost. Ko jo Gemma končno razkrije, ni več prepričana, ali bosta z Alice lahko ostali najboljši prijateljici za vse čase. Preberi več »
Love Lessons
9.25

Love Lessons

(Učne ure ljubezni)

Jacqueline Wilson

Štirinajstletna Prue in njena mlajša sestra Grace ne hodita v šolo. Doma ju poučuje oče, ki je neverjetno strog in starokopiten. Nekega jutra oče dobi srčni napad in mami ne ostane drugega, kakor da dekleti pošlje v šolo. Šele tam Prue ugotovi, kako zelo drugačna je od drugih deklet, zaradi česar se težko prilagaja novemu okolju. Edino uteho najde v slikanju in prijateljstvu z mladim in simpatičnim učiteljem likovne vzgoje. Kmalu se vanj zaljubi in sprašuje se, ali on čuti enako. Njuna ljubezen je prepovedana, toda ali je tudi nemogoča? Preberi več »
Iskalnik

Kaj lahko počnejo člani naše skupnosti?

  • javno širijo mnenje o knjigah
  • označijo katere knjige so že ali pa še bodo prebrali
  • shranijo najboljše knjige
  • sodelujejo v nagradnih igrah
  • sodeujejo v aktualnih debatah na forumu in bralnih izzivih
Postani član Forum
Vpis
Pozabljeno geslo?
Kavarna in čajnica
Knjige
Zadnji komentarji