ja men so ble 1. dve knjige tud full fajne sam tretja knjiga je bla pa a bit of let down.Jaz pa ravno berem tretji del in ne vem kaj sem tako dolgo čakala, preden sem vzela Hush, hush v roke. Prvi dve knjigi sta mi bili obe ful všeč in sem ju prebrala kar hitro. Pri tretji sem sedaj ostala pri devetem poglavju in mi še ni tako zanimivo in napeto. Upam, da bo kmalu kaj bolje.
ne, nič od te serije še ni prevedeno in zgleda, da še kr neki časa ne bo, če bo splohTe knjige še nisem prebrala ampak jo nameravam, ker menda ful najača. A mogoč kera ve če je ta knjiga že prevedena v slovenščino? Povsod sem gledla pa ne najdem prevoda (niti za naslov)
Hvala vnaprej![]()
L.p.
Klara
Škoda. V angleščini se mi je pa vedno zdelo ful težko brat. Morem enkrat poskusit. Mislim da bo to moja prva angleška knjiga. Do zdaj sem v angleščini brala sam stripe.ne, nič od te serije še ni prevedeno in zgleda, da še kr neki časa ne bo, če bo splohTe knjige še nisem prebrala ampak jo nameravam, ker menda ful najača. A mogoč kera ve če je ta knjiga že prevedena v slovenščino? Povsod sem gledla pa ne najdem prevoda (niti za naslov)
Hvala vnaprej![]()
L.p.
Klara
Po forumu brska: Ni registriranih uporabnikov in 3 gostov