Sicer ne raziskujem, ker nimam časa, ampak mi je pa zanimivo glede teh tem

Če se kdaj odločiš, da bi nam kaj več o tem povedala, lahko komot novo temo odpreš v tem forumu Angeli pa noter pol pišemo teorije pa primerjat

Sem prebrala Mortal instruments in mi je nekako tko dobro kt Dimitri/Rose zadeva. Komi čakam da pride vn nova ker tm se bo šele žurka začela pomojem.JaMeni je ful všeč, če je v takih knjigah malo bolj razloženo ozadje - če še nisi, preberi Mortal Instruments - ful dobro glede angelov pa tega
![]()
Sicer ne raziskujem, ker nimam časa, ampak mi je pa zanimivo glede teh tem
Če se kdaj odločiš, da bi nam kaj več o tem povedala, lahko komot novo temo odpreš v tem forumu Angeli pa noter pol pišemo teorije pa primerjatZna bit zanimivo
Hmmm... sej je to govora o laseh ne? Mislim... hmmm... lasje ki so dejansko na glavi... mislim... na lobanji... Ker "odlakanega" pa "dolgega" mi zdele nekak ne gre skupaj z mojo temo...okey. razumem. ampak še zmeri nebi glih rekla rawr baby če bi vidla enga odlakanega očupanega dolgega. juck.hvala bogu da imave različen okus za tipe kaj bi se zgodil če bi mele istega. hoho.
Hmmm... sej je to govora o laseh ne? Mislim... hmmm... lasje ki so dejansko na glavi... mislim... na lobanji... Ker "odlakanega" pa "dolgega" mi zdele nekak ne gre skupaj z mojo temo...okey. razumem. ampak še zmeri nebi glih rekla rawr baby če bi vidla enga odlakanega očupanega dolgega. juck.hvala bogu da imave različen okus za tipe kaj bi se zgodil če bi mele istega. hoho.
Ne vem zakaj, ampak men je to ful dobr, če ma tip urejene dolge lase, poudarek na "urejene", pa enim ful pašejo dolgi lasje. Sicr jih noben moj tip do zdaj še ni mel, sam všeč mi pa vseeno je
Po forumu brska:: Ni registriranih uporabnikov in 1 gost