Da ne bom preveč spoilala pod opisom knjige...sem kar odrpla novo temo...
Torej knjigo sem prebrala pa čeprav sem pričakovala pač še eno angelsko zgodbo...podobno vsem ostalim...no...pa so me določene stvari presenetile.
Všeč mi je bilo, da je Clare že točno vedela kdo in kaj je...všeč mi je bil njen odnos z mamo...edino...njena mama nekaj skriva...in bo verjetno kej več o temu napisano v nadaljevanju...
Tole vse okol njenga ''namena'' zakaj je na zemlji...mi je blo tud fail...zakaj? Ker se cela knjiga vrti okoli te teme in njenih vizij in potem konec...in je isto kot na začetku...ne izvemo nič novega- razen- spoiler tega da pač tudi fant iz njene vizije..vidi njene vizije in da sta nekako onadva njun namen..oba angela...in oba nista opravila naloge...
Ok...romanca...ok...je romanca...in takoj sem vedela s kom se bo zapletla..tko da...zame to ni bilo presenečenje...in njun odnos mi je bil bolj všeč predno sta se zapletla...potem vse postane bolj cheesy....
Tko da...zaenkrat bi knjigi dala oceno 8, ker me ni stiskalo med branjem...niti enkrat se nisem tako vživela v zgodbo kot pri Hush Hushu...ali pa med Immortal Instruments ( sej so immortal...zaboga se ne morem spomnit )...
Če bo nadaljevanje...hočem vedet več o ''namenu'', ki ga je imela Clarina mama...potem tudi kako vlogo ma Clarin brat....hočem tud, da mi pisateljica razjasne kako povezavo imata Clara in Cristian...
Tuckerja...pa ubistvu v naslednji zgodbi sploh ne bi pogrešala...Tako.