Nah, če ne bi Nicka brala pred njim, bi bla mogoče istega mnenja. Mislim, se Luc ni švoh, če ga primerjaš z ostalimi liki v knjigi. Samo v primerjavi z Nickom je pa Luc ko neki lost, sad looking puppy. Ne moreš bit kao neki badass demon, ki je že ne vem kolko folka zvabo v skušnjavo, je že tisočletja na svetu in ne pozna čustev, pol pa v trenutku, kak jo zagleda, postane lovestruck and clingy teenager.Mogoče si se ti preveč na Frannie osredotočla, ker jaz sem se na Luca pa mi je prav zabavno blo
Ni težava v good vs. evil. To je tak skoraj v vsaki zgodbi tak. Nekdo je good, drugi evil. Težava je v tem, da zgodba in liki sploh niso dodelani / kompleksni. Luc se še najbolj približa temu, ampak tud samo "približa." Like I said, vse se vrti okrog Frannie in do kerega tipa ji je tisti trenutek. Še z njenima frendicama se nea nič drugega meni. In to meni ni dovolj. Dobro v nekih simpl romantičnih komedijah, ajde, samo od neke fantazijske knjige, ki se trudi z neko mitologijo in bo celo dobila nadaljevanje, zahtevam več. Dosti več.
Plus tega pa mi sporočilo ni všeč...
Give in to lust / sleep with someone and you're one step to hell?! Seriously??

Zdaj sem tak fejst šinfala... Se knjiga ma tud svoje dobre momente, sploh na začetku. Pa ajde, zdaj ko je Luc pokazal ji, kdo je, je postalo spet malo zanimivo. Pa tud nekje 80 strani še morem prebrat... Samo, you know. Ni to to. Ni to to, kar bi lahko blo.
Yes, please, do that. Me zanima kakega mnenja boš.Hehehe, bom prebrala pa bom povedla, kira od vaju ma prav![]()

heheh lol.. why?![...]pol še samo FreakChiq poslušam - which scares me a little