James Patterson in knjiga, ki po 24 urah eksplodira
James Patterson in knjiga, ki po 24 urah eksplodira

James Patterson in knjiga, ki po 24 urah eksplodira

Ever, 23. 01. 2015

James Patterson, avtor številnih kriminalk in uspešnic za mladino, je predstavil novo knjigo, katere naslov je "Private Vegas". Ta knjiga ni namenjena počasnim bralcem, saj se samouniči po 24 urah.

Morda se sliši kot marketinška poteza, ker to dejansko je, a to ne pomeni, da samouničujoča knjiga ne obstaja. Bogat bralec, ki ima na računu vsaj 294.038 USD, lahko takšno knjigo kupi in tudi doživi njeno samouničenje.

Ta cena pa vključuje še druge "ugodnosti". Kupec ne bo dobil samo knjige, ampak tudi zasebno potovanje na skrito luksuzno destinacijo, večerjo z avtorjem (s 5 hodnim menijem) in ekipo specialcev, ki bodo poskrbeli za knjigo. Na voljo bo tudi ekipa ljudi, ki se spozna na bombe in bo nadzirala čas eksplodiranja.

Za tiste, ki si takšne knjige ne morejo privoščiti, Patterson ponuja 1000 e-knjig, ki se prav tako samouničijo. Te knjige bodo na voljo samo s skrito kodo, le-te pa delijo tukaj.

S temi 1000 e-knjigami bo povezana iOS aplikacija, s katero bodo bralci lahko preverjali, kako daleč so z branjem drugi bralci. Tudi če ne dobiš skrivne kode, lahko spremljaš, kako hitro ljudje berejo.

Za nas, "normalne ljudi", pa je na voljo "normalna knjiga", v papirnati obliki, ki jo lahko najdeš tukaj.

Vir slike: smh.com.au
Book Depository

Všeč ti bodo tudi ...