Kaj podariti knjigoljubcu?
Kaj podariti knjigoljubcu?

Kaj podariti knjigoljubcu?

Jerneja, 21. 12. 2017

December je čas obdarovanja in bližine. To je čas, ko tistim najbliže našemu srcu podarimo malenkost ali dve, ter jim tako damo vedeti, da nam veliko pomenijo. Nekateri prisegajo na kupljena darila, medtem ko si drugi vzamejo več časa in darilo izdelajo ročno.

Tokrat smo za vas pripravili nekaj idej, kaj kupiti knjigoljubcu, če mu ne želite podariti knjige. Pa ne, ker mu ne bi privoščili nove super dišeče in bleščeče zgodbe njegovega priljubljenega avtorja. Ampak zgolj zato, ker niste prepričani ali to knjigo že ima.

Podarite mu lahko majico ali pulover s knjižnim citatom. Predlagamo, da izberete kakšno misel iz njegove priljubljene knjige. Če imate ustvarjalno žilico pa lahko misel celo sami všijete v majico/pulover.

 

Knjigoljubci radi beremo na udobnem in čudovite, puhaste blazine so kot nalašč za to.

 

Vam vaš knjigoljubski prijatelj večkrat potoži kako ga na sprehodu zebe? Potem je šal ali ruta pravo darilo zanj. Na spletu lahko najdete ogromno čudovitih šalov s citati ali slikami knjig oz. ilustracijami iz njih.

 

Vsi imamo radi svečke, saj tako omamno dišijo. V zadnjem času so postale izredno popularne in sedaj lahko kupiš prav takšne, ki so primerne za knjigoljubce. Izbiraš lahko med vonji starih/novih knjig in magičnih krajev, kot tudi vonjem likov iz knjig.

Vaš prijatelj izredno rad bere in svojo ljubezen želi deliti z vsemi, ki pridejo na obisk? Vi pa mu želite podariti nekaj uporabnega in ne le knjige? Potem je predpražnik s super napisom to kar iščete.

 

Če je vaš obdarovanec podoben ostalim ljudem, potem mu najverjetneje nogavice izginjajo in kar naprej potrebuje nove. Mogoče lahko ta 'problem' izkoristite v svoj prid in mu podarite super nogavice.

Branje in čaj gresta odlično skupaj, tako kot branje in kava. Da bo vaš prijatelj med prebiranjem knjige še bolj užival, mu lahko podarite super skodelico. Darilo je uporabno in nadvse prisrčno.

 

Knjigoljubci knjigarne in knjižnice nikoli ne zapustimo praznih rok. Svojemu prijatelju zato lahko podarite platneno vrečo, v kateri bo lažje prenašal kupe knjig naokrog.

Nakit je vedno dobra izbira, saj se ogrlici ali prikupnih uhanom ni mogoče upreti. Malo pobrskajte naokrog in prepričani smo, da boste našli prave za vašega obdarovanca. Seveda pa jih lahko izdelate tudi sami.

 

Seveda lahko podarite še veliko drugih daril, ki bodo obdarovancu ogrele srce in mu pričarale nasmeh na obraz. Vi prijateja najbolje poznate in zagotovo se boste domislili česa lepega.

Vir prispevka: https://media.bookbub.com/blog/2017/11/29/best-gifts-for-book-lovers/

Vir slike: stocksnap.io/
Book Depository

Všeč ti bodo tudi ...