Kreativne knjižne poličke
Kreativne knjižne poličke

Kreativne knjižne poličke

Jerneja, 01. 08. 2018

Kdor ima knjige, jih mora nekam pospraviti. Mislim, da se s tem vsi strinjamo. Knjižne police so kot nalašč za to. Knjige imamo tako na varnem in vedno nekje na dosegu roke.

Knjižne poličke si navadno predstavljamo kot popolnoma običajne police na katerih so pač, hja, knjige. Ampak, to nikakor ne pomeni, da ne moremo imeti drugačnih, bolj kreativnih polic. Nekaj zanimivih idej smo zbrali v tem prispevku. Čeprav lahko skoraj gotovo takšne poličke kupite, jih lahko seveda poskusite narediti tudi sami. Kdo ve, mogoče bodo še boljše od teh tukaj.

Prepričana sem, da prepoznaš simbol. Superheroj Batman oz. v tem primeru gre bolj za super knjige, ki si zaslužijo častno mesto v naši hiši.

Vsi smo kdaj že prebrali kakšno knjigo, ki je na koncu več kot izgleda na prvi pogled. Skorajda ima neko posebno težo in to lahko s temi poličkami pokažeš tudi ostalim.

Zanimiva ideja, ki pa še zdaleč ni primerna le za čebelarje.

Drevo življenja ali kar drevo knjig. Knjižnih polic v podobi drevesa je res veliko. Če ti je ideja všeč potem ti predlagam, da še malo pobrskaš po spletu ali mogoče celo sam/a poskusiš poustvariti kaj podobnega.

Ta ideja za shranjevanje knjig je res fantastična. Knjige so na varnem, dostopne in še police box prav lepo popestri prostor.

Še eno knjižno drevo - tokrat v malo drugačni izvedbi. Res kreativno!

Obešene knjige? Zakaj pa ne. Vendar res upam, da so te vrvice dovolj močne.

Imate v stanovanju kakšne cevi, ki jih ne morete zakriti? Nič zato, potrebujete le desko in voilá, unikatna knjižna polica je že tu.

Še ena zanimiva ideja. Meni je všeč ker lahko te 'knjižne obešalnike' dodajamo po potrebi. Več knjig kot bomo imeli, več obešalnikov spnemo.

Seveda je takšnih in drugačnih kreativnih, posebnih in predvsem drugačnih knjižnih poličk še veliko več, a morebiti si kakšno idejo dobil/a že ob branju tega prispevka.

Vir slike: http://wordcampindy.org/
Book Depository

Všeč ti bodo tudi ...