Na velika platna prihaja Hush, Hush
Na velika platna prihaja Hush, Hush

Na velika platna prihaja Hush, Hush

Jerneja, 20. 07. 2018

Za vse oboževalce sage Hush, Hush imamo super novičko. Avtorica Becca Fitzpatrick je na svoji Facebook strani objavila, da bo dolgo pričakovani film navsezadnje le prišel.

Hush, Hush je svet obnorel davnega leta 2009, če malo pretiravam. Da je govora o filmu sploh ni presenečenje, saj se je knjiga na lestvici New York Times Bestseller obdržala več kot 50 tednov. Prodanih je bilo več kot 5 milijonov izvodov knjige in le-ta je bila prevedena v več kot 35 jezikov. Bralci so knjigo takoj pograbili in tudi v Sloveniji se je v bralnih krogih kar precej govorilo o njej.

Avtorica na svoji Facebook strani spremljevalce obvesti, da ima super novico in se hkrati zahvali bralcem za vso podporo.

O filmu je bilo v preteklosti že govora, nakar je Becca julija 2014 javnost obvestila, da ni podaljšala pogodbe z LD Entertainment, ki naj bi film posnel. Povedala pa je tudi, da se ji v tem trenutku za film ne zdi primeren čas, ampak da to še ne pomeni, da filma ne bo.  

Sedaj že vemo, da bo tokrat na režiserskem stolčku sedela Kellie Cyrus, katero marsikdo prepozna, saj je režisirala Vampirske dnevnike. Producenti pa so Claude Dal Farra, Brice Dal Farra, Brian Keady in Irfaan Fredericks.

Informacije o knjigi

Hush, Hush je prvi del sage z istoimenskim naslovom. Spremljamo zgodbo Nore in Patcha, ki pa se v tem delu še ne zaključi. Knjigi namreč sledijo še trije deli. Žanrsko gre za romantično fantazijsko knjigo primerno za mlade odrasle (ang: young adult), ki jo lahko primerjamo s knjigo Somrak.

Zgodbo pripoveduje Nora, navadna srednješolka, ki se ne more ločiti od svoje najboljše prijateljice Vee. Nato pa nekega dne učitelj biologije dobi nenavadno idejo, da bodo v razredu spremenili sedežni red. Tako Nora dobi novega soseda, Patcha. Kmalu za tem se Norino življenje spremeni, saj jo ves čas obdaja nevarnost. Ta nevarnost pa je seveda povezana s Patchom. Bolj kot Noro Patch odbija, bolj jo vleče k sebi.

Na uradni napovednik bomo seveda morali še nekaj časa počakati, ampak za zdaj se lahko zadovoljimo s temle, ki ga je naredil oboževalec knjige:

Več o knjigi in mnenju bralcev: https://www.bralnica.com/knjiga/hush-hush/
Povezava do klepeta na forumu https://www.bralnica.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=10

Viri:
http://www.beccafitzpatrick.com/copy-of-hush-hush-movie
https://variety.com/2018/film/news/supernatural-romance-hush-hush-movie-kellie-cyrus-1202879171/
https://www.facebook.com/BeccaFitzpatrickFan

Vir slike: i.ytimg.com
Book Depository

Všeč ti bodo tudi ...