Podobne knjige kot 50 odtenkov sive
Podobne knjige kot 50 odtenkov sive

Podobne knjige kot 50 odtenkov sive

Ever, 23. 03. 2015

Tokratki seznam je malce bolj pikantno obarvan in sem ga pripravila s pomočjo naše zveste uporabnice skyline. Veliko vas zanima, kaj se splača brati po seriji Petdeset odtenkov in katere knjige so podobne seriji Petdeset odtenkov in da ne rabite brskati po kategoriji, je tukaj en kratek seznamček, ki vam bo pomagal pri odločitvi. Hvala skyline!

Če imaš morda tudi sama v mislih kakšen seznam ali si želiš da bi pripravili takšno kolekcijo tebi ljube knjige, mi piši na info@bralnica.com.

1. The Original Sinners, Tiffany Reisz

Nora Sutherlin je znana po svojih erotičnih knjigah, ki postajajo vedno bolj popularne. A njen zadnji rokopis je drugačen, bolj resen, bolj oseben in izpoveden. Nora je prepričana, da bo s to knjigo dosegla največji prelom v svoji karieri, če jo bo lahko izdala. Zachary Easton ima Norino usodo v svojih rokah. Zahteven britanski urednik se strinja, da bo glavni urednik njene knjige pod enim pogojem: Nora mu mora prepustiti nadzor nad izražanjem in potekom zgodbe, kar pomeni, da mora večino knjige popraviti v šestih tednih.

2. Dangerous, Lisa Marie Rice

Ko visok, mišičast in na pogled zastrašujoče nevaren moški želi najeti sobo v njeni veliki hiši, Caroline okleva. Četudi ji finančno stanje ne dovoljuje, da zavrne kateregakoli gosta, je en pogled na neznanca dovolj, da ji zavre kri. Od strahu ali privlačnosti? Kemije med njima ne more zanikati in edino na kar še lahko misli so njegove močne roke na njenem drobnem telesu. A ta moški, ki nepričakovano vstopi v njeno življenje je vse prej kot to, kar sam trdi da je.

3. Club Destiny, Nicole Edwards

Samantha Kielty je le mislila, da ve, kdo je in iz kakšnega testa je narejena, dokler ji niso ponudili položaj , ki jo odpelje iz njene majhne pisarne v San Antoniu, Texasu, v večjo prefinjeno pisarno na glavnem sedežu podjetja v Dallasu. Njen novi šef ni le intenzivno seksi, ampak ji pokaže stvari, o katerih je do sedaj le brala v knjigah. Logan McCoy živi v ustaljenem ritme, dokler svojega fokusa ne preusmeri v novo podpredsednico projektov. Že samo pogled na njo mu pospeši krvni obtok in zaželi si stvari za katere ni vedel, da jih potrebuje in podzavestno išče. Logan upa, da je Samantha sposobna sprejeti njegov dominantni karakter... še posebej med rjuhami ali pod prho.

4. Because You Are Mine, Beth Kery

Prvič ga spozna na zabavi, ki je prirejena njej v čast, le njej - študentki Fancesci Arno. Takojšnja kemija med njima je zastrašujoča, kajti prvič se ji zgodi, da na prisotnost nekoga tako eksplozivno odreagira, sploh na tujca, ki ga ne pozna. Intenzivna in kontrolirana prisotnost biljonarja Iana Nobla v njej prebudi čudno prijeten občutek, ki ji postaja vse bolj všeč.

5. Crossfire, Sylvia Day

Bil je prelep in čudovit, oster, a vroč. Privlačil me je kot še noben drug. Njegov dotik je bil droga, čeprav sem se vsega zavedala. Moje demone je spustil na plan in Gideon je to vedel, saj se je tudi sam soočal s svojimi demoni. Najina ljubezen me je spremenila, a upala sem, da najina težavna preteklost ne bo vsega uničila...

6. Stark, J. Kenner

Bil je edini moški, ki se mu nisem mogla izmakniti. In hkrati edini, ki se mu nisem mogla upreti. Damien Stark bi lahko imel vsako žensko. Bil je privlačen, samozavesten in oblasten: dobil je vse, kar si je zaželel. In želel si je mene. Nisva se mogla odtrgati drug od drugega, skoraj brez nadzora naju je vleklo skupaj. Toda prav toliko, kot sem hrepenela po njegovi bližini, sem se njegove zahtevnosti tudi bala.

7. S.K.R.I.V.N.O.S.T., L. Marie Adeline

Življenje Cassie Robichaud je polno obžalovanj in osamljenosti. Pred kratkim ji je umrl mož in sedaj se po končani službi v kavarni vrača v osamljeno stanovanje. Nato pa nekega dne odkrije beležnico, ki jo je za sabo pustila stranka in njeno življenje se obrne na glavo. Vsebina beženice Cassie vodi v skrivni klub S∙E∙C∙R∙E∙T, ki je namenjen ženskam, ki želijo uresničiti svoje skrivne seksualne fantazije. Cassie se znajde na neverjetnem popotovanju, najde novo samozavest in živi strastno.

8. Breathless, Maya Banks

Bila je prepovedan sadež. Mlajša sestra njegovega najboljšega prijatelja. Gabe, Jace in Ash: trije od najpremožnejših, najvplivnejših mož v državi. Vajeni so dobiti vse, kar hočejo. In Gabe hoče uresničiti svoje fantazije o ženski, ki je bila prepovedan sadež. Zdaj pa je zrela kot medena hruška...

9. The Dark Duet, C.J. Roberts

Caleb je moški z enim samim ciljem. Maščevanjem. Ko je še bil majhen, so ga ugrabili in prodali v suženjstvo. Že dvanajst let se vrti v krogu suženjstva in išče ljudi, ki so odgovorni za to. Ko se mu ponudi priložnost, mora prevzeti vlogo ljudi, ki jih sovraži in ugrabiti mlado, lepo dekle ter jo izuriti, kot so nekoč izurili njega. Osemnajstletna Olivia Ruiz se je prebudila na čudnem kraju. Zavezana in s prevleko čez oči, je slišala le miren moški glas. Njegovo ime je Caleb in želi, da ga kliče Gospodar. Čeprav se ga boji, po drugi strani do njega čuti nezaželeno privlačnost.

10. Masters and Mercenaries, Lexi Blake

Rutinska misija se spremeni v nevarno zapeljevanje. Sean Taggart lovi smrtonosnega terorista in njegova edina sled je ljubka Grace Hawthorne, osebna pomočnica v zaposlovalni agenciji, za katero Sean sumi da je le krinika za nelegalne dejavnosti. Da pride do resnice, se bo moral zbližati z Grace, kar pa ne bo težka naloga ko ugotovi da je submissive.

Book Depository

Všeč ti bodo tudi ...