Prenova spletne strani
Prenova spletne strani

Prenova spletne strani

Ever, 02. 11. 2014

Dobrodošli na prenovljeni spletni strani Bralnica!

Pred dobrimi 4 leti in pol, aprila 2010, smo odprli majhen kotiček na spletu, katerega cilj je bil predstaviti tiste res najboljše knjige in serije vsem, ki uživajo ob dobrih knjigah. Od takrat, se je Bralnica razvila v veliko več. Skupaj smo zbrali zelo veliko zbirko knjig, ki je namenjena vsem generacijam. Na forumu so se tlele debate o tem, katero knjigo so uspešno razvili v film in pri kateri je nastala čista polomija. Še preden je Slovenijo zajel val navdušenja nad 50 odentkov sive, so člani Bralnice na forumu že debatirali, kritizirali in vzdihovali za drugim in tretjim delom.

Čeprav vsi obožujemo fizične knjige, se zavedamo, da gre svet naprej in da so računalniki, mobilni telefoni, tablice in bralniki tisti, ki bodo bolj motivirali mlade, da v roke vzamejo tudi knjigo in v knjigah najdejo to, kar smo našli mi. Zato smo s prenovo te spletne strani naredili tudi korak v to smer.

Kaj je novega?

Čeprav se je podoba Bralnice spremenila, je njen cilj ostal enak. Svoje priljubljene knjige boste še vedno lahko dodali med priljubljene, med prebrane ali na seznam želja. Lahko jih boste komentirali, ocenjevali in delili s svojimi prijatelji. Se je pa z novo Bralnico spremenila organizacija teh knjig. Knjige so sedaj lepše strukturirane, iskalnik je posodobljen (in ne išče zgolj po knjigah, temveč tudi po avtorjih in forumu), kategorije so bolj razčlenjene in brskanje po straneh enostavneje.

Po novem bomo na Bralnici objavljali tudi aktualne novičke, povezane s svetom knjig. Registracija uporabnika pa bo omogočala tako sodelovanje na spletni strani kot sodelovanje na forumu. Aktualne debate iz foruma boste lahko videli na straneh kategorij, serij ter profilih knjig in avtorjev, ki jih spremljate.

Kar je pa najpomembneje: do Bralnice in njenega foruma boste sedaj lahko dostopali s katerekoli naprave.

Kam naprej?

Z današnjim dnem razvoj Bralnice ni končan. V nekaj naslednjih tednih bomo omogočili tudi objavljanje vsebin uporabnikov Bralnice v tako imenovanem "kotičku". Tam se boste lahko izražali na takšen ali drugačen način. Želimo si, da bi vsi mladi (in stari) avtorji, ki bi radi napisali knjigo ali svoja prva poglavja predstavili najboljšim kritikom, to storili na Bralnici.

Uživajte ob branju in hvala, ker nam stojite ob strani!

Vir slike: http://www.galleryhip.com/libros-viejos.html
Book Depository

Všeč ti bodo tudi ...