Prihaja nova igrica za oboževalce Harryja Potterja
Prihaja nova igrica za oboževalce Harryja Potterja

Prihaja nova igrica za oboževalce Harryja Potterja

Jerneja, 16. 03. 2018

Ste si kdaj želeli obiskati Bradavičarko? Že leta čakate na svoje sprejemno pismo? Tudi mi!

A sedaj imamo super novico. Kmalu nam bo namreč na voljo nova mobilna igra s pomočjo katere se bomo lahko podali na raziskovanje čarovniškega sveta.

Potkey Games, ki je v lasti Warner Brosa je namreč izdelal igro z naslovom Harry Potter: Hogwarts Mystery. Gre za uradno igrico, ki je postavljena v čas pred prihodom najslavnejšega čarovnika Harryja Potterja na Bradavičarko.

Igro bo mogoče igrati na pametnih telefonih. Na naše veliko veselje nam naj bi bila na voljo že to pomlad. Vsi uporabniki android telefonov pa se lahko že vnaprej registrirajo. Žal se še ne ve, kdaj bo to na voljo tudi iOS uporabnikom.

Kaj bo igra zajemala?

Vsak igralec bo postal eden izmed učencev na Bradavičarki. Ustvaril si bo svoj lik, se udeleževal predmetov, pridobival točke za svoj dom… Zanimivo je, da naj bi se gra spreminjala glede na posameznikove odločitve, tako da bomo morali biti previdni, da nas slučajno ne izključijo.

Prav tako bomo lahko odkrivali nove lokacije, razreševali skrivnosti ter se učili novih urokov. Kdo ve mogoče ravno nam uspe odkriti kakšno še skrito dvorano.

Več o igri si poglejte v njenem napovedniku:

Zaenkrat se nam tale igra sliši res zanimivo in le upamo lahko, da nam bo prav zares dala vpogled v čarovniški svet. Ne glede na vse, pa se ne bomo predali in bomo še kar pridno čakali na svoje sprejemno pismo. Prepričani smo, da bo kmalu prispelo.

_

Vira:
http://www.harrypotterhogwartsmystery.com/
https://www.bookstr.com/harry-potter-hogwarts-mystery-game-gets-release-date ->

Vir slike: pbs.twimg.com
Book Depository

Všeč ti bodo tudi ...