Knjige avtorja Alex Flinn

Beastly
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Beastly Alex Flinn
- 14 ocen

Spoznajte pošast. Ne volka ali medveda, ne psa ali gorile, popolnoma novo bitje, ki hodi na dveh nogah, ima kremplje in je popolnoma dlakavo. Pošast.

Če morda mislite, da gre za pravljico, se močno motite. Nahajamo se v New Yorku in pošast bo ostala pošast, če ne prekine uroka. Uroka, ki ga je nad Kyla poslala čarovnica kar sredi pouka angleščine. Tako je Kyle, bogat, lep in popoln fant, postal popolna pošast.... Preberi več

A Kiss in Time
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
A Kiss in Time Alex Flinn
- 5 ocen

Talia je padla pod urok. Jack je prekinil prekletstvo.

Povedali so ji, da se naj izogiba kolovrata, a kaj ko je bil tako skrivnosten in jo je hiptnoniziral. On je iskal samo avanture, našel pa spečo lepotico.

Zbudila se je v drugem kraju, drugem času. Zbudil jo je neznančev poljub. Ni si mogel pomagati, da je ne bi poljubil. Včasih, moraš nekoga poljubiti in kako bi lahko vedel kaj se bo zgodilo?

Njen oče, kralj, ji ne... Preberi več

Dihati pod vodo
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Dihati pod vodo (Breathing Underwater)
Alex Flinn
- 3 ocene

Nick je intelegenten, bogat in priljubljen med vrstniki in učitelji. Ljudem se zdi, da mora biti njegovo življenje prijetno in enostavno. A takšno na videz tudi je, saj Nick nikomur ni povedal za svojega divjega in nečloveškega očeta. Nekega dne spozna Caitlin. Prepričan je, da je ona rešitev vseh njegovih težav. Caitlin je vse, kar bi si Nick lahko želel: lepa, nadarjena, prijetna in zaljubljena vanj. Potem pa se njun svet naenkrat na glavo in Nick se mora... Preberi več

Alex Flinn

Book Depository

Na forumu

Bralni izzivi Novembrski izziv (Bralni izziv 2013) Marjetica
27. 11. 2013 ob 22:19:37
Knjige in branje Knjige iz knjižnice Ever
22. 07. 2010 ob 17:41:50
Angeli Fallen Ever
06. 07. 2010 ob 16:13:05