Knjige avtorja Anne Stuart

Ruthless
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The House of Rohan (1. del)
Ruthless Anne Stuart
- 4 ocene

Redko kdo je lahko priča temnim zločinom Heavenly Host. V tej skriti družbi, kjer se izgnani aristokrati zbirajo, da se predajo telesnim užitkom, se nihče ne more kosati s pohotnim nenasitnim apetitom spodbudnika družbe, skrivnostnega plemiča Rohana. Divje zabave in hedonizem počasi peljejo njegovo dušo v uničenje. Telesni užitki so njegovo najlepše preživaljanje prostega časa in fizična nujnost, dokler ne naleti na fascinantno žensko, ki zlahka ne podleže njegovim čarom.

Elinor je na robu osiromašenja. Njena bolana mati... Preberi več

Reckless
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The House of Rohan (2. del)
Reckless Anne Stuart
- 2 oceni

Adrian Alistair Rohan je izgubil svoje upanje za ljubezen. Postal je predan član Heavenly Host družbe, kjer se predaja užitkom s prelepimi ženskami. Je bogat, šarmanten in spreten ljubimec, ki mu nikoli ne spodleti doseganje zadanega cilja. Vse dokler ne sreča Charlotte Spenser.

Pred Charlotte je pusta prihodnost, brez čutnosti in ljubezni. Nič od tega ne moti Adriana, ki jo vidi kot svojo igračo, dokler ne naleti na boljšo. A Charlotte je očarljiva, čudovita, odločna ženska, ki je vedno... Preberi več

Breathless
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The House of Rohan (3. del)
Breathless Anne Stuart
- 1 ocena

Uničena in izobčena iz Londonske visoke družbe, ljubka Miranda Rohan sprejme svobodno življenje, ki je ne omejuje s pravili in kodeksi elitnih žensk. A ta način življenja jo pahne pod okrilje skrivnostnega Luciena de Malheura, ki je poznan tudi kot Scorpion.

Lucien je odločen, da bo uničil celotno družino Rohan in zato je poroka z Mirando prva poteza nastavljene pasti, v katero bo počasi ujel vsakega člana družine posebej. Miranda je prepričana, da njuna poroka temelji na prijateljstvu in... Preberi več

Anne Stuart

Book Depository

Na forumu