Knjige avtorja Beth Revis

Across The Universe
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Across the Universe (1. del)
Across The Universe Beth Revis
- 9 ocen

Ljubezen izven časa. Skrivnosti. Umor.

Sedemnajstletna Amy se pridruži svojim staršem kot zamrznjen tovor na ladji, ki naj bi jih odpeljala v novi svet. 300 let v prihodnost.

A nikoli si ni mislila, da se bo njeno zamrzjeno stanje končalo 50 let prej v pogumnem novem svetu, na vesoljski ladji, ki živi po svojih pravilih.

Zelo kmalu Amy spozna, da njeno odmrzljenje ni bila računalniška napaka in če kmalu ne ugotovi kdo je storilec, so njeni... Preberi več

A Million Suns
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Across the Universe (2. del)
A Million Suns Beth Revis
- 5 ocen

Goodspeed je bila nekoč polna laži. Zdaj na njej vlada kaos.

Med časom, ko je Elder prebudil Amy, je preteklo tri mesece. Med tem časom se je Amy naučila skrivati kdo je. Elder je poskušal biti voditelj, kakršen je vedno hotel biti.

Ampak ko na ladji začne vladati vedno večji kaos, je prepričan o le eni stvari: morajo oditi iz te ladje.... Preberi več

Shades of Earth
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Across the Universe (3. del)
Shades of Earth Beth Revis
- 5 ocen

Godspeed je končno prispela na svoj cilj. Amy in Elder sta zapustila zadušljive stene vesoljske ladje z upanjem, da bosta na Centauri-Earth lahko zgradila novo življenje.

Ampak ta nova Zemlja ni raj, kot jim je bilo najprej obljubljeno. Centauri-Earth je polna skrivnosti in nevarnih ptičev ter vijoličnih cvetlic, ki te v trenutku ohromijo.

In največja izmed skrivnosti? Ruševine podobne starodavnim hišam, ki nakazujejo, da morda tukaj vendarle niso sami.... Preberi več

Beth Revis

Book Depository

Na forumu