Knjige avtorja Cora Carmack

Losing It
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Losing It (1. del)
Losing It Cora Carmack
- 11 ocen

Nedolžnost.

Bliss Edwards bo kmalu končala fakulteto in je še vedno nedolžna. Ker je tega sita, se odloči, da bo v baru poiskala fanta s katerim bo izgubila nedolžnost in se za vselej rešila tega bremena. Toda njen načrt se ne izide tako kot bi se moral.

Bliss najde popolnega fanta in privlačnost je obojestranska. Tako se kar naenkrat znajdeta v njenem stanovanju, gola, a Bliss se vstraši in pobegne.

Celotna situacija se še bolj zaplete naslednje... Preberi več

Pretvarjanje
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Losing It (2. del)
Pretvarjanje (Faking It)
Cora Carmack
- 2 oceni

Mackenzie "Max" Miller ima težavo. Nepričakovano so jo obiskali starši, in če bodo videli njene pobarvane lase, tatuje in piercinge, se ji lahko še odrečejo. Š e huje - pričakujejo, da bodo spoznali njenega prijetnega, inteligentnega fanta, ne pa tipa z imenom Mace, ki ima tatu na vratu in igra v bendu. Ko se že zdi, da jo bodo laži pokopale, Max spozna Cade-a.

Cade se je v Filadelfijo preselil, da bi sledil svojim sanjam postati igralec, in da... Preberi več

Finding It
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Losing It (3. del)
Finding It Cora Carmack

Večina deklet bi dalo vse, da bi lahko po končanem študiju mesece potovala po Evropi brez odgovornosti, staršev in s kreditno kartico brez limita. Kelsey Summers ni izjema - to je najboljši čas njenega življenja ... oziroma v to se kar naprej prepričuje.

Odkrivanje, kdo si, je samotno početje, še posebej, če te je strah, da ti odkritje ne bo všeč. Nobena količina alkohola ali plesanja ne more odgnati Kelseyine samote, morda pa Jacksonu Huntu to uspe. Po nekaj... Preberi več

Inspire
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The Muse (1. del)
Inspire Cora Carmack

Kalliope živi le za en namen: da navdihuje. Kot večna muza ji pravzaprav ne preostane nič drugega, saj je bila za ta namen ustvarjena. Glasbeniki, umetniki, igralci jo uporabijo za izboljšanje svojega dela, ona pa jih uporabi zato, da lahko preživi. Giblje se med umetniki, a nikoli pri enem ne ostane tako dolgo, da bi se navezala nanj. Vse, kar si Kalliope v resnici želi, je drugačno življenje, normalno življenje. Tisoče let že živi med lažmi in zdaj hoče doživeti... Preberi več