Knjige avtorja Gwen Hayes

Butterface
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Butterface Gwen Hayes
- 3 ocene

Ko Ljubezen ni srečna ...ali lepa.

Brazgotine na Bethinem obrazu niso niti približno tako globoke kot tiste, ki jih nosi v sebi. Bila je rojena z boleznijo in bi morala biti ''srečna'', da ni tako iznakažena kot nekateri.

En fant, Lucky O'Leary najde razpoke v njeni trdi lupini in se začne zaljubljati. Amapk Lucky ima skrivnost..Beth mora pripeljati na sramotilno večerjo ali pa bo izgubil mesto v ekipi.

Ona ne sme nikoli izvedeti, da fant,... Preberi več

Falling Under
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Falling Under (1. del)
Falling Under Gwen Hayes
- 9 ocen

Theia Alderson je živela mirno življenje v majhnem mestu v Kaliforniji. Ko pa se na šolskih hodnikih pojavi nevzdržno lep fant, ve da ga je že videla. Pa ne v mestu, ampak njenih sanjah.

Ko jo Haden dan in noč, en trenutek vabi k sebi in nato spet odriva, Theia ve, da je nevzdržna sila, ki jo vleče k njemu večja kot njen strah.

In ko Theia ugotovi, kdo je Haden v resnici, ni prepričana, da... Preberi več

Dreaming Awake
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Falling Under (2. del)
Dreaming Awake Gwen Hayes
- 2 oceni

Vanj se je zaljubila v nočnem svetu. Vendar je čas za sanjarjenje mimo in zdaj se mora Theia spopasti s posledicami te ljubezni za katero je žrtvovala vse. Theia se je vrnila v Serendipity Falls kjer so dijaki na njeni srednji šoli zboleli za skrivnostno boleznijo. Theia se začne spraševati, če je za to kriv Haden. Kot da to ni dovolj, se zdaj pojavi še nekdo iz Hadnove preteklosti, ki hoče uničiti Theio in vse njene ljubljene.... Preberi več

Gwen Hayes

Book Depository

Na forumu

Knjige in branje Kaj trenutno bereš? taša
04. 03. 2011 ob 12:05:09