Knjige avtorja Kelly Mooney

A Long Goodbye
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Southern Comfort (1. del)
A Long Goodbye Kelly Mooney
- 1 ocena

Ashton Winslow se ne more več pretvarjati, da je zadovoljna z življenjem, kakršnega je zanjo načrtoval oče, ki jo še vedno obravnava kot majhno deklico, ki jo želi imeti pod kontrolo, zato se s svojo najboljšo prijateljico LuluBelle odpravi na dvotedenski oddih. Dva tedna popolne svobode sta to, kar je potrebovala, da se zdivja in počne vse, kar do sedaj ni upala ali smela.

Dane Woods se je vrnil iz Afganistana, kjer je izgubil svojega najboljšega prijatelja, kateremu... Preberi več

Beautiful Innocence
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Southern Comfort (2. del)
Beautiful Innocence Kelly Mooney

Življenje 19 letnice Ave Berry ni vedno lahko, a z mamo sta vedno uspešno prebrodili težke čase. Ko njena mama nenadoma izgine, Ava ve, da je v nevarnosti, saj je mama nikoli ne bi pustila same pri partnerju in njegovemu zlobnemu sinu. Ava izrabi svojo edino možnost za pobeg in se znajde na vhodu doma, kakršnega si je vedno želela, a nikoli imela.

Josh Woods se pri 28 letih še ni pripravljen vezati, saj uživa v samskem življenju.... Preberi več

Only One
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Southern Comfort (3. del)
Only One Kelly Mooney

Cole Lucca je rojen športnik in sanje so se mu uresničile, ko so ga izbrali v njegovem najljubšem moštvu Alabama. Od nekdaj mu je srce igralo le za Annabelle, a ko je odšla, je vzela njegovo srce s seboj. Mislil je, da je nanj pozabila, da se ni ozrla nazaj, ko je odhajala. Zdaj, po toliko letih, se ponovno srečata. Annabelle Woods si želi postati igralka in zato se preseli v Californijo. A doma je pustila srce v njegovi postelji... Preberi več

Kelly Mooney

Book Depository

Na forumu