Knjige avtorja Michelle A. Valentine

Rock the Heart
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Black Falcon (1. del)
Rock the Heart Michelle A. Valentine
- 1 ocena

Lane je vsa 4 leta obžalovala, da je svojega fanta pustila, zato, ker ni hotel opustiti misli, da bo uspešen rock pevec, še bolj pa takrat, ko je njegov uspeh dejansko postal velikanski. Ko Noel najame marketinško agencijo v kateri dela Lane, je postavljena pred veliko težavo, ohraniti njihov račun, medtem, ko je Noel še vedno razburjen zaradi njunega razhoda.
Ko je Lane prisiljena odleteti na njihov koncert, se ji zdi, da ni več isti moški, ki ga je ljubila,... Preberi več

Rock the Band
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Black Falcon (1.5. del)
Rock the Band Michelle A. Valentine

Ko Noel obljubi ljubezen edini ženski, ki jo je kdaj hotel, se odloči, da jo bo imel za vedno. Zastavi si cilj, da Lane ne bo nikoli več izpustil iz rok brez borbe.
Ko se vedno znova pojavi ovira, da bi ji zastavil vprašanje, se znajde v največji. Ko mora nazaj na tour, izve, da Lane začne delati za Strikerja, pevca rivalske rock skupine, ta pa mu da jasno vedeti, da z njo nima samo profesionalnega namena.... Preberi več

Rock My Bed
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Black Falcon (2. del)
Rock My Bed Michelle A. Valentine

Aubrey Jenson nima sreče z moškimi, še posebej ne, ker jo privlačijo samo bad boys. Glavni kitarist skupine Black Falcon ni nobena izjema. Po nekaj skupnih nočeh se odpravi nazaj v New York in skuša pozabiti kaj se je zgodilo.Vendar ko je že mislila, da je pozabila na njega, se je prisiljena spet srečati z njim na poroki Lane in Noela, kjer vsa čustva zopet pridejo na plan.... Preberi več

Rock My World
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Black Falcon (2.5. del)
Rock My World Michelle A. Valentine

Ko je Aubrey po krivem odpuščena iz marketinške agencije, je primorana poiskati odvetniški nasvet od svojega očeta, sodnika. Njen družinski obisk ne gre po tekočem, ko se Zach spozna z njenim očetom. Zach spozna njegov največji strah, da je ni vreden, njen oče pa niti ne skuša skriti čustev, da bo naredil vse, da jo obrani pred njim.
Vendar zaplet dogodkov zruši vse njihove načrte.... Preberi več

Michelle A. Valentine

Book Depository