Knjige avtorja Shiloh Walker

The Missing
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
The Missing Shiloh Walker

Najstnica Taige lahko napove prihodnost. Te sposobnosti ji nihče ne prizna, saj ne razumejo, kako je to mogoče. Edino Cullen Morgan, ki ji je ukradel srce, ji stoji ob strani. Sprejel je njene sposobnosti, dokler mu niso umorili njegove mame in je začel kriviti Taige, da ni umora preprečila.

Zdaj vdovec in oče, Cullen Morgan nikoli ni pozabil na Taige in znova je razlog tragedija, da se njuni poti po dolgem času prekrižata. Hčerka od Cullena je bila ugrabljena... Preberi več

Brezupna ljubezen
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Brezupna ljubezen (Her Best Friend's Lover)
Shiloh Walker

Dale obožuje ženske, one pa njega. Njegova postelja je igrišče, kjer se vedno nekaj dogaja. Nobena ženska ni izjema, nobena ne ostane - le Lauren, njegova najboljša prijateljica. Lauren je prijazna, čudovita in talentirana ženska. Je njegova oporna točka, edina pozitivna stvar v njegovem življenju. Toda zakaj kar naenkrat do nje čuti nekaj več? Od kod prihajajo te pregrešne misli? Moški ne spijo z najboljšimi prijateljicami.

Lauren je v Dalea brezupno zaljubljena že pet let, od prvega trenutka,... Preberi več

Fragile
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Rafferty (1. del)
Fragile Shiloh Walker

Š est let po tem, ko je Luke zamenjal bojni položaj za delo v bolnici, še vedno ni našel tega, kar je iskal: normalno in mirno življenje. Pri svojem delu se srečuje z grozotami, ki mu strejo srce. Najbolj ga prizadane, ko mu socialni delavci pripeljejo zlorabljene otroke.

Za Devon je poklic socialne delavke edino, pri čemer se počuti dobro, saj lahko pomaga drugim. A kljub temu je poklic nenehni opomnik na lastno kruto odraščanje, ki ji je pustil... Preberi več

Broken
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Rafferty (2. del)
Broken Shiloh Walker

Quinn Rafferty dela kot 'lovec na glave' za privatno detektivsko agencijo v St. Luisu, ko opazi novo sosedo. Privlači ga, ampak najprej se mora sprijazniti z svojo vestjo, preden ga bo skrbel nekdo drug.

Sarah Mcelyea je na begu, ampak ne zaradi običajnih razlogov zaradi katerih ženska ponavadi beži. Ima plan za svojo prihodnost. In ne glede kako jo sosed privlači, ne more tvegati, da bi odkril njeno skrivnost.

A Quinn se mora približati Sari, saj je... Preberi več

Shiloh Walker

Book Depository

Na forumu