Knjige avtorja Sophie Jordan

Firelight
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Firelight (1. del)
Firelight Sophie Jordan
- 8 ocen

Jacinda je nadčloveško bitje draki in njeni izdihi so ognjeni, kar jo razlikuje od enakih svoje vrste. Drakiji so potomci zmajev, ki so zmožni preoblikovati svojo formo v človeško obliko. Ko Jacindino uporništvo privede njeno družino do bega v človeški svet, se trudi prilagoditi življenju med ljudmi, četudi s tem uničuje svojo prvotno dušo drakija. Edina oseba, ki lahko oživi nazaj njeno prvotno čutenje in sprejemanje sebe, je Will, čigar družina lovi drakije. Jacinda se ne more upreti privlačnosti do... Preberi več

Vanish
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Firelight (2. del)
Vanish Sophie Jordan
- 1 ocena

Da bi rešila življenje fantu, ki ga ljubi, je Jacinda naredila nepredstavljivo: izdala je najbolj skrbno varovano skrivnost svoje vrste. Zdaj se mora vrniti domov, kjer mora dokazovati svojo zvestobo. Le redki sploh še govorijo z njo, med njimi sta prestolonaslednik Cassian in njena sestra Tamara. Jacinda ve, da bi morala pozabiti Willa, a se oklepa upanja, da bosta nekega dne le skupaj, pa čeprav bi to ogrozilo njuni življenji.

Bo Jacinda tvegala vse za ljubezen?... Preberi več

Hidden
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Firelight (3. del)
Hidden Sophie Jordan

Miriam bodo lahko rešili le, če se bo Jacinda izdajala za ujetnico. A nadzor nad situacijo Jacindi hitro polzi iz rok. Četudi Will in Cassian izpeljeta svoj del načrta, ni nikakršnega zagotovila, da se bodo vsi rešili. In če se rešijo, bo to šele začetek.

Zadnji del triologije.... Preberi več