Knjige avtorja Veronica Rossi

Roar and Liv
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Under the Never Sky (0.5. del)
Roar and Liv Veronica Rossi
- 3 ocene

Pred Ario in Perryjem, sta bila Roar in Liv.

Ko je preživel otroštvo tavajoč po puščavi, se Roar počuti kot da ima dom s Tides. Njegov najboljši prijatelj Perry je kot njegov brat, ki ga nikoli ni imel. Perryjeva sestra Liv, pa je ljubezen njegovega življenja. Perryjevega in Livinega nepredvidljivega starejšega brata Valea pa je njuna ljubezen motila. Roar se je ponavadi požvižgal na to, ampak ko je začelo primanjkovati hrane, je Vale postal vedno bolj brutalen. Iz... Preberi več

Under the Never Sky
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Under the Never Sky (1. del)
Under the Never Sky Veronica Rossi
- 13 ocen

Aria je najstnica v zaprtem mestu Reverie. Kot vsi njeni someščani preživlja svoj prosti čas v različnih računalniško vodenih svetovih. Nekega dne se s prijatelji odločijo, da bodo pogledali kakšen je resničen svet. Toda tam se zgodi tragedija. Neizkušeni najstniki povzročijo požar in spravijo v nevarnost tako sebe, kot tudi ostale.

Pri tem pa se začnejo obnašati zelo čudno in napadati drug drugega. Ario reši Perry, ki živi v resničnem svetu. Zdi se, kot da je pravi neandertalec.
Preberi več

Through the Ever Night
Kupi brez poštnine
Tvoja ocena
Ocena shranjena! Mnenje lahko pustiš tukaj.
Under the Never Sky (2. del)
Through the Ever Night Veronica Rossi
- 3 ocene

Minilo je že več mesecev odkar je Aria izvedela za smrt njene mame in odkar je Perry postal Blood Lord of the Tides.

Ko se spet združita, sta presrečna in Perry jo odpelje v svojo skupnost, kjer poveljuje. A ostali niso veseli da je med njimi dekle iz Reveria in ko začnejo ljudje zapuščati skupnost, se Aria odloči, da je čas, da gre.
Skupaj z Roarom potujeta k Sadlerju, edinemu človeku, ki ve kje se nahaja edini kraj,... Preberi več

Veronica Rossi

Veronica Rossi je med novimi avtorji zaslovela po svoji uspešnici Pod neskončnim nebom. Njena trilogija je postavljena v bližnjo prihodnost, kjer je moderna družba umaknjena od divjakov, ki živijo izven mesta. Govori se, da bo po tej distopiji posnet tudi film.

Book Depository

Na forumu