Če to včasih berem kaj se oboževalci oz. bolje rečeno oboževalke menijo pa majo take fore da adijo da bi bilo ful fajn, če bi P&N mela otroka pa take Otroke naj že delata, samo naj se ne prime
Meni sta obe platnici kul, samo prva mi je boljša od te druge
"She was fascinated with words. To her, words were things of beauty, each like a magical powder or potion that could be combined with other words to create powerful spells."
Plese no more babies...že v Twilightu mi je blo to mimo.
Meni pa je prva tudi boljša od druge (ddd :p), sam una slikca k sta skupi mi je res huda. Ja no Patch je drugačn kot sm si ga redstavljala oz.čuden. Kr tko do zdaj ko sm po forumih gledala kšne igralce bi meli zanjga mi ni biu noben všeč. Tko da upam, če bodo kdaj film nardili da bodo dali enga neznanega oz.enga za kirga jz še nism slišala
"She was fascinated with words. To her, words were things of beauty, each like a magical powder or potion that could be combined with other words to create powerful spells."
Na tej strani http://www.fallenarchangel.com/
bodo vsak ponedeljek do izida knjige (18.oktober) napisali po en citat iz nove knjige. Prvi je že gor, ma ga ne bon napisala v primeru če katera noče prebrat