js sm open minded glede vsega, totalno zagovarjam to, da naj vsak dela v real lajfu kar mu paše in ka mu pali... če dvema pali da je še tretji zravn, go for it... če je 5 bejb na kupu in jim to pali, go for it... če je en ded pa ma harem bab zravn in so vsi vključujoči navdušeni nad tem, go for it... če je bdsm tisto, kar pali obema oz. vsem vključenim, go for it... js nikol nism in nikol ne bom obsojala, ka folk seksualno dela, dokler je vse v mejah obojestranskega interesa oz. užitka... nič pr sexu ni tabu, če je obojestranski užitek... vsak naj dela/gleda/bere to kar mu pali...no evo čist isto. jaz pač mam rad več f-jev kot m-jev v videih oz. raje nič m-jev kot pa kakega. V knjigi pa me sploh ni motlo čeprav dvomim, da bi mi blo hot brati kako gej sceno. oz. sem skoraj ziher, da ne. pa ne da mam kaj proti gejem, kje pa, samo me pač moški ne privlačijo čist nič.
men je totalno logično, da je fantom hot f/f, itak... pr men je pač kontra, men je pa m/m hot kot strela... in isto kot pr teb, sam da je razlika med m-ji pa f-ji, hehe... da bi šla namenoma brat f/f scene al pa f/f romantiko, to me neki ful ne pritegne, ker sem pač čist straight (recimo

Ful odvisno kake filme iščeš in kaj ti pali (in kje jih iščeš). Na netu dandanes najdeš vse, in to res mislim VSE. Men je najbolj brezveze gledat tiste stereotipične ameriške adult filme, to mi dolgcajt rata zraven, ne pa da bi me palilo. A veš tista varjanta, ko perfect blond Barbie (ki je 98% umetna in oh ah still a virgin) sedi na kavču in bere časopis, pride sosed na obisk in ona prestrašeno reče "My husband is still in the office!", pol pa ta sosed reče "I've always wanted to fuck you!" in navali na njo. Ker itak vse ženske doma nosijo 15cm pete in 5cm umetne nohte in 4kg make-upa... riiiiight... in vsi sosedi majo 20cm tiče in so napol bodybuilderji... riiiiight... in ful je hot, če se nekdo zraven dere "take it like a bitch you are"... riiiiiight...Men recimo filmi te vrste niso ne vem kaj, pa ne zdaj, da imam kaj proti, ampak enostavno je večina posneta po istem kopitu, določenih scen si v praksi niti ne predstavljam, da ne govorim o detaljnih/zumiranih kadrih. Brati take/podobne scene pa je čist neki drugega
![]()
![]()

pa ful je razlika, če gledaš adult filme, ki so posneti za moško populacijo, al pa adult filme, ki so posneti za žensko populacijo... razlika je in pri samem "aktu" in pri snemanju... ne pravim, da je ena vrsta boljša od druge, ampak pač zbereš kaj ti pali