Dans sm rabla mal cajta, da pridem k seb, da lahk zdej napišem komentar svoj... kot predvideno že prej (in to je bil glavni razlog da sm hotla še mal odlašat...) se je itak zgodilo to, kar sm tk vedla da se bo a ne, in sicer, da sm zdej obsedena ko nek tahuj maniak in sm že re-readala dans popogn scene iz 1. pa 2. knjige nazaj in čist sm zdej notr padla in že forume berem in paniko zganjam, ker hočm 8. knjigo met že jutr in zdej sm cela depresivna ker ne bo knjige en let še in js hočm brat kam gre Ty zdej in nočm tega da sta narazn, kr ne morm več brat tk heartbreaking moments... JS NE MORM VEČ...
zdej grem pa vse brat za nazaj, ko ste mele spoilerje, da vidm ka ste pisale, da se pridružim debati...
I'm back
To, da je Ty še med aktivnimi marinci res nisem pričakovala, čeprou zdej k pomislim za nazaj, je verjetno kar logično.
Js tud tega nism pričakovala, ker je blo v prejšnjih knjigah napisan, da so jih ven fliknili in so jim dali cash zato, da ostanejo tiho. In glede na to, kako so bli odslovljeni, sem predvidevala, da marinci z njimi nočejo met več opravka. OK, kake druge družbe ki izvajajo special ops ja, ampak da so bli med marinci na stand by, to pa res nism pričakovala. Mi je blo jasno, da "once a marine, always a marine" velja za Tya, da živi v tem duhu, da vse dela v tem duhu, ampak da dejansko je še formalno marinec, to pa nism pričakovala, ker sm prej tak razumela, da so mu ble titule in pravice odvzete. Mogoč je za to moje razmišljanje krivo tud to, ker preberem velik knjig ki spadajo v kategorijo "men in uniform" in je vedno in povsod napisano, da ko te enkrat ven fliknejo, nimaš tam kej več za iskat, ko zgubiš njihovo spoštovanje. Itak pa Ty ne more bit druga ko marinec, formalno al neformalno, that's who he is.
Sicer sem po prebiranju prejšnjih knjig imela na sumu, da sta Ty in Zane pristala partnerja z razlogom, nisem pa pričakovala, da je Ty mogu Zanea nadzorovat. Now that can fuck up pretty much every relationship. Takrat se mi je pa odpulil.
Men je bil to najbolj kruti del knjige. Tam ko sta sedela v kafiču in mu je Ty razložu situacijo kao. Men je srce kr pokalo in sm bla po eni strani jezna na Ty-a, ker je dal job pred Zane-a, po drugi strani pa sm štekala. Ampak vseeno, če se sam postavim v kožo od Zane-a... Da nekoga ljubiš tak močno da komaj dihaš brez njega, da mu dobesedno položiš na pladenj svoje glavne skrivnosti in misliš da je on naredil enako, pol pa to zveš. Men je blo čist logičn, da se je Zane počutil totalno izdan in prizadet, ker ja, js bi tud razmišljala tak, če bi se men to naredlo, da je za Ty-a bil VSE job, da sta tud onadva bla JOB, ker takrat ko si prizadet, itak razmišljaš vse najhuje. V tem delu knjige sm bla razočarana nad Ty-em ful, ker se mi je Zane totalno smilil.
Sama zgodba mi je bla tko tko, na čase mogoče mal pretirano, mi je bilo pa ful dobro, ker smo končno mal bol spoznal Ty-evo ekipo.
To je blo zakon, ker jih ful rada berem, sploh ko se zafrkavajo med sabo, to je meni TOP!
In ja Nick in Kelly - how did i miss that? Resno. Vsi zdej govorijo o tem, jaz pa priznam, sploh nisem dala neki poudarka na njiju. In ja Abi je tud napisala, da niso ne ona, ne beta readerji in ne editorji tega opazil.
Hmmmm... Nick in Kelly???... Hmmmmm... what?
And i liked the vudu stuff.
Men pa to na začetk ni blo najbolj jasn v čem je fora, ker mi Ty ni tak deloval, da bi tak resno to vzel. Ja, sej sm vedla od prej da v določene zadeve verjame, ampak da tak resno, to mi je blo pa mal... Ne vem, čudn na začetku. Ko sm prišla do tega dela v knjigi, sm samo upala, da ne bo Abby šla v neko magično smer, ker to mi pa totalno nebi blo cool. Ne vem zaka, js sm pri njima navajena action, ne pa da bi se neka črna magija zravn začela pojavljat.
Pa Liam - huh, pr njemu se pa še zdej ne morm odločit a mi je všeč al ne. Definitivno mi je bil všeč njegov karakter, samo tist shit na koncu, that was a no go.
Men je bil pa Liam cool. Ne vem zaka, verjetno zato, ker se ga je Ty malo bal, in če se ga je on bal, pol fuck, he's got to be a fucking badass! Mam feeling, da bomo o njem še veliko slišali, ker to kar je na konc naredu, more bit nek ornk razlog za to. O njem mam fajn dober feeling, da je Liam zakon, ne vem zaka, ampak ne morm ga met v črni luči, všeč mi je. Ne glede na to, kaj je in kaj počne, se mi zdi, da je totalno good guy.
In pol še tist kiss na konc. Shoot me now, ker kdo bo čaku 1 let na nov del???
Kdo bo čaku? Verjetn vsi, ki smo prebral 7. knjigo, hahahaha.
I want you to kiss me.”
Nick examined him, looking dubious.
“I want to know what it feels like to kiss a guy. And you’ve had a lot of practice, so I know you’re a good kisser.”
“Are you simultaneously complimenting me and calling me a whore?
From the as yet unnamed Nick/Kelly ficlet I fucking promised you assholes.
Nick and Kelly... Hmmmmmm... Nick and Kelly??????? Hmmmm... What? Where? HOW DID I MISS IT???????
Team Sidewinder. Že v D&C so mi bili všeč, ampak v tej so bili pa še boljši. In Nick - če se mi je v D&C zameril, lahko rečem samo, da je bil v T&G najboljša stranska oseba, res se je odkupil za tisti presnet poljub. Všeč mi je bilo tudi, da je bil vključen tudi njegov POV v knjigo in se že veselim spinoffa!
Jaaaaaaaaaaa... NICK!!! (but Nick & Kelly is still - WHAT?) Men se pa tud v D&C ni preveč zameril, meni je cool stranska oseba, sploh ko je blo v prejšnjih knjigah razloženo, kaj sta s Ty-em dala skozi, ko sta bla mučena. Takrat se mi je Nick totalno priljubil in nism mogla bit prevč jezna na njega nikol. V tej knjigi pa ga naravnost obožujem! Njegova lojalnost do Tya je enostavno WOW! In kot sm že prej povedla, o celotnem teamu mi je svetovno brat in upam, res upam, da bomo še velik brali o njih in še vse druge tudi bolj spoznali.
Mislim, da ni pretiraval v svoji jezi - itak je znan po tem, da vse tišči v sebi, ko pa pride do skrajne točke pa eksplodira. Ok, to se je zgodilo sicer malo kasneje v Avinem baru, kjer je pretepel Tya. Me je pa malo razočaral s tem, da je spil tisti kozarec viskija po pretepu (in kasneje še več), ko reče
Citiram:
Zane turned his back on him and went back to the bar. He pulled out a new glass and poured another whiskey, neat. “I don’t know about you, but I certainly feel better,” he said before throwing the whiskey back in one gulp.
Sem res upala, da je močnejši, ampak razumem, da je vse do takrat njegova odločitev, da je trezen bila odvisna od Tya- tega še vedno ni naredil zase, ampak zato, ker ga je Ty prosil.
To je mene tud mal razjezilo, čeprav štekam. To kar je rekel, je po moje reku iz čistega principa, sam zato da bi Ty-a še bolj prizadel. Na živce mi je pa šlo to, ko so šli Tya reševat in je spet pil. Štekam prvič zaka je pil, to drugič me je pa mal zabolelo
Ampak (in tu lahko rečem samo - svaka čast Abi!) izvedli smo lahko še drugo plast zgodbe. S tem, da je Ty sprejel nalogo, da vohuni za Zaneom, je prizadel tudi samega sebe. Ker mu verjamem, da je bilo Tyu pomembnejše, da bi lahko Zanea zaščitil in mislim, da je govoril resnico, ko je rekel, da točno ve kdo Zane je in ni nikoli mislil, da je izdajalec. S tem, ko je ubijal kriminalce, je ponovno vsaj deloma postal tisto, česar se je najbolj bal - morilec. In v bistvu se je tako žrtvoval za Zaneovo varnost. In poleg tega je vzel edino možnost, da ostaneta skupaj. Res mi je všeč, da stvari niso črno bele, ampak sive - neko dejanje ni samo slabo ali samo dobro, ampak mešanica obojega. Res, Abi se je izkazala!
PODPIS! Točn to! Ty-ev največji strah je bil to, da postane hladnokrvni morilec. To nikoli ni hotel biti, to je blo za njega tista najnižja točka, na katero noče priti nikoli več. Ampak za Zane-a ni razmišljal niti sekunde, ko je sprejel to vlogo, da dejansko odvrne Zane-a od nevarnosti. In ne glede na to, kak sm bla jezna na Ty-a, v tem delu knjige sem se spet zaljubla v njega, ker točn tukaj se je spet pokazalo, kako nenormalno ima Ty rad Zane-a. Da dejansko sam sebe postavi na (za njega) najnižjo točko, samo zato, da bi varoval Zane, četudi Zane nebi nikoli izvedel za to. And that's true love right there!
Nick in Kelly - tudi jaz tega nisem opazila v knjigi. Bolj sem vidla prijateljstvo - takšno res dobro prijateljstvo, kot da sta si blizu kot brata. Ampak mi je pa ful zabavno spremljat kaj se dogaja in kako se folk navdušuje nad njima!

In se tudi veselim scene med njima, tisti odlomek zgleda zabaven!
Again... Nick & Kelly? WHEEEEREEEEE? HOOOOOOOOW? Edino, ko zdaj študiram nazaj, ko je bil en odlomek proti koncu, ko so se vsi zbrali v bolnici ob Kelly-u, in pol ko so odhajali, so vsi šli po parih, Nick pa je ostal zadaj par sekund in gledal Kelly-a in nekaj sta še rekla pol, sam ne vem kaj, ampak nič v takem smislu, da bi skapirala, da bi blo med njima kaj. In tudi tam, ko je bil Kelly ranjen, sm mela v glavi prijateljstvo in lojalnost, ne pa da je med njima kaj. Ne vem, čez knjigo nism začutla nikol kemije med njima. Ja itak da je bla povezanost, sej to je bla med vsemi iz teama, ampak da bi blo pa med njima kaj... ne vem, to je pa očitn šlo čist mimo mene.
Liam mi je bil pa super! Malo me spominja na Remyja iz njene knjige The Archer (če še nisi prebrala, priporočam, čeprav je bolj malo romance in veeeliko seksa) in tudi Ty me je spomnil na Remyja. Vsi so malo nori, vsi so ekspertni morilci, njihova vest deluje na malo drugačen način, vsi so takšni zabavni in svoj pravi obraz skrivajo za tono karizme. Mislim, da ga bomo še srečali in imam občutek, da bo prišlo do epskega boja med Tyem in njem, ker mislim, da je Liam Tyev sovražnik številka ena. In kak mi je bilo všeč, ko je bil Ty ljubosumen in ga je hotel udarit na gobec, ko je Liam izjavil tisto o blowjobu! Go Ty!
THE ARCHER is my next book. Matr js ne bom pršla do izziva sploh ta mesc. Facepalm! Liam... sm že prej povedla, da mi je zakon. Mogoč sta s Ty-em zdaj sovražnika, sam ne vem no zakaj imam tak feeling, da ne bota ostala sovražnika, ful dober feeling mam za Liama. In zakon mi je, umirjeno deluje, sposobn u tri PM, meni deluje totalna faca, haha.
Men je bilo tudi všeč, da smo dobili mal boljši vpogled v njuno preteklost, sem pa z razliko od tebe mejčkn zavila z očmi, ko smo zvedeli, da je bil Ty tisti, ki ga je Zane videl v preteklosti. Pa ok, to bi še nekak preživim, k je btw res sweet, da je Ty tisti ki je Zaneu vzpodbudil zanimanje za moške, samo da se mu sploh ni posvetil, da bi to lahko bila ena in ista oseba...sej tok se človek spet ne spremeni al kaj? Me pa res zanima kaj bi bilo, če bi takrat Zane sprejel povabilo - that would be interesting.
Ja to je blo men mal LA LA LA, ker kok hudiča se ne spomniš tega... če je Zane-a Ty takrat tako hudičevo fasciniral, pol madona da ne pozabiš tega frisa. Pa ful fajni mi je bil komentar od njegove žene, haha, da če bi Zane hotu podret Tya je to čist cool z njo, sam če lahk gleda, hahahaha, faca.
Tale naslednji quote me je pa čist ubil:
Citiram:
“I would have chosen you over anything," Zane hissed. He pulled back, breaking Ty's hold, bunched the front of Ty's shirt in both hands, and jerked Ty forward until they were nose-to-nose, until Ty's feet weren't solidly on the floor. "My job, my family, my wife. I would have given my life for you! But you! You can't even given me the truth!”
Jop, I cried. Like... really CRIED!
Aja pa še tista angry sex scena. Sem prebrala, da se nekateri zgražajo, da je to že na meji s posilstvom. Men osebno se ni zdelo niti blizu temu, ker roko na srce, se Ty lih ni branil, je pa res da je blo tist k je Zane na koncu naredu...uff. Sem ostala brez besed, priznam. Je res da je bil jezen in pa še pod vplivom viskija, ampak vseeno, i was shocked. Se pa tukaj spet vidi, kok je bil Ty odpustljiv, da je kar pozabil na to, kar je Zane naredu.
Celotna tista scena angry drunk sex je bila res grozna. Takšna žalostna in po glavi mi je šlo sam "nee, Zane, nehaj bit neumen in se ustavi!". Ne bi rekla, da je bilo posilstvo, ker Ty se ni upiral, v bistvu si je želel seksa, tud reče "you don`t have to force (?) me, as far as I`m concerned I`m still yours" (ja, iz glave citiram, se vidi kolkrat sem že šla skoz knjigo

). In stvar je v tem, da on bi se mu lahko uprl, če bi si želel. Drugo bi bilo, da bi bil privezan ali pač nekak onesposobljen, da ne bi mogu nikakor se branit, potem ja - to je posilstvo. Čeprav nikakor pa ni blo prav kar je naredu.
Evo, men je bla pa ta scena svetovna. Ker kakorkoli gledano, Zane nebi fizično na tak način ranil Ty-a nikoli, ne glede na to kak je bil jezn in pijan. In prav čutla sm to njegovo jezo in prizadetost, lomlo se mi je srce. Zane itak vedno bolečino da v jezo, ko mu pokne, ko je vsega preveč. In ta scena mi je bla ravno zarad tega popolnoma logična, ker tak odreagirata onadva. Zane je to naredu po moje sam zato, da bi dobil v svoji glavi pol procenteka mal zadoščenja, kao ti si mene za*ebal na celi črti, zdej bom pa js tebe mal nazaj. In tud kar je Zane rekel pol, kao da lahk gre Ty k Nicku v postlo, je reku iz čistega principa, ne zato da bi Zane hotel da Ty gre k njemu al pa da bi dejansko Zane mislil, da bi Ty to naredu, ampak iz čiste jeze je to reku, iz čistega faking principa, ker je bil prizadet. Pa tud realno gledano, če bi Ty ga hotu vržt dol iz sebe, ga bi lahko, saj je Zane sam rekel, da ve da ga lahko. In če bi Ty se "čutil posiljenega", se mi zdi, da je Ty tak karakter, da bi padu v tisto svojo podzavestno reakcijo in bi fliknil Zane-a dol iz sebe. Meni se tuki zdi, da je Ty nekako videl, da Zane "rabi" to, da mu vrne vsaj malo in je "pustil", da se to zgodi.
Kak mi je všeč, da se še nekdo tak navdušuje kot jz in da pišeš takšne dolge poste in se ne počutim tak noro. No, ali pa sva skupaj obe nori, but who cares!
Tri smo take
Drugi tak moment, kjer je tudi naredu narobe je bilo ko je rekel "I never thought I’d see the day I wanted to call you a coward.” Sploh, če se spomnemo na S&S1, ko to reče Tyev oče in kak je to Tya prizadelo. Mislim, da je tukaj vedel, da je Zane to reku iz jeze in ne zato, ker bi to resno mislil.
Ko sm pa to prebrala, pa sm misla, da bota šla finalno narazn, ker to je pa za Ty-a globoka rana, ravn zarad očeta. Tuki sm pa misla, da Ty ne bo mogu it čez to, ne glede na to, da je to Zane reku iz čiste jeze. Tuki me je mal strah ratalo, da se bo Ty nehal opravičevat Zane-u in vztrajat, da bo to prelomna točka, ko bi kao Ty videl, da nima več smisla. Ampak hvala bogu ni blo tak!
Hja ok zdej govorim kot da se je Ty sam odločal, ne da je to nekdo dejansko napisal - i know it doesn`t make sense, but they are real to me.
Who says they aren't real? They fucking are! I love them!!!!!! I dream about them!!!!! I'm there!!!!! I feel their pain!!!!! I cry for them!!!!! I fucking live for the next book
OK, zdej sm prišla čez vajine komentarje, sam morm še enkrat povedat... JS SM OBSEDENA!!!!!!!! Čist sm notr padla no... in me sploh ne mika it brat zdej ene YA knjige, ko vem da bom sam zavijala z očmi... Ahjej... The Archer it is

Sj sm vedla ka bo

Točn sm vedla ka se bo zgodl ko to knjigo v roke vzamem... zdej bom do konc mesca brala tk sam m/m knjige in bom pol razočarana, ker nobena ne bo prišla niti blizu tem knjigam... I'm so fucked!