AAAAAA kak sem jezna!!! Sem napisala en dolg komentar vsega kar ste napisale in mi ga je FAKING zbrisalo!!!

Gremo pisat jovo na novo. Ali pa vržt računalnik skoz okno, jezna sem glih prav.
Mene je samo to razočaralo, da je na koncu hitela in da je toliko zadev odprtih ostalo. To je bil moj edini let down od knjige. Ker glede na to, da bo zadnja zbirka po moje mela "lov na De La Vego" kot glavni point, da pač se to sranje glede njega zaključi in bota lahka mela T&Z peaceful HEA za prihodnost, je preveč zadev odprtih ostalo in me je mal strah, da bo vse info glede vseh zadev nametano skupaj. A veš kaj mislim?
To se strinjam s tabo, da je na koncu ostalo veliko zadev odprtih in res upam, da v zadnji knjigi ne bo vsega preveč natlačla in da bo vse dogajanje lepo speljala. Ampak glede na to, da sta se Abi in Madeline že po koncu prve knjige, ko sta se odločili, da bo vsega skupaj 9 knjig, odločili kakšen bo konec zbirke, verjamem (oziroma upam), da ji bo to uspelo.
Veliko fanov je drugače strah, da Ty in Zane ne bosta imela HEA. Zaradi Tyeve slutnje, da bosta oba skupaj umrla, ko je prvič spoznal Zanea. Sicer močno upam, da to ni res. In dvomim, da bi si Abi to upala privoščit, ker ne vem kaj bi naredili vsi fani, razen tega, da si prerežejo/mo žile.
Js ko sm brala sm dobla v glavo, da je mogoče nekako bil Nick, pa ne vem zakaj sem dobla ta feeling, ker on glede na to kak ga sovraži in ne spoštuje več in to, je dejansko sposoben tega, da je dobu kak flashback ko se niti ni zavedal. Tak kot je Ty rekel, da Nick pade v agresijo, v napad, ko dobi flashback. Sam pol mi ni šlo skupaj s časom in krajem, da bi to bil Nick, al pa sm kej spregledala. Sam ko sm brala, ne vem zakaj sm dobla tak nenormaln feeling, da je to bil Nick. Pojma nimam zakaj.
Nisem sploh pomislila na to, da bi lahko bil Nick, čeprav to actually makes sense. Ker mora biti res en močan, da je to lahko storil in res ne vem kdo bi lahko bil. Ampak nekak dvomim, da bi mu Ty odpustil to, da je ubil Burnsa, ki mu je bil kot stric ali pa nadomestni oče. Edino kar mi je padlo na pamet je to, da je bil na otoku Liam, sploh po tem, ko izvemo, da ve da sta Nick in Kelly skupaj (čeprav bi to lahko zvedel kdaj drugič in ne ravno na otoku). Ali pa da ga je ubil tisti English ali pa ta drugi snake eater, tisti ki bolj malo govori. Glede na to, da so bili vsi ostali iz ekipe izdajalci, bi lahko bila tudi tadva. No, pa od Livi brat mi je bil tudi zelo sumljiv, ampak ne verjamem, da je bost sposoben to naredit.
Ne vem kje se bo dogajalo, mam feeling da se bo Zane moral vrnit v Miami po info o De La Vegi, ampak da bo tokrat bolj močna oseba, kot je bil takrat in da bo vse skupaj mal scary

Čisto možno, da se bo del knjige dogajal v Miamiju, ampak dvomim, da bo Ty pustil Zaneu, da bo šel sam tam. Je pa po mojem dost odvisno od Abijinega zdravja - ona namreč kadar piše o nekih lokacijah, si jih rada ogleda v živo. Tak je bila poleti na Škotskem pa pred časom tudi v NOLA in Baltimoru. Ampak trenutno ima velike zdravstvene probleme in nikakor ne more it nikamor.
Js pa mam feeling, da bo tak, da bo Nick pomagal pri De La Vegi, sam pol bo Liam vskočil in bo Nick prisiljen nekako stopit na drugo stran, zato da zavaruje Kellya in Tya. In pol bo ful se skregal s Tyem al pa bojo celo kake smrtne grožnje, sam pol se bo razrešlo. Pod moralne vrednote lahko spada tud prijateljstvo, al pa to kak so si zvesti v timu in bo moral Nick to "spregledat"... Ma kaj pa vem... tolk scenarijev mam v glavi, da hudo

KOMI ČAKAAAAAM!!!!!!
Meni se zdi, da je mislil Liam na mučenje z moralnimi vrednotami, še posebej zato, ker smo ravno v tej knjigi izvedeli, da je bil mučitelj. In ker Liam rabi točno Nicka in njegove sposobnosti, bi rekla, da je mislil na to. Čeprav bo pa definitivno moral na nek način izdat Tya. Upam samo, da ne bo pol naslednje knjige posvečeno temu. Jaz hočem, da sta Ty in Zane v središču v naslednji knjigi. Ok, v tej me še ni toliko motilo, da je bil del knjige posvečen Nicku, ampak glede na to, da je naslednja knjiga zadnja knjiga želim brat o Tyu in Zaneu. Da se osredotoči na njun odnos. Da se poslovita od nas v stilu. Da bo moje srce zlomljeno, ko se C&R zbirka konča. In da ne bo nikakršnega grenkega priokusa na koncu.
Konec je bil itak the sweetest

in več takih njunih momentov sem pogrešala v knjigi. Res sta mi močno manjkala T&Z, ker se počutim prikrajšano. Don't get me wrong, I really like Nick & Kelly, sam onadva mata svoje knjige! Shock & Awe mi je bil itak ful všeč in je tud logično da se bosta pojavla v B&C, sam nisem pa pričakovala da bosta vpletena v taki meri. Jaz sem čakala na T&Z!!! To mi je bil en tak res velik minus..kljub temu da so vsi povezani, jaz še vedno nekako ločujem T&Z po svoji seriji in N&K.
Illy, nisi edina, ki misli, da je bilo preveč Nicka in Kellyja in da Ty in Zane nista bila v središču. Mene sicer N&K nista toliko motila, predvsem zato, ker sem pričakovala, da me bosta več in sem bila pozitivno presenečena, da me nista (kot sem že rekla, nisem preveč marala Kellyja in mi je zdej komaj postal všeč). Ampak nikakor si pa ne želim podobne vsebine za naslednjo knjigo. Hočem Tya in Zanea. Ja, lahko sta notri tudi Nick in Kelly, ampak ne v središču.
Sem bila pa res presenečena, ko je vse skupaj prišlo nazaj k Zaneu. I'm a little frightened for him. De La Vega better not hurt him cuz I'll hunt him down, that rat bastard!
Tudi mene je malo strah za Zanea. In za Tya. Res upam, da ne bosta dobila kakšnih dolgotrajnih poškodb, v smislu, da kdo izgubi kakšen organ ali ud. Ker Abi je že večkrat povedala, da morajo njene najljubše osebe trpeti in čutiti bolečino. Zato je Ty tolikokrat poškodovan.
Zane je pa itak drugi ven prišel iz tega, mene pa še vedno zanima bolj v podrobnosti kako je bilo ko je bil Ty na misiji, pa pol v tistih tednih ko je Ty prišel domov kaj se je dogajalo, predvsem pa kaj se je z njimi dogajalo ta čas ko so bli dol. Se mi zdi da je blo kar preskočeno vse to, pa ne vem a zato ker bo enkrat kasneje/drugje kaj več povedano glede tega, al pa sploh ne bo.
Tudi jaz sem upala, da bomo izvedli kaj več o tem kaj se je dogajalo na misiji, čeprav mislim, da to ni bilo najbolj verjetno. Ty tak ne sme govoriti o tem - državne skrivnosti in to

. Edino kar bi lahko dobili v tej knjigi je kakšen pogovor med Nickom in Tyem o tem. Se mi pa zdi, da so tisti tedni, ko sta bila Ty in Zane doma, potem, ko je Ty prišel iz misije, prehitro minili. Nista imela časa spoznat en drugega, kako sta se spremenila in se ponovno navadit življenja skupaj (kot je rekel Zane, ko je zavrnil Tyev proposal). Mogoče je bilo to namenoma narejeno, da se bodo ti problemi nadaljevali (in reševali) v zadnji knjigi.
Komaj čakam da vidim kaj bo ko bosta začela na hiši delat, kake bo Ty zganjal in kako bo ven padal ko se bo kaj zalomilo

moram priznat, da pri vsej tej misteriji, se mi zdi življenje T&Z v knjigarni preveč mirno za njiju in njuna karakterja, mislim da bi blo mal boring če bi blo samo to. Ziher bi si najdla še kaj za popestritev

Chester je pa itak faca, vedno se mu nasmejim
"You want to bang something too, sonny, you can borrow my shovel!" 
umrla sem tu zraven
al pa Kelly ko je rekel
"You do you, boo boo" ko prav vidiš tisti smeh zraven
pa Ty z njegovim
"I'll get you eventually, my pretty" - tu sem se prav spomnila na tisti stvor iz the Lord of the Rings ko skozi govori "my precious"
Ko bosta začela preurejat hišo bo ziher zabavno, ja. Upam, da bo to že v naslednji knjigi in da ne bo to del HEA, ki ga ne bomo vidli. In knjigarna je res premirna zanju. Zane bi mogoče še lahko cele dneve bral, ampak Ty pa rabi pištolo in akcijo

.
Chester je pa res faca. Že odkar je izdal Tya in Zanea Tyevim staršem mi je všeč - a se ga spomnite kako je hladnokrvno rekel "they are sweethearts, didn`t you know?" (ali nekaj takega). Kot da je govoril o vremenu!

Ko pa je Ty rekel
"I'll get you eventually, my pretty" sem se pa itak stopila.