Abigail Roux - Cut & Run

Forum o knjigah in serijah, ki spadajo pod kategorijo romantika in knjige za odrasle.
Uporabnikov avatar
Morrigan
Opravljen bralni izziv 2018
Opravljen bralni izziv 2018
Prispevkov: 2387
Pridružen/a: 09 dec 2010, 18:02

Re: Abigail Roux - Cut & Run

PrispevekNapisal/-a Morrigan » 20 mar 2014, 14:24

Je**š službo, bom raje kr takoj odgovorila. Sej, če zagreto gledam v zaslon in mrzlično tipkam itak vsi mislijo, da pridno delam, ne? :D

Všeč mi je, da se strinjava glede Zanea. Sem brala par ocen na netu in so vsi rekli, da je premalo poudarka na Zaneu in da ga je Abi malo zanemarila, ker je Nick tako v ospredju. Se ne strinjam čisto z njimi. Mislim, da je Abi naredila velik korak naprej z Zaneom, kar je bilo nujno - ne more biti še po osmih knjigah zlomljen, nujno se je moral pozdravit in odvisnosti in postati bolj samostojen in samozavesten. In čeprav njegova zgodba ni bila v ospredju, ampak smo bili bolj skoncentrirani na Nicka in Tya, je bil Zane ves čas v ozadju, tudi pri dogajanju med Nickom in Tyem. No, in v bistvu se je na koncu izkazalo, da je Zane tak v središču vsega dogajanja, glede na to, da se je vse zgodilo zaradi njega. To je tudi mene presenetlo. Strinjam se s tabo, da se je prehitro zaključla knjiga. Razplet je bil ful hiter in v bistvu še vedno ne vemo vsega - kdo je ubil Burnsa? Ziher ne en izmed znanih storilcev. Mogoče je bil Liam kje na otoku? Ali pa je še en izdajalec med tistimi, ki so se udeležili poroke, poleg tega, ki je v FBI? Samo kdo bi to bil?

Mene tudi zanima kaj se je zgodilo v vojni! Oziroma na splošno, kaj se jim je zgodilo. Ko sem šla drugič čez knjigo sem opazila še eno stvar - a se spomnite v Stars & Stripes, ko Mark pove Zaneu, da naj bi Sidewinder ubil enega, ker naj bi ga porinli iz klifa? In Ty reče, da je res padel, ampak da ga ni noben ubil. Ampak v B&C, ko se Ty in Nick pogovarjata (ne spomnim se točno kje, ali ko Nick visi iz klifa ali ko se kregata) reče Nick, da je porinil prijatelja iz klifa zaradi Tya. Me res zanima, če bomo še kaj glede tega izvedeli... Mislim, da so se vsem iz Sidewinder mogle res grozne stvari zgodit - to sem upala (in tako kot vsi pričakovala), da bomo več zvedli v B&C. Za mene je bil to manjši let down, ker ni bilo skoraj nič, ampak pričakujem, da bo to del zgodbe v zadnji knjigi.

Tudi jaz pričakujem, da bodo v zadnji knjigi šli za De La Vego. Misliš, da se bo dogajalo v Miamiju ali v Baltimoru? Res me zanima kdo je the mole. Moral biti nekdo, ki nas bo šokiral, ampak drug kot Owen se ne spomnim. Ali pa FBI šef v Baltimoru. Ali pa mogoče Clancy. Ne veeeem! :D Sploh nisem pomislila, da bi lahko Nick igral za obe strani zaradi Liamove grožnje. Res se je njun pogovor najbrž nanašal na deveto knjigo in ne na Sidewinder zbirko. Mislim pa, da je Liam nekak posredno omenjal Nickove "posebne sposobnosti" - mučenje? Vem, da je omenjal to, da bo moral pozabiti na svoe moralne omejitve ali kaj že (nimam knjige pri sebi), tak da sem edino na to pomislila. Tudi jaz pričakujem, da bo zadnja knjiga bomba. Hočem, da bom tak kot pri T&G vsakih par strani zajemala sapo in se mi bo srce ustavljalo. In da bosta Ty in Zane v središču, bolj kot sta bila v tej. Upam, da bo zadnja knjiga pravi grande finale, takšnega kot si ta zbirka zasluži.
"Sticks and stones may build your homes, but words will lift your spirits."
Abigail Roux & Madeleine Urban

Uporabnikov avatar
skyline
Werewolf
Prispevkov: 3156
Pridružen/a: 08 avg 2010, 12:11

Re: Abigail Roux - Cut & Run

PrispevekNapisal/-a skyline » 20 mar 2014, 16:31

Mislim, da je Abi naredila velik korak naprej z Zaneom, kar je bilo nujno - ne more biti še po osmih knjigah zlomljen, nujno se je moral pozdravit in odvisnosti in postati bolj samostojen in samozavesten.
:114:
Razplet je bil ful hiter in v bistvu še vedno ne vemo vsega - kdo je ubil Burnsa? Ziher ne en izmed znanih storilcev. Mogoče je bil Liam kje na otoku? Ali pa je še en izdajalec med tistimi, ki so se udeležili poroke, poleg tega, ki je v FBI? Samo kdo bi to bil?
Mene je samo to razočaralo, da je na koncu hitela in da je toliko zadev odprtih ostalo. To je bil moj edini let down od knjige. Ker glede na to, da bo zadnja zbirka po moje mela "lov na De La Vego" kot glavni point, da pač se to sranje glede njega zaključi in bota lahka mela T&Z peaceful HEA za prihodnost, je preveč zadev odprtih ostalo in me je mal strah, da bo vse info glede vseh zadev nametano skupaj. A veš kaj mislim?

Po moje je bil še nekdo na otoku izdajalec, ker glede na to da se je Burns ful boril kao in da je sposobn, je moral biti nek top shit fighter da ga je spravil na tla in mu zlomil vrat. Js ko sm brala sm dobla v glavo, da je mogoče nekako bil Nick, pa ne vem zakaj sem dobla ta feeling, ker on glede na to kak ga sovraži in ne spoštuje več in to, je dejansko sposoben tega, da je dobu kak flashback ko se niti ni zavedal. Tak kot je Ty rekel, da Nick pade v agresijo, v napad, ko dobi flashback. Sam pol mi ni šlo skupaj s časom in krajem, da bi to bil Nick, al pa sm kej spregledala. Sam ko sm brala, ne vem zakaj sm dobla tak nenormaln feeling, da je to bil Nick. Pojma nimam zakaj.
a se spomnite v Stars & Stripes, ko Mark pove Zaneu, da naj bi Sidewinder ubil enega, ker naj bi ga porinli iz klifa? In Ty reče, da je res padel, ampak da ga ni noben ubil. Ampak v B&C, ko se Ty in Nick pogovarjata (ne spomnim se točno kje, ali ko Nick visi iz klifa ali ko se kregata) reče Nick, da je porinil prijatelja iz klifa zaradi Tya. Me res zanima, če bomo še kaj glede tega izvedeli...
TOČNO!!! Js sm pa študirala ko sm to prebrala v knjigi, zakaj mi je tak znano, da je ta klif bil nek omenjen in da je pomemben bil za celo ekipo, pa se nism mogla spomnit točno kaj je blo. JAAAAAA, to je pa zdaj jasno ja. Ful me zanima, če bo pojasnjeno to! Mora bit!!!
Tudi jaz pričakujem, da bodo v zadnji knjigi šli za De La Vego. Misliš, da se bo dogajalo v Miamiju ali v Baltimoru?
Js sm to ZIHER 10000% da bo to point zadnje knjige in se bo vse razrešlo na tak način, ker De La Vego je treba skinat, da bota lahk naprej živela lepo v miru, to se mora zaključit, nujno. Na kak način - ne vem, ampak definitivno je bil to uvod v zadnjo knjigo, v to sm prepričana.
Ne vem kje se bo dogajalo, mam feeling da se bo Zane moral vrnit v Miami po info o De La Vegi, ampak da bo tokrat bolj močna oseba, kot je bil takrat in da bo vse skupaj mal scary :D
Sploh nisem pomislila, da bi lahko Nick igral za obe strani zaradi Liamove grožnje. Res se je njun pogovor najbrž nanašal na deveto knjigo in ne na Sidewinder zbirko. Mislim pa, da je Liam nekak posredno omenjal Nickove "posebne sposobnosti" - mučenje? Vem, da je omenjal to, da bo moral pozabiti na svoe moralne omejitve ali kaj že (nimam knjige pri sebi), tak da sem edino na to pomislila.
Js pa mam feeling, da bo tak, da bo Nick pomagal pri De La Vegi, sam pol bo Liam vskočil in bo Nick prisiljen nekako stopit na drugo stran, zato da zavaruje Kellya in Tya. In pol bo ful se skregal s Tyem al pa bojo celo kake smrtne grožnje, sam pol se bo razrešlo. Pod moralne vrednote lahko spada tud prijateljstvo, al pa to kak so si zvesti v timu in bo moral Nick to "spregledat"... Ma kaj pa vem... tolk scenarijev mam v glavi, da hudo :D KOMI ČAKAAAAAM!!!!!!
When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Two things are infinite:the universe and human stupidity;and I'm not sure about the universe.
If a little is great, and a lot is better, then way too much is just about right!

Uporabnikov avatar
illy
Siren
Prispevkov: 632
Pridružen/a: 04 nov 2012, 11:16

Re: Abigail Roux - Cut & Run

PrispevekNapisal/-a illy » 20 mar 2014, 17:33

Evo pa sem še jaz prebrala..kje naj začnem?
Konec je bil itak the sweetest :020: in več takih njunih momentov sem pogrešala v knjigi. Res sta mi močno manjkala T&Z, ker se počutim prikrajšano. Don't get me wrong, I really like Nick & Kelly, sam onadva mata svoje knjige! Shock & Awe mi je bil itak ful všeč in je tud logično da se bosta pojavla v B&C, sam nisem pa pričakovala da bosta vpletena v taki meri. Jaz sem čakala na T&Z!!! To mi je bil en tak res velik minus..kljub temu da so vsi povezani, jaz še vedno nekako ločujem T&Z po svoji seriji in N&K.
Tud men niso ble najbolj jasne tele povezave oz. podrobnosti te spletke pri umorih. Sem bila pa res presenečena, ko je vse skupaj prišlo nazaj k Zaneu. I'm a little frightened for him. De La Vega better not hurt him cuz I'll hunt him down, that rat bastard! :guns: :guns:
Prvič ko je en omenil da je bil Burns za vsem skupaj sem takoj pomislila, da jim je bilo naročeno naj to rečejo, v primeru da jih zasačijo in razkrijejo, ker to je kar dober plan. Ziher boljše kot pa da rečeš da ne veš kdo je bil al pa da nočeš povedat, ker pol je itak samo še slabše. Ko pa je naslednji rekel sem pa kar verjela in mi je blo malo žal Tya ker si kar ni hotel priznat da bi pa mogoče Burns res kaj takega naredil.
Zane je pa itak drugi ven prišel iz tega, mene pa še vedno zanima bolj v podrobnosti kako je bilo ko je bil Ty na misiji, pa pol v tistih tednih ko je Ty prišel domov kaj se je dogajalo, predvsem pa kaj se je z njimi dogajalo ta čas ko so bli dol. Se mi zdi da je blo kar preskočeno vse to, pa ne vem a zato ker bo enkrat kasneje/drugje kaj več povedano glede tega, al pa sploh ne bo.
Srce me boli za T&Z ker mam občutek da ju še marsikaj hudega čaka v naslednji knjigi zarad De La Vege, ker zdaj sta res na ultimativni točki sreče in ravno zdaj ko bi lahko zmanjšala nevarnost v njunih življenjih in zaključila s to kariero in se res posvetila samo eden drugemu in njunemu skupnemu življenju, je pa še De La Vega začel spet srat.
Ty&Zane deserve their own piece of heaven after all the shit they went through. Je pa tud meni zlo všeč tale "ojačani" Zane. Vem, da sem to že napisala ampak res pogrešam več njiju in njune interakcije in pogovorov in zafrkavanja in Tyev humor in pač..
Komaj čakam da vidim kaj bo ko bosta začela na hiši delat, kake bo Ty zganjal in kako bo ven padal ko se bo kaj zalomilo :019: moram priznat, da pri vsej tej misteriji, se mi zdi življenje T&Z v knjigarni preveč mirno za njiju in njuna karakterja, mislim da bi blo mal boring če bi blo samo to. Ziher bi si najdla še kaj za popestritev :-D
Chester je pa itak faca, vedno se mu nasmejim "You want to bang something too, sonny, you can borrow my shovel!" :huhuhu: umrla sem tu zraven
al pa Kelly ko je rekel "You do you, boo boo" ko prav vidiš tisti smeh zraven :P
pa Ty z njegovim "I'll get you eventually, my pretty" - tu sem se prav spomnila na tisti stvor iz the Lord of the Rings ko skozi govori "my precious"

sploh ne vem kako ocenit knjigo..res ne vem. Grem na zasluženo pivo, mogoče dobim še kako idejo :-D
Reading is dreaming with open eyes..
I do not want to just read books; I want to climb inside them and live there.

Uporabnikov avatar
Morrigan
Opravljen bralni izziv 2018
Opravljen bralni izziv 2018
Prispevkov: 2387
Pridružen/a: 09 dec 2010, 18:02

Re: Abigail Roux - Cut & Run

PrispevekNapisal/-a Morrigan » 24 mar 2014, 14:53

AAAAAA kak sem jezna!!! Sem napisala en dolg komentar vsega kar ste napisale in mi ga je FAKING zbrisalo!!! :027: :027: :027: :027: :027: Gremo pisat jovo na novo. Ali pa vržt računalnik skoz okno, jezna sem glih prav.
Mene je samo to razočaralo, da je na koncu hitela in da je toliko zadev odprtih ostalo. To je bil moj edini let down od knjige. Ker glede na to, da bo zadnja zbirka po moje mela "lov na De La Vego" kot glavni point, da pač se to sranje glede njega zaključi in bota lahka mela T&Z peaceful HEA za prihodnost, je preveč zadev odprtih ostalo in me je mal strah, da bo vse info glede vseh zadev nametano skupaj. A veš kaj mislim?
To se strinjam s tabo, da je na koncu ostalo veliko zadev odprtih in res upam, da v zadnji knjigi ne bo vsega preveč natlačla in da bo vse dogajanje lepo speljala. Ampak glede na to, da sta se Abi in Madeline že po koncu prve knjige, ko sta se odločili, da bo vsega skupaj 9 knjig, odločili kakšen bo konec zbirke, verjamem (oziroma upam), da ji bo to uspelo.

Veliko fanov je drugače strah, da Ty in Zane ne bosta imela HEA. Zaradi Tyeve slutnje, da bosta oba skupaj umrla, ko je prvič spoznal Zanea. Sicer močno upam, da to ni res. In dvomim, da bi si Abi to upala privoščit, ker ne vem kaj bi naredili vsi fani, razen tega, da si prerežejo/mo žile.
Js ko sm brala sm dobla v glavo, da je mogoče nekako bil Nick, pa ne vem zakaj sem dobla ta feeling, ker on glede na to kak ga sovraži in ne spoštuje več in to, je dejansko sposoben tega, da je dobu kak flashback ko se niti ni zavedal. Tak kot je Ty rekel, da Nick pade v agresijo, v napad, ko dobi flashback. Sam pol mi ni šlo skupaj s časom in krajem, da bi to bil Nick, al pa sm kej spregledala. Sam ko sm brala, ne vem zakaj sm dobla tak nenormaln feeling, da je to bil Nick. Pojma nimam zakaj.
Nisem sploh pomislila na to, da bi lahko bil Nick, čeprav to actually makes sense. Ker mora biti res en močan, da je to lahko storil in res ne vem kdo bi lahko bil. Ampak nekak dvomim, da bi mu Ty odpustil to, da je ubil Burnsa, ki mu je bil kot stric ali pa nadomestni oče. Edino kar mi je padlo na pamet je to, da je bil na otoku Liam, sploh po tem, ko izvemo, da ve da sta Nick in Kelly skupaj (čeprav bi to lahko zvedel kdaj drugič in ne ravno na otoku). Ali pa da ga je ubil tisti English ali pa ta drugi snake eater, tisti ki bolj malo govori. Glede na to, da so bili vsi ostali iz ekipe izdajalci, bi lahko bila tudi tadva. No, pa od Livi brat mi je bil tudi zelo sumljiv, ampak ne verjamem, da je bost sposoben to naredit.
Ne vem kje se bo dogajalo, mam feeling da se bo Zane moral vrnit v Miami po info o De La Vegi, ampak da bo tokrat bolj močna oseba, kot je bil takrat in da bo vse skupaj mal scary :D
Čisto možno, da se bo del knjige dogajal v Miamiju, ampak dvomim, da bo Ty pustil Zaneu, da bo šel sam tam. Je pa po mojem dost odvisno od Abijinega zdravja - ona namreč kadar piše o nekih lokacijah, si jih rada ogleda v živo. Tak je bila poleti na Škotskem pa pred časom tudi v NOLA in Baltimoru. Ampak trenutno ima velike zdravstvene probleme in nikakor ne more it nikamor.
Js pa mam feeling, da bo tak, da bo Nick pomagal pri De La Vegi, sam pol bo Liam vskočil in bo Nick prisiljen nekako stopit na drugo stran, zato da zavaruje Kellya in Tya. In pol bo ful se skregal s Tyem al pa bojo celo kake smrtne grožnje, sam pol se bo razrešlo. Pod moralne vrednote lahko spada tud prijateljstvo, al pa to kak so si zvesti v timu in bo moral Nick to "spregledat"... Ma kaj pa vem... tolk scenarijev mam v glavi, da hudo :D KOMI ČAKAAAAAM!!!!!!
Meni se zdi, da je mislil Liam na mučenje z moralnimi vrednotami, še posebej zato, ker smo ravno v tej knjigi izvedeli, da je bil mučitelj. In ker Liam rabi točno Nicka in njegove sposobnosti, bi rekla, da je mislil na to. Čeprav bo pa definitivno moral na nek način izdat Tya. Upam samo, da ne bo pol naslednje knjige posvečeno temu. Jaz hočem, da sta Ty in Zane v središču v naslednji knjigi. Ok, v tej me še ni toliko motilo, da je bil del knjige posvečen Nicku, ampak glede na to, da je naslednja knjiga zadnja knjiga želim brat o Tyu in Zaneu. Da se osredotoči na njun odnos. Da se poslovita od nas v stilu. Da bo moje srce zlomljeno, ko se C&R zbirka konča. In da ne bo nikakršnega grenkega priokusa na koncu.

Konec je bil itak the sweetest :020: in več takih njunih momentov sem pogrešala v knjigi. Res sta mi močno manjkala T&Z, ker se počutim prikrajšano. Don't get me wrong, I really like Nick & Kelly, sam onadva mata svoje knjige! Shock & Awe mi je bil itak ful všeč in je tud logično da se bosta pojavla v B&C, sam nisem pa pričakovala da bosta vpletena v taki meri. Jaz sem čakala na T&Z!!! To mi je bil en tak res velik minus..kljub temu da so vsi povezani, jaz še vedno nekako ločujem T&Z po svoji seriji in N&K.
Illy, nisi edina, ki misli, da je bilo preveč Nicka in Kellyja in da Ty in Zane nista bila v središču. Mene sicer N&K nista toliko motila, predvsem zato, ker sem pričakovala, da me bosta več in sem bila pozitivno presenečena, da me nista (kot sem že rekla, nisem preveč marala Kellyja in mi je zdej komaj postal všeč). Ampak nikakor si pa ne želim podobne vsebine za naslednjo knjigo. Hočem Tya in Zanea. Ja, lahko sta notri tudi Nick in Kelly, ampak ne v središču.
Sem bila pa res presenečena, ko je vse skupaj prišlo nazaj k Zaneu. I'm a little frightened for him. De La Vega better not hurt him cuz I'll hunt him down, that rat bastard! :guns: :guns:
Tudi mene je malo strah za Zanea. In za Tya. Res upam, da ne bosta dobila kakšnih dolgotrajnih poškodb, v smislu, da kdo izgubi kakšen organ ali ud. Ker Abi je že večkrat povedala, da morajo njene najljubše osebe trpeti in čutiti bolečino. Zato je Ty tolikokrat poškodovan.
Zane je pa itak drugi ven prišel iz tega, mene pa še vedno zanima bolj v podrobnosti kako je bilo ko je bil Ty na misiji, pa pol v tistih tednih ko je Ty prišel domov kaj se je dogajalo, predvsem pa kaj se je z njimi dogajalo ta čas ko so bli dol. Se mi zdi da je blo kar preskočeno vse to, pa ne vem a zato ker bo enkrat kasneje/drugje kaj več povedano glede tega, al pa sploh ne bo.
Tudi jaz sem upala, da bomo izvedli kaj več o tem kaj se je dogajalo na misiji, čeprav mislim, da to ni bilo najbolj verjetno. Ty tak ne sme govoriti o tem - državne skrivnosti in to :) . Edino kar bi lahko dobili v tej knjigi je kakšen pogovor med Nickom in Tyem o tem. Se mi pa zdi, da so tisti tedni, ko sta bila Ty in Zane doma, potem, ko je Ty prišel iz misije, prehitro minili. Nista imela časa spoznat en drugega, kako sta se spremenila in se ponovno navadit življenja skupaj (kot je rekel Zane, ko je zavrnil Tyev proposal). Mogoče je bilo to namenoma narejeno, da se bodo ti problemi nadaljevali (in reševali) v zadnji knjigi.
Komaj čakam da vidim kaj bo ko bosta začela na hiši delat, kake bo Ty zganjal in kako bo ven padal ko se bo kaj zalomilo :019: moram priznat, da pri vsej tej misteriji, se mi zdi življenje T&Z v knjigarni preveč mirno za njiju in njuna karakterja, mislim da bi blo mal boring če bi blo samo to. Ziher bi si najdla še kaj za popestritev :-D
Chester je pa itak faca, vedno se mu nasmejim "You want to bang something too, sonny, you can borrow my shovel!" :huhuhu: umrla sem tu zraven
al pa Kelly ko je rekel "You do you, boo boo" ko prav vidiš tisti smeh zraven :P
pa Ty z njegovim "I'll get you eventually, my pretty" - tu sem se prav spomnila na tisti stvor iz the Lord of the Rings ko skozi govori "my precious"
Ko bosta začela preurejat hišo bo ziher zabavno, ja. Upam, da bo to že v naslednji knjigi in da ne bo to del HEA, ki ga ne bomo vidli. In knjigarna je res premirna zanju. Zane bi mogoče še lahko cele dneve bral, ampak Ty pa rabi pištolo in akcijo :) .
Chester je pa res faca. Že odkar je izdal Tya in Zanea Tyevim staršem mi je všeč - a se ga spomnite kako je hladnokrvno rekel "they are sweethearts, didn`t you know?" (ali nekaj takega). Kot da je govoril o vremenu! :lol: Ko pa je Ty rekel "I'll get you eventually, my pretty" sem se pa itak stopila. :024: :024:
"Sticks and stones may build your homes, but words will lift your spirits."
Abigail Roux & Madeleine Urban

Uporabnikov avatar
Morrigan
Opravljen bralni izziv 2018
Opravljen bralni izziv 2018
Prispevkov: 2387
Pridružen/a: 09 dec 2010, 18:02

Re: Abigail Roux - Cut & Run

PrispevekNapisal/-a Morrigan » 24 mar 2014, 14:59

Pa še ena dodatna stvar.

Vam je mogoče na ta deževen dan dolgčas? Nimate kaj počet? Vas mogoče zebe? Če ste na vsa vprašanja odgovorila z "ja", potem odprite spodnji link in si popestrite dan. Gre za izrezano sceno, z naslovom "Ty watches"... predvidevam, da veste kaj, še posebej če se spomnite (mislim da) četrte knjige in želje, ki jo je izrazil takrat... :eyebrows: :eyebrows: :eyebrows: http://abiroux.tumblr.com/post/80218871065/cut-scene
"Sticks and stones may build your homes, but words will lift your spirits."
Abigail Roux & Madeleine Urban

Uporabnikov avatar
illy
Siren
Prispevkov: 632
Pridružen/a: 04 nov 2012, 11:16

Re: Abigail Roux - Cut & Run

PrispevekNapisal/-a illy » 24 mar 2014, 21:08

Vam je mogoče na ta deževen dan dolgčas? Nimate kaj počet? Vas mogoče zebe? Če ste na vsa vprašanja odgovorila z "ja", potem odprite spodnji link in si popestrite dan. Gre za izrezano sceno, z naslovom "Ty watches"... predvidevam, da veste kaj, še posebej če se spomnite (mislim da) četrte knjige in želje, ki jo je izrazil takrat... :eyebrows: :eyebrows: :eyebrows: http://abiroux.tumblr.com/post/80218871065/cut-scene
Nop, I'm definitely not bored today (je za mano en izpit in en zagovor seminarske naloge), I've got plenty of things to do, and I'm not cold..am i gonna read what's on that link? HELL YEAH! :-D
hvala Morrigan :hug1:
Reading is dreaming with open eyes..
I do not want to just read books; I want to climb inside them and live there.

Uporabnikov avatar
skyline
Werewolf
Prispevkov: 3156
Pridružen/a: 08 avg 2010, 12:11

Re: Abigail Roux - Cut & Run

PrispevekNapisal/-a skyline » 25 mar 2014, 15:08

:022: :022: :022: :022: :022: :022: :022: :022:

zakaj te scene ni v bukvi no... :thumbdown:
When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Two things are infinite:the universe and human stupidity;and I'm not sure about the universe.
If a little is great, and a lot is better, then way too much is just about right!

Uporabnikov avatar
Morrigan
Opravljen bralni izziv 2018
Opravljen bralni izziv 2018
Prispevkov: 2387
Pridružen/a: 09 dec 2010, 18:02

Re: Abigail Roux - Cut & Run

PrispevekNapisal/-a Morrigan » 14 apr 2014, 11:14

Združiš Abijino ljudezen do baseballa in protibolečinske tablete in dobiš:

Nick & Kelly - High & Tigh


I don’t know. I’m high on painkillers. It seemed like a good idea at the time.Kelly liked the way the breeze off the harbor felt when the day had been so hot, but he also liked the way Nick got all worked up when he was watching a close game. He’d been sitting out on the deck, enjoying a bit of home-grown pain management as he watched Nick through the open doors.

Nick watched a baseball game in various stages. The first several innings it was with a sort of minimal attention, cleaning the kitchen as he half-heartedly watched the game, going over the notes from a case and looking up when something happened in the game that needed to be seen.

The middle of the game became more about sitting and relaxing, unwinding from the day, but then letting the game wind him up again. If it was a close game, Nick got tense, he got loud and started shouting at the players, he stood and ran his hands through his hair before going to get a beer.

Tonight’s game was a tight game.

Kelly didn’t know a lot about baseball. He was learning, and he truly did enjoy the nuances of the game the way Nick explained them. Nick’s love for the game was pure and true, and Kelly loved that about him and the game that inspired it.

He also loved that close games got Nick worked up. Whether the Sox won or lost was very important to how Kelly got laid that night.

Kelly could tell by Nick’s tense shoulders, by the way he was leaning toward the TV and shouting at the players, that the game was nearing its end.

Kelly put his blunt away and stood, stretching out his lean body and strolling into the parlor. Nick gave him a glance before returning his attention to the screen.

“Who’s winning?” Kelly asked.

“Tied. Tenth inning. Top with one out,” Nick rattled off.

Kelly nodded as if he understood the gravity of the situation, and he peeled his T-shirt off and tossed it toward the couch at Nick’s side.

“Fuck!” Nick shouted.

“What? I’ll pick it up later.”

“Strike out,” Nick grumbled. He glanced at Kelly again, his eyes drifting up and down before returning to his game. “You’re high and horny, aren’t you?”

“Little bit. Am I that obvious?”

“Pretty much.” He waved at the television and began shouting. “It’s a motherfucking slider you fucker, even I can see it coming and you get paid for this bullshit! Dumbass.”

Kelly cleared his throat and popped the button on his jeans. “So if the game is tied in the tenth inning,” he mused, “how long might that go on?”

“Longest game in the last few years was like seventeen innings,” Nick answered, obviously distracted. “It falls on the depth of the bullpen and the bench. Gets messy.”

“I know something else that could get messy,” Kelly purred, and he shoved his jeans to the floor, kicking out of them and climbing onto the couch and straddling Nick’s lap.

“What are you doing?” Nick asked. He leaned away, peering over Kelly’s shoulder to see the television.

“I was hoping that you would fuck me, but I was also hoping that wouldn’t need to be spelled out,” Kelly said, almost laughing. He pulled at the waistband of his boxers.

Nick looked up at him, truly torn between the prospect of Kelly nearly naked in his lap and a tied game going into the top of the tenth inning on his TV.

Kelly scowled at him. “Seriously?”

“It’s the fucking Sox and Yankees, babe,” Nick argued, waving a hand at the game. His palm came to rest on Kelly’s hip, though, and he pulled the boxers down enough to get his thumb on that tattoo at Kelly’s hip Nick loved so much.

Kelly’s fingers worked at Nick’s shirt, pulling it up and over his head. Nick fought him, though, trying to see the next pitch before the shirt was pulled over his eyes.

“Ha! Strike, you Yankee bastard!” Nick shouted, then Kelly yanked the shirt over his head and tossed it aside. He ran his hands up and down Nick’s chest and arms, over scars and tattoos. Nick gazed up at him, giving him his full attention now that the game was in a commercial break.

“Let’s be real here a minute,” Kelly said as he settled into Nick’s lap. “How likely are you to fuck me right here, right now, and miss the end of this game.”

Nick swallowed hard. “Well, it’s April, so the games are … but it’s the fucking Yankees and it’s in the tenth. It’s a tight game.”

“So, you’d fuck me during commercial break, is what you’re saying?”

“Commercial breaks are usually like three to five minutes,” Nick said, and Kelly could see him starting to do the math.

“Oh my God!” Kelly cried. “You’d rather watch the end of this game, that you admit you don’t know when it will end, instead of getting naked, and sweaty, and having your dick inside me while I pull your hair and scream for more?”

Nick stared, mouth hanging open, eyes betraying the inner conflict. Then the telltale sounds of the baseball game returned behind Kelly, and Nick’s eyes strayed to peer over his shoulder.

“Oh my God!” Kelly shouted again.

He started to get up, but Nick wrapped his arms around his waist and stopped him. “I’d want to give you my full attention,” Nick cooed, and his fingers drifted down Kelly’s sides. “I like it when you’re high and loose like this, you’re so fucking fun to fuck.”

Kelly’s cock was swelling just with Nick’s words. He leaned down to kiss Nick, licking at his lips, nipping at his tongue. He was able to distract Nick through a few batters, a few outs, and even one hit that dropped somewhere in the outfield that caused Nick to halt their activities briefly. Kelly knew enough to know there was a runner on first who was obviously quite fast, because the pitcher kept throwing to first over and over. Nick was even beginning to lose interest, sliding his jeans down enough for Kelly to use an emergency stashed package of lube to get him all nice and slicked up.

Sex over baseball, and sex was winning. It was a goddamn miracle.

But then the sound of the crack of a bat came from the television, and Nick grabbed Kelly and shoved him to the side, eyes on the TV as the ball arced toward the outfield. It looked like it was going to fall in front of the outfielder, and the runner at first who’d drawn all those boring throws as Kelly had been getting worked up about being fucked, well that runner was now racing toward home and Nick was standing and shouting at him to run faster, you fucking fucker!

Kelly sprawled on the couch, not sure whether to be amused or insulted. Come on, now, his ass was all lubed up and ready. Nick had been kissing him like he could find gold in Kelly’s teeth. And now there was celebrating and shouting and if Nick was any more mobile about it he was going to lose his jeans.

“Are you fucking kidding me?” Kelly finally shouted.

Nick pointed to the game, where players were celebrating. His eyes were gleaming, his grin one that spoke of mischief and utter glee. “We won!”

Kelly gestured to himself. Naked, cock hard, ass lubed up and ready for a signature O’Flaherty pounding.

“Am I second on the priority list to a baseball game?” he asked.

Nick licked his lips slowly as his eyes raked Kelly up and down. He finally shrugged and gave Kelly another grin. “Only if it’s extra innings?”

Kelly rolled his eye and struggled to get out of the corner of the sofa. “My buzz is gone. I’m going to go wank in the shower while you watch highlights in the dim blue glow of shame that comes from not getting laid.”

Nick crawled on top of him before he could get himself off the couch.

“I’m sorry,” Nick whispered into his ear as he laid himself out over Kelly. His cock was hard, sliding against Kelly’s ass. “There will be nights where I will toss you to the floor mid-fuck in order to celebrate a moment from a game that you will either come to love or hate.”

Kelly turned his head, pushing his ass against Nick’s cock. “Where’s the upside of this for me?”

Nick reached for the table, scrabbling for the remote to turn the television off. It threw the boat into near darkness, and they were left with the spring lights from the harbor and the stars on the water.

Nick pressed his lips to Kelly’s neck, kissing up to his ear. He whispered into Kelly’s ear. “I promise you’ll always get fucked with one hundred percent of my attention. Even if it means it comes after the game.”

He rocked his cock against Kelly’s ass, entering slowly, little by little. Oddly gentle for Nick when he was already worked up about something.

Kelly groaned and got to his knees, preparing for what he knew was coming. “So you’re saying during baseball season, I come second?”

Nick gripped him around his neck and pulled him upright, tugging him until Kelly was seated in Nick’s lap, his cock shoved deep as Kelly writhed. Nick held him by his chin and kissed just under his jawline.

His voice was full of gravel and lust. “I promise you’ll always come.”
"Sticks and stones may build your homes, but words will lift your spirits."
Abigail Roux & Madeleine Urban

Uporabnikov avatar
Morrigan
Opravljen bralni izziv 2018
Opravljen bralni izziv 2018
Prispevkov: 2387
Pridružen/a: 09 dec 2010, 18:02

Re: Abigail Roux - Cut & Run

PrispevekNapisal/-a Morrigan » 16 apr 2014, 15:26

Playlist za C&C:

1. Long Way From Home by The Heavy
2. Somebody That I Used to Know by Gotye, Kimbra
3. Around My Head by Cage the Elephant
4. Sleeping With a Friend by Neon Trees
5. Little Black Submarines by The Black Keys
6. Pompeii by Bastille
7. Juicy by Better Than Ezra
8. Timber by Pitbull, Ke$ha
9. The Lazy Song by Bruno Mars
10. Nellie the Elephant by Toy Dolls
11. Playing for Keeps by Elle King
12. Here for a Good Time by George Strait
13. Run by Kill It Kid
14. The Way We Move by Langhorne Slim, The Law
15. A Second Opinion by Murder By Death
16. It’s Our Time by Peter Raeburn
17. Whiskey’s Gone by Zac Brown Band
18. Hit the Road Jack by Ray Charles
19. Luckiest Man by The Wood Brothers
"Sticks and stones may build your homes, but words will lift your spirits."
Abigail Roux & Madeleine Urban

Uporabnikov avatar
skyline
Werewolf
Prispevkov: 3156
Pridružen/a: 08 avg 2010, 12:11

Re: Abigail Roux - Cut & Run

PrispevekNapisal/-a skyline » 16 apr 2014, 18:32

že poslušam na youtubu 8-)
When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Two things are infinite:the universe and human stupidity;and I'm not sure about the universe.
If a little is great, and a lot is better, then way too much is just about right!


Vrni se na

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Ni registriranih uporabnikov in 2 gostov

cron