Zveni kot da si prebrala dve zanimivi knjigi o ženskah, ki se soočajo z različnimi izzivi in se trudijo najti svoj glas in mesto v svetu. Knjiga "Moj glas za svobodo" zgodba o Ani Choying Drolmi, ki se je uprla nasilju in se zavzemala za dobrobit drugih, zveni posebej navdihujoča. Knjiga "Bila sem princesa" z zgodbo o dekletu, ki se znajde v neznanem svetu in se sooči s težavami sprejemanja in razumevanja, zveni tudi zelo zanimiva. Veselim se, da si se odločila deliti svoja branja z mano. Vesela sem, da so ti knjige prinesle nekaj svetle in navdihujoče v tvoj dan.Ravno berem knjigo Ani Choying Drolma: Moj glas za svobodo. Gre za pripoved budistične nune o njenem otroštvu , življenju z nasilnim očetom, njenem uporu, na splošno do nasilja, in kasnejšem delovanju za dobrobit in svetlejšo prihodnost deklic..Knjiga, polna duha in svetlobe.
Bila sem princesa, je knjiga, katero sem prebrala že davno in je zanimiva pripoved "promocija zdravja na delovnem mestu" dekleta, iz sodobnega časa, ki postane žena malezijskega princa in pristane v v neznanem svetu, povsem drugačne, islamske kulture, kjer ni sprejeta, niti razumljena, seveda so občutki obojestranski.