Bom povedala. Sej bom zagotovo up-date-ala moje gledanje, ko se bom lotila The 100.Ko boš pogledala the 100 pa sporoči če se kakšne podobne serije spomniš. Malo sem sicer googlala ampak raje gledam po priporočilu kot na slepo
Bom povedala. Sej bom zagotovo up-date-ala moje gledanje, ko se bom lotila The 100.Ko boš pogledala the 100 pa sporoči če se kakšne podobne serije spomniš. Malo sem sicer googlala ampak raje gledam po priporočilu kot na slepo
V Erazmus študentskem domu imamo vsak četrtek zvečer movie night a zadnje čase gledamo le simsone. Jaz pa programiram za podjetje Tečprom. da lahko prodajamo Pos terminal za prodajo.Včeraj sem pogledala čudovito mini serijo o Elizabethi I. Prvi del se osredotoča predvsem na njeno razmerje z grofom Leicesterom in 2. del na odnos z grofom Essexom. Zares dobro posneto, še posebej, ker mi je res dobro predstavljena ta njena povsem človeška stran. Že res, da je bila kraljica, ampak bila je tudi ženska s čustvi, ki je vedno vladanje postavila na prvo mesto, pred svojimi željami.
Kako oddati stanovanje v najem to
Po forumu brska: Ni registriranih uporabnikov in 2 gostov