Vampire Diaries

Katere nanizanke najraje spremljate, kateri so najboljši filmi vseh časov, kaj najraje gledate po televiziji in še več.
Uporabnikov avatar
Mariposa
Forest Spirit
Prispevkov: 39
Pridružen/a: 15 jul 2014, 13:44

Re: Vampire Diaries

PrispevekNapisal/-a Mariposa » 12 mar 2017, 11:54

Je kdo že pogledal zadnjo epizodo? Jaz sem jo ravno včeraj in sem še danes vsa objokana :th_cry: Meni so solze kar lile dol z obraza, že dolgo nisem imela takšnega 'sob festa' ob gledanju nečesa :lol: Konec mi je bil drugače zelo všeč. Za kakšno stvar bi si mogoče sicer želela, da bi se drugače odvila, ampak nasploh pa mislim, da so zgodbe vseh likov dobile primeren zaključek in čeprav je bil ta zaključek za nekatere like tudi nekoliko tragičen in žalosten je vse imelo smisel in pomen <3

Najbolj me je ubila smrt Stefana RIP :th_cry: On je bil moj favourite lik vse od prve pa do zadnje epizode in bi mu res privoščila, da tudi on dobi srečno človeško življenje, kot so ga bolj ali ne vsi ostali. Ampak s tem, ko se je žrtvoval za vse ljudi okrog sebe, je še enkrat pokazal, kdo resnično je, in končno dobil tisto odrešenje in mir, ki ga je iskal skozi vsa ta leta. In njegovo slovo od Caroline, Stelena scena, srečanje z Lexy ne bi moglo biti boljše narejeno <3 res lepi prizori. Da seveda ne govorim o čisto zadnji sceni, ko se Stefan&Damon v 'afterlifu' zopet najdeta. Se mi zdi pomembno, da se je serija z njima zaključila in ne na primer z Deleno, ker v zadnjih sezonah ljubezenski trikotnik ni bil več v ospredju, ampak je bolj bistven postal odnos med bratoma in njuna povezanost. In tisti 'Hello, brother' na koncu - epsko res :vso_cast: Klaroline moment in možnost nadaljevanja njune zgodbe (sploh glede na to, da je Caroline edina ostala vampirka), Elena&njena družina, Katherine plus vsi ostali pomembni liki iz preteklosti, ki smo jih lahko spet videli, so bili pa itak samo še pika na i.

Bom pa po osmih letih rednega gledanja in spremljanja te serije, res pogrešala vse like, sploh brata Salvatore.

Uporabnikov avatar
prada2015
Opravljen bralni izziv 2017
Opravljen bralni izziv 2017
Prispevkov: 302
Pridružen/a: 13 jan 2015, 13:57
Kraj: Dolenjska
Kontakt:

Re: Vampire Diaries

PrispevekNapisal/-a prada2015 » 14 mar 2017, 21:57

Ja res žalostno. Tudi jaz sem imela solzice. :th_cry: :th_cry: :th_cry:
Najbolj bom pogrešala Salvatore brothers. Res sta mi bila priljubljena lika in najboljše v tej seriji. :106: Zagotovo bom mela kdaj momente in si kakšno sezono ogledala ponovno. Čez vse sezona sta bila povezana. Ta bratska vez, ki ju je povezovala je bila neverjetno prikazana. Tudi ko sta bila skregana ali jezna drug na drugega...sta kmalu spet pokazala tisti svoj "Hello Brother" :jupi: Vedno, ko je bil eden v nevarnosti je drugi naredil vse, da ga je rešil in obratno. Če zdaj pomislim nazaj se je to dogajalo, tudi ko je bil trikotnik z Eleno v ospredju. Vedno sta bila pomembna Damon in Stefan. vsaj meni :022:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
The prettiest thing you can wear is a smile... <3

http://knjigoljubka.blogspot.si/

Nezagren
Pixy
Prispevkov: 18
Pridružen/a: 04 jan 2022, 21:46

Re: Vampire Diaries

PrispevekNapisal/-a Nezagren » 12 avg 2022, 00:02

Slika Slika
Holy mother of Jesus https://www.telprom.si/storitve-v-oblaku/ :drools:
I missed him!

Season 2 Teaser
https://atelierrebul.si/
vempire show is the best shkow in existance!!


Vrni se na

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Ni registriranih uporabnikov in 2 gostov

cron