Se strinjam.. pomoje bi blo najboljše, da bi to bla zadnja sezona Revenge. Ker karkoli bo naprej po poroki, bo samo še vlečenje serije v nedogled..Isto Revenge pa OuAT.
OuAT pa več ne gledam, ker mi je blo ze v 2. sezoni malo tečno

Se strinjam.. pomoje bi blo najboljše, da bi to bla zadnja sezona Revenge. Ker karkoli bo naprej po poroki, bo samo še vlečenje serije v nedogled..Isto Revenge pa OuAT.
Jaz sem jih zelo rada gledala, zdaj sem pa v zaostanku z vsemi serijami na žalostKaj kdo gleda Suits?
AND IT'S ALL TRUE!Sem pa slišala že kar nekaj dobrih mnenj o My Love from the Stars.
Hehe jaz sem si tud rekla, da bom samo prvi del prečekirala, da sploh vidim, če mi bo všeč, ker trailerji me nekah niso not potegnili. And now here I am pulling my hair out ker me ponavadi, sploh pa zdaj v zadnjem delu, pustijo sedet na takem cliffhangerju, da do naslednjega dela komaj vzdržim. It's pure torture.Verjetno si jo bom pogledala, ko se bo zaključila, da mi ne bo treba čakat na nove dele. ;D
Hell yeah, tak se govori!uuuu interesanteMislim da bom jaz tudi probala z My Love From the Star, zgleda zanimivo
Po forumu brska: Ni registriranih uporabnikov in 2 gostov