Šola, moja ljubezen
Jaz še vedno vztrajam na FDV-ju, peto leto ker sem bla lena v 1. pa sem ponavljala. Sem na smeri, kjer ne bo službe zame, kar je fino. Moja ambicija delat v McD se bo izpolnila!
Upam, da začnem z diplomo že naslednji semester, ker mam mal lažji urnik, da potem brezskrbno lahko vzamem kak absolvent. Rada bi mela več kot 1 stopnjo, ampak sem prelena. V šoli sem že 15 let življenja! 15 preveč, bi rekla. Šola sploh ni zame, nikol ni bla. Nič takega ni pr nas, da bi se rada naučila, delala, za tujino pa ni denarja, ker je študij tam grozno drag. Najraj bi imela svojo knjigarno nekje v Londonu al pa bi delala v Indiji s sloni.

Nič od tega še ni izključeno.
Samo grozne izkušnje poletnega dela za trakom in v skladiščih me ženejo naprej, pa ideja, da bi blo v 4. letniku mal neumno se vdat.
Če bi bla bolj naravoslovec kot pa družboslovec (jeziki mi ležijo, to je pa tud vse), bi šla v fiziko, ker me strašno zanima, pa nimam skorej nič pojma o njej. V jezike pa nisem šla, ker ne bi prenesla, da bi morala končat kot profesorica (nism za vloge z visoko stopnjo človeškega stika)...
Trpim, v glavnem