PrispevekNapisal/-a skyline » 05 nov 2010, 18:15
Neverjetno je to, da sem danes zjutraj namesto Illy kafeta v kuhinji našla škrnicl Barcaffe... Ok, se sprijaznim, tud Barcaffe je vredi. Si hočm skuhat svojo nujno potrebno jutranjo dozo, da lahk sploh približno začnem funkcionirat, in ko že voda vre, ugotovim da je sam za eno žličko Barcaffeta (mislim, totalka premalo). Ok, nastane problem. Premečem vse ladlce in najdem GOURMET kavo in kafe iz Hoferja. Se odločim za Hofer, ker Gurment je nek sranje iz ječmena (že ko preberem mi je slabo, ne da bi skuhala sploh - zjutraj js nucam KAFE, ne kao kafe). In Hoferjeve je blo spt sam za 2 žlički. Premalo. Še en dodatni problem. Znorim! Zjutraj ni ravno čas, da se srečujem s problemi, ker se nikoli dobro ne konča. Ok, vržem Hoferjevo notr pa še eno žličko Gourment kafeta. V sili hudič muhe žre, pravjo. Mešam, mešam, vreje, vreje, vreje... Neke čudne vonjave v kuhni, totalno nasprotje vonju Illy kafeta... OK, the moment has come! Se lepo namestim v fotelj s šalco v roki, psihološka priprava na morebitni odpor mojega želodca... Naredim prvi požirek in kava je dejansko bla dobra. NEVERJETNO!
When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Two things are infinite:the universe and human stupidity;and I'm not sure about the universe.
If a little is great, and a lot is better, then way too much is just about right!