Zdravo!
No po letu in pol smetenja po Bralnici (

), mislim, da se spodobi, da se tudi jaz predstvim
Moje ime je Kristina, sem 20 letna Ljubljančanka, ki študira v MB na FERIju, Medijske komunikacije
Ja ja, sam vem...iz LJ v MB??? Ma ka si ti ja nor??? (vsak t 2 me to vpraša)

... NE, nism
MB je zakon in ker že od nekdaj rada potujem, in nekoč morda mogoče želim živeti kje drugje, se mi je zdelo kr kul če začnem najprej z drugim mestom
Torej, let me get back on the right track, kako sem se znaša nazaj v svetu knjig in odkrila Bralnico...
Vse se je začelo nekega lepega dne, ko je Kris vzela v roke Twilight & she was hooked (no brat sm začela že prej, začel se je z slikanicami potem pa kake pustolovske, itq Harry pa Kurja polt, Princeskin dnevnik itd...)...po tem je začela s serijo The Vampire Academy in ko je prišla do 4 dela slo. verzije se je odločila, da nemore čakat 1 leto da izide 5 slo. del zato je začela brskat po netu in našla
Bralnico!!! Ugotovila je kok bol zakon je brat v angleščini in tudi kako zelo zabavno se je pogovarjati o knjigah z isto mislečimi....and the rest is history...
Trenutno sem na 317 rated book's na Goodreads ter sem prav tako novopečena zelo ponosna mamica mojega Kindla Charliea
V prostem času rada fotografiram, snemam, oblikujem...skratka vse kar je povezano z mediji, domišljijo ter ustvarjanjem
Menda sem zasvojena s serijami (The Vampire Diaries, Suits, Pretty Little Liars, Teen Wolf, Supernatural, New Girl, Hart of Dixie, Glee) ... no mogoče bi mogla res mal razmislit o tem...
Kot se spodobi za moj poklic vem dosti tudi o filmu, zelo rada gledam kake independent films kjer morš se že kr pomatrat da veš kaj ti hoče avtor sporočit, seveda tudi Hollywood produkcijo, da mal odklopim možgančke, trudim pa se prav tako, da bi morda naš slo. film doživel kako razsvetljenje ter prilezel kam dlje kot do dram...
Letos imam namen opraviti izpit za potaplanje

, kar je malce hecno saj izpita za avto še vedno nimam...lenoba moja največja sovražnica
Hmm...mislim, da bi to blo to