Hay
stara sem 16 (letos bom 17) let in končujem 2. letnik gimnazije v Ljubljani. Všeč so mi književnost, španščina in kemija, tko da nevem točno ali sem naravoslovka ali družboslovka. Nevem še kaj bom šla študirat, rada bi pa delala neki, kjer imaš stik z ljudmi.
V osnovni šoli so me poimenovali bookeater

Zdj v gimnaziji ni tok časa za branje, but still... books are my life

K sm bla mejhna, mi je mogla mami eno in isto knjigico prebrt tolikokrat, da sm znala celo povedat dobesedno na pamet

wel yeah i was weird
Ponavadi imam sicer najraje YA FICTION, trenutno pa sem v obdobju ko berem - poleg domačih branj - samo YA FANTASY. Zaljubljena sm v VA

Berem večinoma ponoč=branje mi krade spanje, spim res fuul mal in mi starši ful težijo..
Poleg branja rada pišem, rolam, igram badminton, tečem and of course, poslušam musko, anytime&anywere i can
Obožujem potovanja, sonce, morje in sarkazm - brez tega ne bi preživela. Velik časa preživim za računalnikom in na "kavicah" s frendicami (pač js sploh ne pijem kave, sam vedno ko gremo vn rečem da sem na kavi

). Ne maram pa gledat televizije, nevem, sploh mi ni do tega.. učasih edino poročila pogledam.
Moje frendice nič ne berejo, brez izjem. Sama se zelo rada pogovarjam o knjigah, ampak z njimi se obviously ne morem, zato sem zelo vesela, da sm našla bralnico.
P.S.: Tale forum mi je res top! Bravo Ever!