Drugače pa...
Onyx pride jutri ven.
Onyx pride jutri ven.
Onyx pride jutri ven.
Onyx pride jutri ven.
Onyx pride jutri ven.
Hahahah DAT GIF!
Ojoj, to je bla pa res ena zmešnjava. Bogve kaj si si ti mislila ta čas, ker se verjetno to kar pravim tu na forumu in kar piše tista punca ni ravno skladalo. Ni se treba nič opravičevat, jaz sem pač mislila, da si si premislila. Ampak nisem nič zamerla, itak je tu forum in ni pač nujno, da se (s)poznamo v živo.Ja res...ono prav butasto sem se počutla, ker se hecam na interno foro pa ti bi ziher kapirala ona pa mi še tak nazaj napiše: poslušam kero muziko hočem...Ampak vas bom potem raje jaz dodala, da ne bo tista druga Urša dobila preveč novih neznanih prijateljev.
Pa si tak mislim: Čaki, to ne more bit Morrigan, ona nena tak govori... Pa že čudno mi je blo, ker mi ta ful ni delovala kot ti...pa sem mislila pač ok...kaj ti te naj zdajJoooo kriza! Pa kaj si si ti mislila, ko si mi dala to pa te nisem dodala na FB? Ej sorry res... upam, da nisem nesramna izpadla, ampak like you see, sem drugo punco dodala
Jaz vas kr dosti zdaj že poznam...pa še več bi vas, ker mi je kul...sem se do zdaj z vsemi v živo tudi ful zaštekala, tak da upam, da se nam bo uspelo za kako kino še več nabrat
skyline ono je pa nesprejemljivo![]()
Uživajte v HSM, ampak to res ni zame. Grem jaz raje gledat Pretty little liars.
Aja pa komaj čakam Onyx!
Če me hoče kira na FB dodat: Kristina ThePenzjonist
to pa no way in hell da ma kir isto
Po forumu brska: Ni registriranih uporabnikov in 3 gostov