se priključujem debati o hrani

mene pred menstro (ko pride, če pride,... še ena težava, ki je nastala po jemanju tabletk

) popade taka lakota da bi lahko verjetno komplet hladilnik požrla! hvala bogu sem alergična na čokolodo, če ne bi verjetn vsakič dala premoženje za njo! so pa zato druge fine sladkarije.. kake fine sadne napolitanke pa skutine/jogurtove trice ... mmmmmm. ja pa čudne kombinacije: pašteta namazana na une fine maslene štručke pa obvezno gor majoneza, kumarce pa zelje - nenormalno
ampak je*i ga... treba tut to v telo spravt

:)
skyline: men je pomagalo da sem začela res ful ful počas. prvi dan sm samo 15 minut zumbirala! isto tako cel tedn. pol sm pa počas začela dalšat pa dodajat tek (isto mam tekalno stezo doma čeprou mi je ful muka bit gor) pa med tekom sem se navadla kak film al pa nanizanko gledat. men pomaga, čist na cajt pozabm

:) pa itq vztrajnost vztrajnost vztrajnost... če kej pomaga te lahk vsak dan spomnm da zmigej ritko u pogon

hec hec
nikspiksi: am jst sm vtipkala v youtube - ZUMBA DANCE ROUTINES. pa mije kar neki zadetkov vrglo vn. je pa res da je velik kr zahtevnih za začetek. večino korakov izhaja iz latinsko ameriških plesov, predvsem mambo, samba in rumba. tako da če nima kake plesne podlage priporočam da začneš s spoznavanjem osnovnih korakov. jih imaš na youtube (zumba basic steps). če pa že imaš podlago je pa recino taka kr vredu koreografija naprimer (copi naslovov z youtube):
Ai se eu to pego Zumba
Calabria Zumba Routine
Tacata zumba
ZUMBA FOR '1 GOAL'- SHAKIRA'S WAKA WAKA
men osebno ma dobre pa dost preproste koreografije laura (vtipkaš: zumba with laura)
upam da boš najdla kaj primernega zase

:)