Meni se je pa do zdaj samo enkrat zgodlo, da sem zažgala... in sicer riž za filano papriko jao... Sem predolgo mela lonec na ognju in že ko sem olje dodala, se mi je čudno zdelo...samo ne, jaz butec pol not vržem riž, ki je bil v cca 5 sekund črn...
Pol sem mislila, da je to konec kuhanja filanih paprik in da mi niso usojene, ker sem namreč prvič to kuhala... ampak je na koncu izpadlo ful dobro - z novim rižem seveda - tak, da sva oba s

jedla in pojedla še papriko zraven, čeprav filane paprike ne marama.
Šlo je samo za eksperiment, da kaj novega skuham

In očitno bo še kdaj drugih filana paprika na jedilniku
Drugače me je pa blo ful strah dat piščanca prvič pečt v pečico...sem bla prepričana, da ga bom zažgala... čeprav so mi rekli: eh, to ne moreš zažgat. No, pol ga res nisem

Je bil ok
