21) Knjiga, v kateri je v glavni vlogi pevec (2 točki)
Upam, da tale knjiga velja. Je knjiga o pevcih Il divo. Sem 100% da ste že slišali za pop operno skupino, ki jo je združil Simon Cowell.
Il divo
IL DIVO NAŠA GLASBA, NAŠA POT, NAŠE BESEDE
Il divo je štiričlanska pevska zasedba, ki je nastala leta 2004 po zaslugi Simona Cowella. Člani so Carlos Marin, Urs Bühler, Sebastien Izambard in David Miller.
Carlos
Se predstavlja v vlogi latinoljubimca in moram priznati, da mu izredno ustreza.

Čeprav se ne vidi po njegovem imenu, prihaja iz Nemčije. Poje v baritonu. V knjigi me je najbolj zabavala ukana, kako je svojo sedanjo ženo Geraldine ukanil, da je prišla v Disneyland, da sta se poročila. Poklical jo je in ji rekel, naj si hitro kupi poročno obleko, češ, da jo bodo jutri v Disneylandu slikali za revijo Hello! Ona si jo je kupila in odletela v Disneyland. Tam ji je povedal za ukano in njej je bila strašno všeč in romantično. Poročila sta se kot princ in princesa. Opisana je skratka cela poroka. Vse skupaj se mi je zdelo zelooo romantično, ampak mogoče malce pretirano.
Njegova babica mu je nekoč dejala: "Carlos, če si nečesa zares želiš, boš to tudi dobil. Le pripravljenost na trdo delo je pomembna in dobrodošla." Po tem se ravna tudi sama in se torej 100% strinjam s Carlosovo babico.
Carlos je moj drugi najljubši član skupine Il divo.
Urs
Obožuje motorje in je nasploh kul moški, ampak ko poje v tenorju pa je najbolj šarmanten moški pod soncem. Vsaj zame!!!
Prihaja iz Švice. Kot otrok je vedno rad pomagal mami v supermarketu in nasploh.
V knjigi mi je bila najbolj všeč to o njem, da je podrobno opisano, kako ima rad motorje. Da si je pri 17ih kupil svoj prvi motor, čeprav ga do 18 leta ni smel voziti, ker je v Švici prepovedano. Vendar se je na skrivaj vozil ponoči, in nihče ni vedel. Niti njegovi starši. Na avdicijo za Il divo se je prijavil kot svobodnjak in bil sprejet.
Urs je moj najljubši član skupine, ker mi je njegov glas najbolj všeč.
David
David je ameriški tenorist, prav tako član skupine Il divo. Je najbolj čustven član skupine, ker se skoraj pri vsaki pesmi zjoče. Kar je dobro.
Pri njem mi je anjbolj všeč, da ga privlači astronomija. To je tudi hotel postati, ko bi odrasel - astronavt - vendar se je njegova pot razvila drugače. Zelo rad je občudoval zvezde in toje eden izmed razlogov, čemu je hotel postati astronavt.
Njegov oče je izjavil: "Bolje je ciljati zvezde in zgrešiti kot pa ciljati kup dr*** in zadeti tarčo!" To je eden izmed njegov najljubših rekov. In zato ker je smešen, sem si ga zapolnila in ker se seveda strinjam z njim.
Sebastien
Sebastien je Francoz z izrazitim pop tenorjem.
Rekel je, da je zato takšen kot je, ker je živel v otroštvu v revščini. Z materjo sta imela komaj kaj denarja za hrano, pa tudi za to je včasih zmanjkalo denarja. Nekajkrat je tudi kradel, vendar se je hitro naučil da ne sme. Rad peče torte. mnjamii
Med odrašnanjem je večino časa preživel v domišljiji, ker je bilo tam življenje bolj barvito, razburljivo, ... Enako kot jaz, zato mi je tako zelo všeč.
Kot otrok je hotel biti pilot, vendar je njegova babica že prej vedela, da bo pevec ali skladatelj, ker je bila smrtno bolana, in je imela vizije.
Albumi:
Il divo
Ancora
Siempre
The promise
Wicked game
A Musical Affair
Amor & Pasion
Najbolj znane pesmi
Priredba Umbreak my Heart- Regresa a mi
Mama
All by myself