Bralni izziv 2016 - Blue.motion.grey

Na tem forumu se nahajajo vsi potekli in aktualni bralni izzivi.

Moderator: The Book Crusaders

Uporabnikov avatar
blue.motion.grey
Elf
Prispevkov: 52
Pridružen/a: 21 maj 2015, 22:14

Re: Bralni izziv 2016 - Blue.motion.grey

PrispevekNapisal/-a blue.motion.grey » 24 nov 2016, 21:59

3) Knjiga, ki si jo prebral/a v enem dnevu (3 točke)
Dobimo se v slaščičarni
Avtor: Jenny Colgan
Org. naslov: Meet Me at the Cupcake Café

Slika

Opis knjige: Zgodba je fantastična ampak res. Zakaj? Ker govori o torticah pa mafinih, da se ti kr sline začnejo cediti. In za povrh dobimo še receptee!! To je čist super. Zgodba govori o ženski, ki se ji odpre nova priložnost da odpre svojo trgovino in dela kar si želi, pač peči slaščice. Zgodba je prou lepa, govori o ženski stari okrog 30 z imenom Issy. Je mlada, ki je zaposlena pri podjetju , ki jo kmalu odpustijo. Ima fanta Greama, noja ga je imela, ker je bil njen šef in ker je ni bil vreden. Ima živega dedka, katerega ima zelo rada in prijateljico Heleno, ki ji pomaga skozi življenje. Zelo rada peče slaščice, zato se odloči da bo odprla svojo slaščičarno. Dobi malo trgovinico na vogalu ene ulice, ki je oddaljena od mesta. Zaposli mlado mamico, samohranilko Pearl in proti koncu zgodbe še Caroline, ki je bogata mamica, ki se more naučiti živeti sama in brez denarja. Slaščičarna jima za začetek laufa bolj slabo, reši ju Caroline in njene prijateljice. Nekaj receptov ima svojih, nekatere ji pa pošila dedek, ki je v ustanovi za ostarele.. Zgodba postane še bolj zanimiva, ko spozna moškega Austina, ki je tudi samohranilec mlademu bratu, spozna ga pa v banki, saj je on tam direktor. In, ko se začne zapletati z njemu, ampak na tak bolj rahel način, ker še vedno ni pozabila Greama. Na koncu zgodbe se zgodi da bo morala spakirati in prodati svojo slaščičarno saj želi Greamovo podjetje podreti in odpreti nekj drugega. A Issy se ne pusti in dobi svojo malo kampanjo proti. Seveda dobi pogodbo in dobi še eno trgovino zraven svoje slaščičarne, tako da se lahko malo širi. Zgodba se konča tako in z Austinam začneta biti skupaj. Ostalo si pa lahko sami preberete, ker je knjiga čist zakoon.

http://kirstygreenwood.typepad.com/.a/6 ... 16e970c-pi

Uporabnikov avatar
blue.motion.grey
Elf
Prispevkov: 52
Pridružen/a: 21 maj 2015, 22:14

Re: Bralni izziv 2016 - Blue.motion.grey

PrispevekNapisal/-a blue.motion.grey » 08 dec 2016, 23:15

20) Knjiga, ki se dogaja v prihodnosti (2 točki)
Popoln par
Avtor: Ally Condie
Org.naslov: Matched

Slika

Opis knjige: Zgodba je po eni strani zanimiva, saj dobimo pogled v prihodnost dekleta, ki ima svoje načrte že vnaprej načrtovane. Čudaško čist, ampak nekak se izpelje ane. Tudi če ne tko kot si je želela. Zgodba govori o punci Cassie, ki ima prihodnost načrtovano na računalniku. In o fantu, ki je njen prijatelj in poznata se že vse življenje, Xander ampak govori še o tretjem fantu, ki se ga pa Cassie ne spomne ampak je v njeni glavi in to je Kya. Začne se, ko je Cassie dovolj stara da dobi svojega partnerja za večno, Xanderja a kaj ko se ji za sekundo pokaže Kya in se ne spomni kdo je. Zgodba se nadaljuje tako de Cassie želi odkriti zakaj se ji prikazuje in s tem se odpove pravilom mesta.Vedeti moramo tudi to da je vpletenih veliko ljudi, od staršev od Cassie do prijateljev in družine od Kya. Eno pravilo je da morajo jesti tablete, ki jih nosijo vedno ob sebi in to vsak državljan posebej. Pravila so želo čudna in tudi mesto se zelo čudno obnaša, ne smejo se videvati z drugimi, le če je zapisano na urniku in je tudi odobreno za povrh pa morajo prestati nekakšne preizkuse za delo v tovarni. Cassie ima zelo čudaško življenje, hoditi mora na pouk in ena ura je v naravi kjer edino lahko govori z Kyajem. Tam spoznata delček sebe, in Cassie pove Xanderju da ji ni več kot prijetelj ampak če bi imela šanso izbirati bi izbrala kya, seveda ji ne zameri ampak ne moreta narediti nič, saj ni njuna odločitev. Tako se dogajanje ne spreminja veliko le to, da imajo v sistemu napako in da je Cassie predobra in posebna. Spozna le da ji lažejo in to hoče odkriti. Zgodba je zanimiva a zapletena, če bi kdo želel da ti izberejo vse od hiše do fanta, jest enostavno nebi zdržala in ali bi pobegnila ali pa bi kšno drugo rešitev naidla.

http://www.emka.si/img/product/17t_2012 ... 334783.jpg

Uporabnikov avatar
blue.motion.grey
Elf
Prispevkov: 52
Pridružen/a: 21 maj 2015, 22:14

Re: Bralni izziv 2016 - Blue.motion.grey

PrispevekNapisal/-a blue.motion.grey » 08 dec 2016, 23:38

10) Knjiga, ki jo je napisal moški (1 točka)
Okus po ljubezni
Avtor: Anthony Capella
Org. naslov: The food of love

Slika

Opis knjige: Zgodba je pa res dobra, kdo ne bere rad o hrani in receptih. Razlika je edino to ali je dobra hrana ali ne, in v tej imamo tudi tako hrano da se želodec obrne, tko da je za prave gurmane ane. Govori o dveh italjasnkih prijateljih, edn je Tommaso, ki je natakar pri eni od najboljših restavracij Templi v Italiji in je lep, samozavesten, postaven,in seveda ženskar drugi pa je Bruno, ki je v isti restavraciji najboljši kuhar in je bolj čokat, samozavesten pri kuhanju a pri ženskah ne. Ko nekega dne Tomasso v kavarni spozna novo turistko, Američanko Lauro in jo želi takoj osvojiti na poseben način in to je Brunotova kuha. Tommaso se Lauri nekako zlaže da je on kuhar in Bruno samo natakar. Tako mu pri zmenkih z Lauro, Bruno kuha on pa prevzame vso pobudo in zasluge. Laura obožuje hrano in na koncu s Tommasam postane več kot prijatelja, a na drugi strani Brunotu Laura postane več kot ušeč, zaljubi se vanjo. Oba še vedno prekrivata a ne vesta da Laura use pove najboljši prijateljici Carlotti. Njena družina pa želi posoditi denar za Tomassovo restavracijo in seveda sprejmeta na Brunotovo pobudo. Tako da Bruno odpoved in začne v novi restavraciji Zaplete se, ko Tomasso želi končati zvezo z Lauro in Bruno poljubi Lauro in ko to Tomasso zve je cela štala in to za brez zveze saj je Tomasso jo itak prevaral. Z Brunotam se skregata in potem on odide, Tomasso se pa kuja in kmalu spozna da je naredil napako, a Bruno je že odšel. Bruno potuje malo po Italiji in pride do ene hišice, in tam ostane več mesecev. Spozna prijazno družino, ki ima majhno gostilno in pomaga pri kuhi. Spozna žensko in se tudi zaplete z njo, a kaj ko pride čez ene par mesecev nepričakovano Laura na obisk. Ker ji ni povedal resnice in ga žre naslednji dan odpotuje in se domisli načrta kako jo osvojiti in ko Laura vidi njegovo kuho se postavi pred njo in ji vse pove. Bruno in Tommaso ostaneta prijatelja nobenih zamer, Tomaaso ima sedaj restavracijo zares čez in peče pice, Bruno pa se z Lauro piše po meilih, in dobi službo v Ameriki. Tako de to je tak, sladek konec.

http://1.bp.blogspot.com/-7W3EKGhyIW4/T ... 4888l1.jpg

Uporabnikov avatar
blue.motion.grey
Elf
Prispevkov: 52
Pridružen/a: 21 maj 2015, 22:14

Re: Bralni izziv 2016 - Blue.motion.grey

PrispevekNapisal/-a blue.motion.grey » 09 dec 2016, 22:57

11) Knjiga, ki jo drugi bralci kritizirajo (3 točke)
Poročni dan
Avtor: Madeline Wickham ali Sophie Kinsella
Org. naslov. The Wedding Girl

Slika

Opis knjige: Knjigo sem izbrala ker je ta avtorica drugače zelo dobra pisateljica ampak pod psevdonim Madeline Wicham pa ima slabe zgodbe. Imela sem izbiro kar med nekaterimi in sem izbrala to, ki ima vsaj eno nit in je zanimiva, tdu če jo drugi kritizirajo. Zgodba se začne s poroko med Millie, ki je prisrčna dama, malo naivna in dobrosrčna ter Allanom in Rupertom, ki sta geja in se bojujeta za viso. Nadaljujemo čez 10 let, ko Millie spozna fanta Simona, ki je čisto nasprotje nje, je bogat in nima tko dobrega srca. Uglaunm, sta pred poroko, njena mati načrtuje poroko stoletja in vloži veliko dela in časa in vkluči samo svoje ideje. Se že vidi da bo poroka katastrofalna. Zaplete se, ko pride eno od daril in to je fotograf,, ki naj bi Millie slikal pred poroko in ugotovi da jo pozna od že ene poroke ampak Millie trdi da ne in tako se začne zapletati njeno življenje. Ve da mora dobiti liste od Allan za ločitev a kaj ki jih ni. Zato se odloči Millijena sestra da naj obiše Ruperta če kaj ve,saj se je šlo takrat za njuno poroko. Tako se dobita in Rupert pove da je samski, in da je bil po Allanu z žensko, in da je bila samo ena napaka in da ne ve kje je. Tako Millie obupana pride nazaj in preide v zmešnjavo poroke, Simonovih pravil kako naj se vede ali naj se vede po njegovo tudi če je čisto nasprotje kar starši želijo se ceramonija nadaljuje. Millie izve da je Allan imu bolezen in da je umrl, Rupert živi življenje duhovnika z žensko ki ga tudi umre in njena sestra je noseča a noče otroka. Tako se nadaljuje in konča tako da njena teta nasprotuje njej in jo osramoti, vsi zvejo za njeno prvo poroko in njen mož ji nekako stoji ob stani še vedno, njena družina ji stoji ob strani in njeni sestri pri nosečnosti, ter njena mati načrtuje druge poroko in zdaj vkluči vso družino ampak poroči se en drug. Tako da, zmešnjava velika ampak recmo da je konec dober no.

https://images-na.ssl-images-amazon.com ... 3,200_.jpg

Uporabnikov avatar
blue.motion.grey
Elf
Prispevkov: 52
Pridružen/a: 21 maj 2015, 22:14

Re: Bralni izziv 2016 - Blue.motion.grey

PrispevekNapisal/-a blue.motion.grey » 10 dec 2016, 20:55

22) Po priporočilu tvojega sorodnika (1 točka)
Vse se vrača, vse se plača
Avtor: Jo Barett
Org. naslov: This Is How It Happened

Slika

Opis zgodbe: To zgodbo mi je priporočala teta, saj je imela tudi težave v zakonskem življenju in ji je ta knjiga malo pomagala pri razmišlanju, pol jo pa meni priporočala da bom vedela v prihodnosti kako ali kaj. Čudn? Maja no. Ta zgodba ima 2 plati, ena je ko Madeline govori kako se bo maščevala Carltonu in druga ki gre v preteklost kako je prišlo do tega de ga tako sovraži. Začnemo zabavno zgodbo o Madeline, ki je delala v pisarni z njenim fantom Carltonom, je zabavna, naivna, inovativna, pametna ampak preslaba za čustva. Njena najbolša prijateljica Heather ji pomaga skozi težke čase ampak ji ne more veliko ker je noseča, ima pa še brata Ronnieja, ki je bivši drogeraš. Ima lepo življenje dokler vse poteka kot je treba, Madeline lepo načrtuje rast imperija dokler Carltonu ne presede in jih čaka odpuščevanje, tako ji preko mejla sporoči da je odpuščena, Madeline se sesuje svet in ne ve kako naprej. Zateče se k Ronniju in ta ji da številko morilca ali poklicanega varnostnika. Madeline je zelo naivna saj ni sprejela še vedno da jo je njej ljubimec zapustil ter ji prevzel imperij. Tako se odloči da se dobi z Dickom, ki je poklicni morilec ali varnostnik. Imata dober načrt, ona v zameno za denar njemu dela reklamo za ženske, ki so v nevarnosti on pa sprejme in začne sramovat Carltona na prireditvah in mu krasti drage stvari, seveda za dobrodelnost. Tako se nadaljuje kratek čas saj Madeline posije sonce in dobi službo v podjetju nad Caltonovim in tako ima maščevanje in delo v enem. Po drugi strani pa spozna novega moškega pri tenisu ampak ta je pod krinko policaj, ki želi odkriti Dicka. Tako nastane štala na koncu saj jo aretirajo, ker pozna Dicka in Ronnijea, ki je njen brat, ampak jo izpustijo. Tako je imela svoje maščevanje in novega moškega ter lepo urejeno življenje. Knjiga ima zelo dobro in humoristično zgodbo, tudi če je Madeline precej naivna glede moškega jo seveda kmalu izuči.

http://www.bukla.si/upload/book_media/7 ... 2/8112.jpg

Uporabnikov avatar
blue.motion.grey
Elf
Prispevkov: 52
Pridružen/a: 21 maj 2015, 22:14

Re: Bralni izziv 2016 - Blue.motion.grey

PrispevekNapisal/-a blue.motion.grey » 10 dec 2016, 21:44

6) Knjiga, ki ima v naslovu številko (2 točki)
Ulica sanj številka 31
Avtor: Lisa Jewell
Org. naslov: 31 Dream Street or. Roommates Wanted

Slika
Opis zgodbe: Zgodba je zelo zanimiva, ker se dogaja v hiši, kjer živi veliko najemnikov in vsak ima drugačno zgodbo. Zanimiva je pa tudi zato ker vsi živijo v eni hiši se vidijo enkrat na dan, če se sploh. Glavni je Toby, ki dobi to hiši čez in ugotovi da jo mora prodati ker so narasle najemnine in se mora soočiti s svojimi najemniki a kaj ko je sam tako sramežljiv in ne zaupen ter v samo pomilovalen, ker ga je žena zapustila že pred leti in še nesrečno zaljubljen v sosedo čez cesto. Toby počasi spozna, da ima med svojimi sosedi žensko Ruby, ki ni navajena živeti sama želi postati pevka, ter menjava moške samo zaradi denarja. Melindo in Cona, ki sta mati in sin, ki se tudi ne poznata preveč dobro med sabo saj je on zaljubljen v kolegico iz službe ona pa planira življnje z njemu. in zadnja Joanne, ki je vsak dan druga osebnost a se na koncu spozna da bo ona vse rešila. Zgodbe se začnejo počasi prebujati in spoznajo da, ko je Toby prišel do njih so se morali odločiti kako sploh naprej.Ker nobeden ni vedel, da bi se to lahko zgodilo s tako dobro hišo. Ta hiša je bila kot zaščita pred svetom. Je pa tudi zelo zanimivo kako se ljubezen, sovraštvo, napetost kar prepletajo. Toby je zaljubljen v žensko čez cesto Leah, a ona šele na koncu spozna kaj želi od nje in to je njegovo življenje v hiši in zakaj ima toliko ljudi ob sebi ampak jih nikoli ne vidi. Ona pa v smešnem razmerju, enkrat ima fanta enkrat ne, ker gre prehitro za njega. Ostali se pa tudi potrudijo in ostanejo v svojih življenjih. Tako de zgodba je zelo zanimiva in poučna od življenj drugih in resnice ter laži ampak je pa tudi res da je veliko poglavij in da se vse začne med seboj povezovati in vsak ki opisuje svojo zgodbo se začne prava zmešnjava različnih dialogov, aktov in tako dalje.

http://www.bukla.si/upload/book_media/6 ... 70x260.jpg

Uporabnikov avatar
blue.motion.grey
Elf
Prispevkov: 52
Pridružen/a: 21 maj 2015, 22:14

Re: Bralni izziv 2016 - Blue.motion.grey

PrispevekNapisal/-a blue.motion.grey » 28 dec 2016, 22:05

8) Mladinska knjiga (2 točki)
Dragulj
Avtor: Amy Ewing
Serija: The Lone City, 1.del
Org. naslov: The Jewel

Slika

Opis zgodbe: Zgodba ima zanič konc, ampak vemo da je nadaljevanje, tok da je oproščeno. Je pa res da je kar zanimiva zgodba no, od oblek do ljudi do zanimivih fantov. Ampak ni mi všeč to, da je toliko pravil in reda in da je vmes nasilje in to še nad mladoletnim, to je pa težko brat. Zgodba govori o punci Violet, ki je komaj dopolnila 16 let in jo že takoj odpeljejo v Dragulj , to je nekakšno mesto kjer imajo pravila in red, ter bogastvo. Odpeljejo pa tudi njeno najboljšo prijateljico Raven, ki pa živi takoj čez zahodni zid. Violet ali številka 197 je mlada lepa, izobražena punca vijoličnih oči in črnih las. Je nekaj posebnega, ker je izvoljena in rojena surogatka ali nadomestna mati zato se zanjo odloči tudi vojvodinja Jezera. Njeno življenje se obrne na glavo, ko pride v Dragulj in v hišo Jezera. Spozna veliko ljudi, med njimi je Lucien, ki je dvorna dama in ji ponudi svobodo a se na koncu vse spremeni, potem imamo Asha v katerega se zaljubi, on je najeti spremljevalec, Annabelle, ki je njena dvorna dama ter Garnet, ki je sin vojvodinje. Obrne se ji na glavo, ko mora hoditi k doktorju da jo nekako oplodijo a ima splav in ne zanosi, potem pa ji vojvodinja izkorišča z dragimi darili. Tako da glih trpi ne, razen čustveno seveda zaradi družine in Raven potem pa še zaradi Asha. Zgodi se lih to da ju zasačijo in njega odpeljejo ona pa dobi kazen samo navem kako naprej. Ker pač čist smešn konec, je pa zanimiva zgodba.

http://images.gr-assets.com/books/13922 ... 068780.jpg

Uporabnikov avatar
blue.motion.grey
Elf
Prispevkov: 52
Pridružen/a: 21 maj 2015, 22:14

Re: Bralni izziv 2016 - Blue.motion.grey

PrispevekNapisal/-a blue.motion.grey » 28 dec 2016, 22:39

25) Knjiga o tebi pomembni problematiki (3 točke)
Gorsko zavetišče
Avtor: Robyn Carr
Org. naslov: Shelter Mountain

Slika

Opis zgodbe: Problem zgodbe je nasilje nad ženskam. V tej zgodbi vidimo kako ima moški premoč nad žensko, ki jo ima rad ampak je povezano tudi z drogami. Dober primer on je nekje viši v državi advokat ali nekaj ona pa je samo gospodinja in vse kar on želi naredi. Ustrahovanje, nasilje ali je načrtovano ali ne. Vidi se da ima moški veliko moč. Zgodba se začne o ženski Paige, ki je mlada, mirna, lepa, mati 1 otroka, ustrahovana in čustveno zlorabljena. Živi v varovani vili z ustrahovalnim ampak prijaznim možem, ki jo začne tepsti ker ima probleme v službi seveda jemlje droge. Paige se odloči zbežati in pride do malega gorskega mesteca Virgin river. Tam njo in njenega sina Christoferja uzame pod streho John ali pridigar. Je bivši vojak, seveda postaven veliko bicepsov in pobrit in sedaj dela v baru. V Paigeino življenje stopi novi moški, ki ga ni navajena in se ga na začetku boji ampak se začne sproščati ob njem in tako tudi njen sin. Johnu pa pomaga tudi Jack in njegova žena Mel. Njeno življenje se spremeni na bolje ko se loči od moža, ko seveda najde pogum in ko vidi da je njej sin spet nasmejan in sproščen. Tako se počasi začne ljubezenska zgodba tudi z Johnom, ki pa kar ne dojame da je zaljubljen vanjo. Tako da se nadaljuje, da v zelo zanimivo zgodbo z zanimivimi ljudi kot sta John in Mel ki pričakujeta otroka pa še en par ki pa jima otrok umre. Potem imamo da Paiginega moža zaprejo in more it na sodišče ampak se vse orne na bolje in na koncu sta seveda z Johnam skupaj.
Zelo pestra, napeta, nabita s čustvi zgodba ampak se splača prebrat nasilje gor ali dol.

https://images-na.ssl-images-amazon.com ... 3,200_.jpg

Uporabnikov avatar
blue.motion.grey
Elf
Prispevkov: 52
Pridružen/a: 21 maj 2015, 22:14

Re: Bralni izziv 2016 - Blue.motion.grey

PrispevekNapisal/-a blue.motion.grey » 28 dec 2016, 23:15

13) Po lastni izbiri (1 točka)
Nespodobna ponudba
Avtor: Kerstin Gier
Org naslov: Ein unmoralisches Sonderangebot

Slika

Opis zgodbe: Na splošno nemške knjige ne pridejo do vsakega, ker imajo drugačen slog in razumevanje, ampak meni je ta zgodba bila na en način ušeč, majo smešn humor, precej nerazumljiv ampak še vedno dober.
Zgodba govori o Fritzu, moškem , ki je naveličan svojega življenje in ni mu všeč življenje njegovih sinov. Tako se v stavi odloči da naj sinova zamenjata položaje, seveda za 2 milijone evrov. To razjasni na kosilu, ki ga imajo vsako nedeljo. Nadaljujemo o dveh družinah. Mamo Olivio in Stephana, ki imata lepo navidezno življenje dveh romantikov ampak kaj ko mu Olivija vse prepusti, imata vrtnarijo, ki pa jo Stephen ne želi in veliko za odplačat tako da bi jima denar koristil. In Oliver pa Evelyn, ona premožna ženska, ki da odpoved zaradi bodočih otrok, ki se jih ne želi in Oliver ki je novinar, imata pa tudi onadva za odplačat njun penthouse. Zato se odločijo da zaradi denarja morajo zamenjati položaje. Tako se življenje mešancev začne in čisto obrne na glavo. Stephen prevara Olivio, ona se maščuje z Oliverjam ampak Oliver se zaljubi vanjo in v njene ideje. Evelyn ni jezna na Olivio, ker si sama ne želi več otrok in ne Oliverja. Tako Olivia zapusti Stephana on odide v drugo državo in Olivia ima z Oliverjem svojo oddajo o vrtu. Tako se če tko pogledamo vse lepo konča. Olivia je bila na začetku naivna ampak se je zelo spremenila v bolšjo osebo tako tudi Oliverin njuna ljubezen.

https://images-na.ssl-images-amazon.com ... 3,200_.jpg

Uporabnikov avatar
blue.motion.grey
Elf
Prispevkov: 52
Pridružen/a: 21 maj 2015, 22:14

Re: Bralni izziv 2016 - Blue.motion.grey

PrispevekNapisal/-a blue.motion.grey » 28 dec 2016, 23:48

14) Zgodovinski roman (2 točki)
Obupane vojvodinje
Avtor: Eloisa James
Serija: Desperate Duchesses, 1. del
Org. naslov: Desperate Duchesses

Slika

Opis zgodbe: Zgodba govori o Lady Roberty St. Giles, ki je mlada, pametna, lepa, čustvena in želi najti moža ali enega že oglednega moškega ali vojvodo. Njena zgodba se začne, ko odide od doma ker želi stran od preveč zaščitniškega očeta in v mesto kjer bo našla moža. Živi pri vojvodinji Beaumont, ki jo sprejme rade volje med njeno družbo v hiši. Seveda poleg nje živi še njen mož, s katerim se ne razume in njen brat Damons sinom Teddyjem. Roberta želi da ji vojvodinja pomaga pri omožitvi z vojvodo Villiersaom, ta je ženskar, ne pretirano čustven, hladen, samovšečen, stratet, strasten šahist. Ta ji seveda pomaga in tako se začne, najprej spremeni oblačila in pričesko potem se začne pojavljati na plesih in tako se z vojvodo spoznata bolje. Villiers jo vpraša za roko, in tako se njene želje uresničijo, ni tako?. Ah kaj ko Roberta zraven ljubumkje z vojvodinjim bratom, Damonam. In postaneta si všeč. Mamo pa še to, da vojvodinja Beaumont privabi v hišo vojvodo Villiersa s šahom. Ona ga veliko igra in potem ga še z možem tako de ima še malo tega. Nadaljuje se zgodba tako de Roberta in Damon prideta v drugačne stike in se Damon vanjo zaljubi. Želi si da bo njegova in tudi postane šele po tem, ko odidejo na potovanje do princa. Konča pa se z dvobojem, ker je vojvoda Villiers sprejel končano zaroko čisto mirno, je pač vojvoda moški s ponosom in jo začne blatit pri drugih. Tako se Damon postavi in imata dvoboj, ampak ga Roberta prepreči. Vojvoda se opraviči Roberti za grde besede in odide osramočen. Roberta pa ostane z Damonam in se poročita. Zgodba je zelo natančna in vsebuje veliko šaha, kar ga jest res ne maram. To je strateška igra in pozna se ti če jo igraš. Zgodba je romantična in lepa in ne vsebuje veliko romantičnih trenutkov kot v drugih zato mi ju na en način ušeč.

http://www.bukla.si/upload/book_media/2 ... 70x260.jpg


Vrni se na

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov

cron