Bralni izziv 2016 Klarus

Na tem forumu se nahajajo vsi potekli in aktualni bralni izzivi.

Moderator: The Book Crusaders

Uporabnikov avatar
Klarcekslikarcek
Pixy
Prispevkov: 3
Pridružen/a: 07 sep 2015, 16:37

Bralni izziv 2016 Klarus

PrispevekNapisal/-a Klarcekslikarcek » 09 okt 2016, 14:14

Tudi letos sem se odločila dami uspe vsaj ena kolona ali vrsta. :thumbup:

Knjiga, ki sem jo prebrala v enem dnevu.
Žafran izgubljeni angel - Hilary McKay
Knjiga je sicer bolj primerna za mlade bralce v osnovni šoli, vendar sem se odločila, da jo bom prebrala sedaj, saj je takrat nisem, ker mi ni bila všeč. Ne bom lagala, da mi je bila sedaj odlična vendar sem jo veliko lažje prebrala (tako kot ostale nadaljevanja, ki so prevedena v slovenščino) in menim, da sploh ni tako slaba za odraslega bralca, kot za mladega.


Mladinska knjiga
Izbira - Kiera Cass
Knjiga me je potegnila vase. Čeprav nisem več najstnica, mi je knjiga zlezla pod kožo. Vedno sem komaj čakala, da iz knjižnice dobim naslednji del, saj je "nonstop" zasedena. Je ena izmed knjig, ki jih lahko berem dlje časa brez izgube koncentracije. V knjigi sem res uživala. Hvala avtorici. :goodjob:


Po lastni izbiri
Vilinska pot: Nesmrtno kraljestvo - Frewin Jones
Končno je le prišlo nadaljevanje vilinske poti. ALELUJA. To so bile moje besede, ko sem na internetu zasledila ta podatek. Ko je prišla v knjižnico, sem bila ena izmed prvih, ki sem pograbila vse tri dele, da sem jih lahko v miru prebrala. :jupi: In ja knjiga mi je bla fajn.


Knjiga po kateri so posneli serijo.
Opravljivka - CecilyZiegesar
Ko sem knjigo prijela v roke se mi je zdelo, kdo za vraga je delal serijo... knjiga mi je po eni strani bolj zanimiva, ampak serija pa po drugi tudi ni tako slaba. Samo res bi raje videla če bi bila serija podobna knjigi. Moti me samo navajanje znamk, ki jih nosijo, pijejo, kadijo,...


Knjiga, ki je izšla leta 2016
Dragulj - Amy Eving
Na knjigi je pisal da je v slovenščini izšla 2016, tako da nič komplicirat. :angel:
Zgodba mi je fantastična, le na začetku se mi je malo vleka in mogoče je malo tipična... ona lepa, on ful čedn na koncu bosta VRJETNO skupaj. Mislm predvidevam, da bo tako (mladinski roman). Sicer sem pa uživala ko sem jo brala v prosth poletnih dneh.


Tako sredinski stolpec je izpolnjen. Imam seveda še nekaj ostalih knjig, vendar je za enkrat ta edini celoten. Sama nase sem ponosna, da mi je uspelo vsaj nekaj. =)
Kamor koli greš, pojdi z vsem srcem. (KONFUCIJ) <3

Klara

Vrni se na

Kdo je prisoten

Po forumu brska:: Ni registriranih uporabnikov in 1 gost

cron