1) Knjiga, ki jo je napisalo več avtorjev (3 točke): Tina Maze in Vito Divac, JAZ. TINA
2) Knjiga z rdečo platnico (2 točki):Jill Mansell, VIDEZ VARA
3) Knjiga, ki ima v naslovu ime kraja/mesta/države (3 točke): Samantha Young, ŠKOTSKA ULICA
4) Knjiga avtorja, ki je napisal samo eno knjigo (1 točka): Wendy Hilling, MOJE ŽIVJENJE V PASJIH ŠAPAH
5) Knjiga, kjer je na platnici ženska z lepo obleko (2 točki): Julia Quinn, KOT V RAJU
6) Knjiga, kjer je na platnici moški (2 točki): Samantha Young, JUNAK
7) Knjiga po kateri so posneli film (3 točke): Gillian Flynn: TEMINA
8) Ljubezenski roman (2 točki): K.A. Tucker, DESET KRATKIH VDIHOV
9) Knjiga z več pripovedovalci (3 točke): Mia Sheridan, ARCHERJEV GLAS
10) Zgodba se dogaja v puščavi (1 točka): Di Morrissey, OPALNA PUŠČAVA
11) Knjiga avtorja, s katerim si delita prvo črko imena (3 točke): Emma Chase, UJETA V MREŽO
12) Knjiga z glavno žensko vlogo (2 točki): Courtney Miller Santo, KORENINE OLJČNEGA DREVESA
13) Po lastni izbiri (1 točka):Kristin Harmel, DOKLER BODO ZVEZDE NA NEBU
14) Detektivski roman (2 točki): Joel Dicker, RESNICA O AFERI HARRY QUEBERT
15) Knjiga, ki se dogaja na slovenskih tleh (3 točke): Asja Hrvatin, OD RTM DO WTF
16) Knjiga, ki ima duhovito zgodbo ali te nasmeji (1 točka): Annabelle Gurwitch in Jeff Kahn, TI PRAVIŠ PARADIŽNIK, JAZ PRAVIM PARADAJZ
17) Knjiga, ki je izšla pred tvojim rojstvom (3 točke): Victoria Holt, PAVJI PONOS
18) Knjiga, ki govori o družini (2 točki); Lionel Shriver, POGOVORITI SE MORAVA O KEVINU
19) Knjiga s politično vsebino (3 točke): Malala Jusafzaj in Christina Lamb, JAZ SEM MALALA
20) Knjiga, kjer ima glavni junak super moči (2 točki): Heinz G. Konsalik, ČUDEŽNE ROKE
21) Knjiga, ki si jo želel/a prebrati že lani (2 točki): Jojo Moyes, BREZ TEBE
22) Zgodba se dogaja na morju (1 točka): Samantha Young, PRAVA STVAR
23) Izšla leta 2017 (3 točke): Andreas Kufsteiner, LJUBEZEN VSE ODPUSTI
24) Najljubša knjiga iz otroštva (2 točki): Desa Muck, HČI LUNE
25) Dramsko delo (3 točke): William Shakespeare, ROMEO IN JULIJA