Knjiga, ki je izšla leta 2018:
Artemis Anders: Going The Distance

Knjiga Going The Distance je tretja knjiga avtorice Artemis Anders in je zadnji del serije Four Corners, ampak se jo lahko prebere tudi brez branja prvih dveh knjig. Zelo redko, ko kopujem knjige, kupim romantične knjige, saj ponavadi raje kupim kakšno bolj resno knjigo, ki se jo bere dalj časa. Ampak, obstajajo izjeme

Prva knjiga iz serije je zastonj za lastnike Kindla in ko sem jo prebrala mi je bila tako všeč, da sem dejansko takoj kupila še 2 in 3 knjigo serije! Knjiga se mi je res zdela čudovita, je nekakšen miks med romantično knjigo in normalno fantazijsko knjigo, tako da govori ne samo o ljubezni, temveč o življenju na splošno. Glavna junaka sta mi bila res všeč, ker me oba v nekaterih aspektih spominjata name. Oba imata res rada in potrebujeta veliko časa zase oz. veliko časa, ko se jima ni potrebno ukvarjati z drugimi ljudmi in mi je res, da obstajajo tudi taki junaki v knjigah. In seveda imata oba nekaj osebnih težav, kar naredi knjigo še bolj zanimivo in predvsem resnično. Res se mi zdi, da se je avtorica potrudila, da knjiga deluje avtentično in da bi se taka stvar res lahko zgodila, kar mi je res simpatično. In res mi je tudi všeč, da sta oba junaka res pogumna in pripravljena se postaviti zase in ne omedlita ob prvem pogledu na drug na drugega kot v nekaterih romantičnih knjigah

Tako, da lahko samo še rečem, da komaj čakam, da preberem naslednjo knjigo avtorice
In še eden od res luštnih prizorov:
“I think I’m ready for a fire, and maybe a little more of that bourbon.” “Me too. Do you like marshmallows?” He turned to her again, the eyebrow raised in disapproval. “You brought marshmallows?” “Maybe.” “Great,” he muttered. “What’s wrong with marshmallows?” “I love them, that’s what. And when your lame foot gets better, it’ll be yet another thing I have to lug up the hill when we go backpacking.” “You’ll take me backpacking with you?” she said, unable to hide the joy in her voice. “I have to now. You’ve made yourself too useful to me.”
https://www.goodreads.com/book/show/405 ... e-distance