od Marie Force

Izziv: Zgodba se dogaja pozimi (1 točka)
Ocena:

Povezavi:
Bralnica
Goodreads
Opis:
Družinska trgovina Green Mountain Country Store je med lokalnimi prebivalci zelo cenjena zaradi tradicije in domačnega pridiha, ki ji ga daje družina Abbott.
Ko pride Cameron Murphy iz New Yorka v Vermont k novi stranki, za katero naj bi izdelala spletno stran, upa na nekaj prijetnih dni v sproščujočem podeželskem okolju. Vendar ji že takoj ob prihodu v mesto pot prekriža legendarni mestni los in ji izmaliči avto in obraz. Na pomoč ji priskoči najbolj čeden moški, kar jih je kdaj videla. A na žalost je to sin njene stranke, Will Abbott, ki odločno nasprotuje temu, da bi se njihova družinska trgovina širila s pomočjo spletne strani in s tem izgubila pridih domačnosti.
Will si želi samo, da ta ženska čim prej pobere šila in kopita in se pobere iz mesta. No, vsaj dokler ne ugotovi, da kar ne more nehati misliti nanjo.
Mnenje:
Zgodba se dogaja v Vermontu, podeželskem kraju, ki ga zima še kar dobro drži v svojem primežu - kot nalašč za letošnji izziv. Glavna junakinja Cameron pride popolnoma nepripravljena po službenih opravkih v mrzel in zimski Vermont. Že takoj so se ji začele dogajati nevšečnosti ob katerih sem se prav zabavala.

Gre za preprosto, zabavno in romantično knjigo ob kateri sem zelo uživala. Ne vem kaj natanko me je tako pritegnilo, glede na to, da vsebina ni ne vem kakšen presežek, ampak preprosto mi je bila všeč. Od zgodbe, glavnih junakov, smešnih zapletov in prigod, pa vse tja do preprostega, lahkotnega in zelo berljivega stila pisanja.
Glavni ženski lik je bila Cameron, kot sem že omenila in bila mi je zelo všeč. Njena organiziranost in odločnost pri opravljanju svojega dela, kljub vsem nevšečnostim, ki so se ji zgodile z losom, neprimernimi oblačili, poškodovanim obrazom in nenazadnje z razdvojeno družino Abottovih, ki niso vedeli ali bi jo najeli ali ne.
Potem pa je tukaj Will

Prav komaj čakam, da preberem še vsa preostala nadaljevanja te serije, ker so res odlična.