Bralni izziv 2018 - Tami

Na tem forumu se nahajajo vsi potekli in aktualni bralni izzivi.

Moderator: The Book Crusaders

Tami
Pixy
Prispevkov: 2
Pridružen/a: 07 jan 2018, 21:29

Bralni izziv 2018 - Tami

PrispevekNapisal/-a Tami » 07 jan 2018, 21:31

Z veseljem bom tudi jaz sodelovala v tem izzivu. V katerem jeziku beremo verjetno ni problem.

http://www.bralnica.com/bralni_izziv_2018/naloge.jpg

Tami
Pixy
Prispevkov: 2
Pridružen/a: 07 jan 2018, 21:29

Re: Bralni izziv 2018 - Tami

PrispevekNapisal/-a Tami » 01 feb 2018, 21:09

Knjiga z vec kot 500 stranmi
3 tocke

Jojo Moyes, Mein Herz in zwei Welten, original Still me
Serija Lou&Will
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Na knjigo sem komaj cakala, ker je Jojo Moyes moja priljubljena pisateljica. Sicer nisem imela nekih pricakovanj, ker me je drugi del razocaral, seveda logicno po prvem delu, kjer so tekle krokodilje solze.
Ko sem v roke vzela ta zadnji del pa presenecenje, prva stran je bila ze WAW in na drugi strani me je ze potegnila vase.
Hmm, ker slo prevoda se niti ni zunaj, ne zelim izdati prevec podrobnosti. Lou sledi besedam Willa in zeli spoznati svet, ko ji negovalec Nathan, ki je bil fizioterapevt pri Willu ponudi delo v New Yorku se odpravi cez luzo. Tokrat je njena klientka bogata soproga super miljonarja iz NY, mlada lepa Poljakinja polna skrivnosti, ki se v njeni vlogi ne znajde. Lou spet zelo dobro opravlja delo, ker je lojalna svoji klientki pa izgubi sluzbo in cez noc ostane brez strehe nad glavo in brez sluzbe. Ampak punca najde novo priloznost in iz nic spet zleze visoko, pade nizko in se spet pobere in se na koncu se sama najde. Vec res ne zelim povedati, v knjigi je nekaj presenecenj in lojalni Willu oz njenemu fantu sanitarcu Samu, ne vemo za koga bi navijali ;-) Super knjiga le prehitro prebrana in tako je zgodbe Lou &Will konec.


Vrni se na

Kdo je prisoten

Po forumu brska:: Ni registriranih uporabnikov in 1 gost