Bralni izziv 2018 - Timula

Na tem forumu se nahajajo vsi potekli in aktualni bralni izzivi.

Moderator: The Book Crusaders

Uporabnikov avatar
Timula
Opravljen celotni bralni izziv 2017
Opravljen celotni bralni izziv 2017
Prispevkov: 71
Pridružen/a: 02 jan 2016, 20:57

Re: Bralni izziv 2018 - Timula

PrispevekNapisal/-a Timula » 22 apr 2018, 21:57

10) Knjiga, ki temelji na pravljici (2 točki): B.L. Pride, ZGODBA O MARGOT IN ULFU, Fabulist 2000

Ocena: <3 <3 <3

Vsebina:

https://govori.se/zanimivosti/brezmejno ... t-in-ulfu/
Mnenje:

To knjigo sem si izposodila izključno zaradi izziva, saj drugače ne berem rada pravljičnih, fantazijskih knjig. A ker sem od B.L. Pride že prebrala nezaslišano, ki mi je bila neznansko všeč, sem tvegala s to knjigo.
Zgodba je res predelava Rdeče kapice; Margot živi z mamo ob gozdu in vsak dan hodi obiskovat bolno babico v gozd in ji nosi priboljške. Dokler je nekega dne namesto babice ne pričaka čarobni tujec, ki v trenutku osvoji njeno srce. Margot ima občutek, da ga od nekod že pozna, vsaj njegove sive oči ji zaposljujejo misli. Ker je neznanec ranjen in na robu smrti, ga Margot hodi vsak dan negovati in ga spet obudi v življenje, A kdo je ta neznanec? Ali sploh imata skupno prihodnost?

Knjigo sem kaj hitro prebrala, saj ima le 134 strani, a v prihodnosti bom vseeno raje segala po mojem priljubljenem žanru: kriminalke in sodobne romance. :thumbup:

" Spomnila se je, kaj ji je mama vedno znova vcepljala v glavo. "Margot" je govorila, "vsaka ženska se lahko vede kot razvajena princesa, vendar je lahko samo tista, ki najdepravega moškega, zares kraljica. Ne pozabi tega."" str. 134


Vrni se na

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Ni registriranih uporabnikov in 2 gostov