Prebrano....in ja, tut mene je mal razočarala....sm prčakvala kei več ker je sama ideja zelo dobra in čist po mojem okusu! Kot je napisala Morrigan, pisatelca je ni preveč dobr izkoristla!
Sicer me ni lih spominjalo na Twilight, ampak sem pa imela občutek, da sem jo že prebrala in lahko dost vnaprej predvidevala stvari.
Tut to, da so vsi okol nje bli al M al V mi je blo dost bedno in pol še da nihče ni pričakoval, da bo tut ona postala Martist

...dejstva in podatki so bli dost nedosledni.
Dost me je zmotl tut njena reakcija, ko je zvedla kdo je ubil njeno sestro in tut sestrina smrt mi ni bila dost razložena in sploh to kako je bila ona z vsem tem povezana. Vse se mi je zdel tako kot da bi bilo sproti izmišjeno.
Se strinjam z Ever, da je bil Collin na začetku veliko bolj zanimiv, potem se je spremenil v eno marshmellow....škoda, bi mu bl pasal kak bad boy attitude pa ščepc sarkazma!
Ivy mi je bila na splošno kul, me je pa učasih res zmotl to njeno prepričevanje, da ne čuti ničesar do Collina in samopomiljevanje - to nisem izbrala, to so mi naredili, nisem jaz kriva, to nisem jaz, zakaj se mi je to zgodilo.....man up and deal with it!

...pogrešala sem tudi neki kar bi me lahko povezalo z njo, nevem, neki mi je mankal...
Konc je deloval kot da bi bil spisan v minuti

.....mi je bil pa všeč zadni stavek:
I’m going straight to Hell. And I’m not coming back without Collin.”
So mi bila bojne scene zlo všeč in me je mal vrnilo v obdobje Vampire academy in zdej še bl kumi čakam na izzid Bloodlines!!!!
Koncept zgodbe res všeč....upam da bo 2 del bolši, in za božjo voljo naj dobi Collin inekcijo sarkazma in Ivy brco badass-nosti!
Ocena:
3