Izpostavla bi mogoče to, da mi je ta knjiga bla všeč še bolj zarad tega, ker ni klasične glavne junakinje in klasičnih zapletov. Klasika bi bla, da bi Kiera bla močn karakter, da bi razumela svoja čustva in bi bla odločna in bi vse zadeve pravilneje izpeljala. In bi lahka reku, madonca, strong woman! Tak pa ni. Tak je pa skor nasprotje temu, ker je zmedena, neodločna, smotana, nelogičn študira včasih, ujeta sama v svojem razmišljanju med prav in narobe, med vestjo in strastjo, med tem kar si želi in kaj se dejansko dogaja v njenem lajfu. In tuki se strinjam z Morrigan čist:
Mislim da me je ta knjiga tolk pritegnila ravn zato, ker mi je totalno realna. Ja vem, vsi najraje beremo knjige, kjer ni varanja, kjer ni prikrivanj v zvezah, kjer ni laganja, kjer je vse belo in črno in je glavnemu karakterjo jasno takoj, kaj je prav in kaj ni, kjer je love tista one and only in je nič ne uniči in nič ne pride vmes. Za Kiero je bil Danny one and only na začetk, Danny je kao fucking popoln tip karakterno, ampak ups, tud on ma napake. Kellan je bil na začetk "object of desire", totalni playboy, tud bad boy, predstavljal je neki prepovedanga, ki pa je privlačno. In Kiera je bla ujeta med obema in glede na to, kolk je nesamozavestna, zmedena in neodločna, ja logičn da je prišl do tega kar je prišl. Glede na njen karakter mi je to popolnoma razumljivo. Ne pravim da je prav, ampak štekam pa čist in ne morm knjige slabo ocenit sam zato, ker je moje prepričanje glede njenih dejanj in kak je reševala stvari nasprotno.ena je napisala, da se ji zgodba ne zdi resnična, ampak jaz pa mislim, da je..... v tej knjigi je ravno glavna "junakinja" tista, ki dela največ napak, ko se sooča s čisto normalnim življenjem in za svoje napake nima nekih konkretnih izgovorov, razen tega, da je preprosto nesamozavestna in ne ve kaj bi, tako kot večina ljudi. saj je tudi mene prijelo, ko sem brala, da bi jo usekala na gobec, ker je bila tako neodločna, ampak sem se lahko z njo tudi poistovetila
Po drug stran pa gledam tk... Čist realn v bistvu iz moje perspektive... Da mene moj tip odvleče v neko drugo državo, kamor bi šla zato, da si lajf skupi zgradima in sma skupi, da se zarad njegovih boljših možnosti za kariero preselim nekam v PM in se prilagodim zato, da bo najina prihodnost lepša, pol me pa tip psti tam samo, ker so se pač plani za njegov šiht spremenili in pač UPS ne, js nej to samoumevno zastopm in SPET JAZ čakam na njega? Hmmm... js ne. Pa OK, js bi tle odreagirala že itak čist drgač, tk da se ne morm s Kiero poistovetit čist, ampak teoretično rečmo, da Dannya nebi poslala v 3 PM v tem trenutku in bi ostala skupi on bi pa šel, tk ko je v knjigi. Če vpletem v vse skupi Kellana, da bi žvela z njim in čutla do njega to, kar je Kiera opisovala in bi bil Kellan do mene tak, ko je bil do Kiere... Na tist večer ko sta se ga napila, pa matr no, da ne vem če bi se pr men situacija končala kej drgač. Pa nočm zdej kaka bitch izpadit, ker če bi bla js Kiera tk Dannya ne bi blo več na seznamu v tem trenutku ko bi šel, sam js sm bla tolk jezna na Dannya, ko sm brala... Pa ne morš nardit tega svoji punci no, jo pstit celo zgubljeno v novem kraju z novimi ljudmi in it. Pa kok slep si lahk, da ne vidiš privlačnosti med Kiero in Kellanom? Pri Kieri je pa v glavi tolk sivine, da tk sama ne loči, kaj je črno in belo. In iz vidika glavne junakinje jo štekam, zaka je pršl do varanja. Ga ne opravičujem in ga ne sprejemam, ampak vseen glede na njen neodločn karakter pa štekam zaka je blo tk. Ni prav to, kar je delala, niti mal, iz ene postelje v drugo, to bi jo najraj ubila ko sm brala, kr me je kr živčno naredla. Ampak vseen, žal je velik folka takega, to se dogaja, to ni neki kar bi rekli, da nikol ne pride do tega. Če si tak karakter ko je Kiera, pol ja, pride do tega, žal.
Jao, čist sm se razpričala... hehe... v glavnem, ocena knjige je jasno 5