Meni tudi ni bila všeč, pa ne zato, ker se ne bi dala brati, ampak ker sem se smejala temu, kako je avtorica dogodke kar metala noter.
Imela sem občutek, da je napisala prvo polovico knjige, ki je bila praktično samo o Kaidnu in Anni, potem pa je ni imela več idej in je mogla knjigo raztegnit tako, da se v drugem delu praktično ne vidita. 5 dni izleta lahko raztegne na polovico knjige, potem pa naenkrat minejo meseci in pojavijo se čisto nove osebe (saj ne, da to ni ok, samo se mi zdi, da je malo prevelik kontrast) in tudi zgodba se zdi, kot da ni več ljubezenska. Tak kot je FreakChiq rekla, sem jaz tudi imela občutek, da si je Higginsova sproti zmišljevala, kako bo rešila težave. Ali pa tista verižica - tam sta se ustavila samo zato, da jo je on lahko kupil (kar sploh ni bilo predvidljivo, ko je šel po "pijačo"), potem pa to v nadaljevanju knjige ni imelo nobenega pomena. Pa glede nune sem tudi imela velika pričakovanja, ker se je tako poudarjalo, da ima samo ona neko znanje....potem pa umre???? Al pa ko gre do očeta v zaporu in pred obiskom ful zatrjuje, kako objemi niso
on her agenda in nato se kar na lepem držita za roke pa sta solzna, pa
I love you, dad. Ne vem, če je realno pričakovati, da če nikoli nisi poznal očeta, mu boš potem takoj odpustil in bil celi raznežen, ker te je tako
obvaroval pred tvojimi dolžnostmi. In potem big shocker: on je že naslednji dan iz zapora. Kaj je bil potem smisel tega, da je bil zaprt? Da je imel razlog, da je bil 16 let odsoten in je Higginsova lahko napisala, da Anna ni imela pojma, da je pol angel in pol demon?
Pa to, da je samo 16 let in jo vsi čudno gledajo, ker je še pač devica, mi je tudi šlo ful na živce. Pa tolikokrat ko me je bilo sram za Anno, se mi tudi še ni zgodilo. Al se je sama osramotila z izjavami ali pa so jo drugi. Ja, ona nikoli ne laže. Aha, res, ja, temu povsem verjamemo. Kot da obstaja kdo, ki ni še vsaj majhne laži izjavil. Pa gonoreja??? A ni mogla nekaj drugega rečt?
Potem pa še slog. Ni se mi zdel naraven, ker ko so kaj razlagali, se vedno imela občutek, kot da recitirajo. Aja, pa knjiga je bila na trenutke skrajno predvidljiva. Takrat ko je prvič videla one 4 nephilime in se je ful prestrašila in je bila potem cela drama. Zakaj??? Če pa je pred tem Kaiden omenil,da ima 4 prijatelje, bla bla bla. Meni sploh ni bilo jasno, ker sem mislila, da Anna misli, da so nevarni pa to in mi je bilo samoumevno, da ve, kdo so. Potem pa se skapirala, da ni vedela, kdo so.
Eh, še toliko stvari se da izpostaviti pri tej knjigi, ampak moja ocena ostaja
2