Majski izziv (Bralni izziv 2013)

Na tem forumu se nahajajo vsi potekli in aktualni bralni izzivi.

Moderator: The Book Crusaders

Uporabnikov avatar
calimero747
Human

Re: Majski izziv (Bralni izziv 2013)

PrispevekNapisal/-a calimero747 » 13 maj 2013, 18:34

Bad Taste in Boys
od Carrie Harris

Ful mi je manjkala ena smešna knjiga, zato sem se spravla brat tole. In se je splačal. Parkrat sem skor s stola padla, kar bi blo sicer ok, če ne bi brala v sobi polni ljudi.
Ta knjiga je res perfect za take zamorjene deževne dni da te mal v dobro voljo sprav, ni pa glih ne vem kok logična. Zakaj že, so Kateina zdravila delovala kot cure? Kaj je fora da se je sploh začel širit ta virus? Sej je povedan da sta to Coach pa Swannie zakuhala sam useen ne bi škodl če bi blo mal bl razloženo.
Tud romanca je ful neumestna in učas res ne morš dojet kako se loh Kate tok ukvarja z Aaronom medtem ko se virus širi. Sej sta sweet sam je mal weird use skp.
Jonah je zakon. Kate je ena bolših junakinj kar sem jih brala zadnje čase. Rocky je bla dost fajn, čeprou ni mela velke uloge. Kiki mi sploh ni bla všeč. Aaron ni bil nč posebnega ampak itak na splošno sweet gentelmani niso zame.... Fajn karakterji, ki znajo marsikej zabavnega povedat.
Lušna zgodba ampak če hočte met razložena dejstva tole ni glih taprava knjiga. Je tipičnen primer because-I-said-so! pristopa. Je pa res da me letos še nobena ni tok spravla v smeh.
Moja prva knjiga o zombijih, tkoda nisem vedla kaj pričakovat. Ampak nekak to ni čist moje področje. Čeprou so fantazija, paranormal pa sci-fi moji najljubši žanri, se v zombijih res ne morem najdt.

Ocena:
Izziv: mesečni (za 1 dodatno točko)

Slika

Stolen
od Lucy Cristopher

I have no words. Tok lepa knjiga... Sploh ne vem kje bi začela. Kot prvo sm čist in love z obliko te knjige. Napisana je namreč kot pismo, ki ga Gemma piše Ty-ju, ki jo je ugrabu iz letališča v Londonu in jo odpelju v Avstralijo, v eno mejhno hišo sred puščave iz katere se ne da pobegnt in prčakvou d se bo zaljubila vanga. Očitno jo je opazvou že odkar sta se srečala v parku pr desetih letih in je ratu čist obseden z njo. Parkrat ji je ratal zbežat ampak itak, kam boš pa šel sred puščave, brez vode, hrane in sence. In ja, to je Avstralija tkoda si v nevarnosti še od raznih kač, pajkov in žuželk. Nakonc se je vedno znajdla nazaj v hiši, s Ty-jem.
Ena od najlepših stvari v tej knjigi je opisovanje narave. Na splošno je pisateljica res neki posebnega in vedno izbere točn tapravo besedo. Jezik ni zakompliciran ampak njeno pisanje je tok lepo...
Prvo polovico knjige me je Ty-jev odnos tok motu da bi ga najraj vidla mrtvega. Potem pa ga je Gemma začela razumet in ni bla ona edina, k je doživljala Stockholm Sindrom.
And Gemma! Respect! :bowdown: Da ni obupala, ko bi se vsak drug že zdauni vdal in reku "ne morem več". Tud ni popustila Ty-ju in se mu je še zmer upala postavt po robu.
Najlepša vloga je bla tista kamela. Kr nej ji bo ime Stolen tko k je Gemma rekla. Ko je opisvala kko se je kamela najprej upirala Ty-ju, potem pa ratala čist ubogljiva in je čist zgubila svojo divjost... Čisto zrcalo njegovga odnosa do Gemme. Enga od redkih trenutkov smeha sm dožvela ko je Gemma poimenovala petelina Dick (po Ty-ju). Al pa ko se je Ty primerju z ono iz Misery.
Ampak knjiga je predvsem heart wrenching. Nakonc Gemmo piči kača in jo Ty odpele v mesto, v bolnco in izda samga sebe da bi jo lohk rešu. Valda ji noben ne verjame ko reče da Ty ni the bad guy. Vsi so prepričano da ma Stockholm Sindom in niti ona ne zna presodt kaj čut do Ty-a. Knjiga se konča tik preden sodijo Ty-ju in Gemma se odloč da bo povedala vse po resnici tko kot se je zgodil. Od tega kok ga je sovražla na začetku, do tega da ji je pokazu divjino, naravo in življenje na splošno - in jo konc koncev tud rešu.

Ocena:
Izziv: mesečni (za 2 dodatni točki)

Slika

Prince Joe
od Suzanne Brockmann

Hja no, v redu knjiga, ki pa ni pustila ne vem kakšnega vtisa. Joe je tipičen bad boy ampak je stvar mal prehitr šla v sweet vode. Par momentov je blo res grozn pocukranih. Veronica pa Joe sta se prehitr zaljubila. Ideja je bla kul, to z zamenjavo Tedrica (al pač kakorkoli je blo tistmu annoying little bastardu ime) in Joea ampak sama knjiga pa ni nek presežek. Tema izziva je sicr men in uniform ampak sploh nisem bla tok osredotočena na Navy SEALs da bi loh komentirala. Definitivno majo zanimiv lajf, krut... to je pa tud to. Detaljov se ne spomnim več.

Ocena:
Izziv: mesečni (za 3 dodatne točke, prva knjiga)

Slika

Rock Chick
od Kristen Ashley

Aaand here goes what I call a good book. Sm se odločala med 4 pa 5 zvezdic. Nakonc sm useen ocenla s 5. Čist zarad Indy in predvsem njenga okusa za musko :roll: Tex je vrjetn najbolši stranski karakter kar sm jih srečala v zadnjem cajtu. Tod pa Stevie sta zakon. In Lee..... :drools: Da ne bi kdo mislu da je ta knjiga dobra sam zarad karakterjev!! (čeprou v resnic je) Tud storyline je zanimiv. Ta fora z diamanti je nažalost grozn značilna, je pa vsaj izvedba refreshing.
Na trenutke se je zdel mal za lase prvlečen ampak itak je point te knjige to da je zabavna. Mogoče mi ni omogočla lih najboljšega pogleda v stvari policije, sem pa uživala med branjem. Sej je razložil velik stvari k se dogajajo bolj v ozadju ampak skos sem mela feeling da so ble vse te policijske pa karkoli-že-je-Lee zadeve based on hollywood movies.
Všeč mi je blo da sta se karakterja poznala že celo življenje ker če bi se onadva prvič srečala in bi se stvari začele razvijat s takim tempom, bi knjigo kmal odložila. Tko je blo pa logično da se je vse tok hitr dogajal.
Indy je bla sicr fun to read ampak včas so me njena dejanja pa način razmišljanja tok iz tira vrgl... Kr ene igrice se gre, flirta z Leejevimi prjatli, razmišlja kot najstnica...
Nah, premisnla sm si. Dam ji 4 zvezdice. Tud če je glavna junakinja fanica od Gunsov pa Bon Jovija se ne more oddolžit za neumnosti k jih zna delat :lol:
So, zakaj tok dobra ocena? Zakaj ji ne dam slabše, glede na vse kar mam za pripomnit? Cause I'm a sucker for good dialogue and hot guys.

Ocena:
Izziv: mesečni (za 3 dodatne točke, druga knjiga)

Slika

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­―――――――――――――――――――――――――――――KNJIGE ZA CELOLETNI IZZIV―――――――――――――――――――――――――――――
1. Anne Greenwood Brown - Lies Beneath (Goodreads)
2. Juliet Marillier - Daughter of the Forest (Goodreads)
Nazadnje uredil/a calimero747 dne 28 maj 2013, 22:02, skupaj urejeno 6 krat.
A reader lives a thousand lives before he dies. A man who never reads lives only one.

Uporabnikov avatar
taša
Sorcerer
Kraj: Preserje pri Radomljah
Kontakt:

PrispevekNapisal/-a taša » 13 maj 2013, 20:45

LOST IN YOU
od Heidi McLaughlin

Cool knjiga...ljubezen premaga vse ovire :) Sama sicer ne verjamem v sorodne duše, a ne..niti v to, da nam je kdo namenjen..

Oba lika sta mi bila všeč. Oba sta zrastla tekom knjige. On mogoče še bolj kot ona. Zaključek knjige se mi je zdel malo prehiter. 4 leta se ne vidita in potem sta v sekundi 20 med rjuhami in dva tedna sta že zaročena. Vse ostalo je bilo realno..dokaj..konec pa..ok ja.happy ending..ampak prehiter happy ending...

Všeč mi je bil pa en citat, ker ga večkrat tudi moja babi ponavlja : ljubezen je svobodna. Če človeka pustiš in se vrne je namenjeno. Če pa se ne, pač nikoli ni bilo namenjeno. V angleščini se to res lepše sliši.. :)

Ocena:
Izziv: mesečni

Slika

THE AVERY SHAW EXPERIMENT
od Kelly Oram

Ok, tole je druga knjiga od Kelly, ki sem jo prebrala v šusu. Avery taka geekica, ampak čist huda, ko je vstopila v anger faze...Aiden enkrat okol kepe. Ok ne..dvakrat. Grayson I looved...

Knjiga je polna humorja. Zanimivih likov. Ko sem začela brat..pa sem vmes nehala..ni blo une dileme.a naj berem naprej..al naj zberem kaj drugega.

Skratka...knjiga, ki jo priporočam.

Ocena:

Slika

SAFE WORD
od Teresa Mummert

Druga knjiga te pisateljice, ki sem jo brala v zadnjega pol leta. Že prva mi je bila všeč. Tale pa, ko sem brala samo tiste teaserje..recimo, da sem pričakovala kanček drugačno zgodbo. Ampak me tudi ta ni razočarala. Je fast paced, skoz te drži v napetosti in na koncu sem bila tudi malček presenečena. Epilog je bil prehiter in bi mogoče želela malo bolj počasno stopnjevanje :)

Oba lika sta svetovna. Cole je pa itak za pojest..bad guy and all. <3

Ocena:

Slika

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­―――――――――――――――――――――――――――――KNJIGE ZA CELOLETNI IZZIV―――――――――――――――――――――――――――――
1. Opal Carew- His to Command (Goodreads)
"Give a girl the right shoes, and she can conquer the world."

Uporabnikov avatar
matty
Bralni izziv 2018 s 3 zvezdicami
Bralni izziv 2018 s 3 zvezdicami
Kontakt:

PrispevekNapisal/-a matty » 22 maj 2013, 23:05

World War Z
od Max Brooks

Super knjiga – meni je ful všeč. <3 :vso_cast:

Ker ni samo zgodba o eni familiji ali človeku, ki preživi zombi apokalipso, je zadeva mnogo bolj zanimiva. Tako izvemo o tem kaj se je dogajalo po vsem svetu in vidimo različne načine kako so se ljudje spopadli s katastrofo, kakšne so bile splošne globalne posledice ter zaton civilizacij kot smo jih vajeni. Tako zgodba ni samo pripoved o propadu ampak tudi o tem kako so se ljudje pobrali in se spopadli z armadami zombijev. Imamo tako opise katastrof in neumnosti, hladnokrvnosti in vojnih grozot; pripovedi o osebnih katastrofah, požrtvovalnosti… vidimo tako neskončno sebičnost in strahopetnost ljudi kot tudi velika junaštva. Vse se lepo prepleta in četudi ti opisi prikličejo srh v kosti, ker si lahko prav enostavno predstavljaš, da bi se katera država ali ljudje odzvali na drugačne grožnje na prav podoben način, ima knjiga tudi navdihujočo in tolažilno moč. Govori o moči človeštva, da se pobere, prilagodi in ponovno zavzame svet zase, en kos za kosom.

Komaj čakam, da vidim kakšen bo film in če bomo dobili tam kaj več informacij o izvoru virusa ter tem kako so bili videti tisti prvi dnevi velike panike. Pav tako upam, da bo kaj več rečenega o Evropi, ker je v knjigi res ni pretirano veliko omenjeno, razen Rusije seveda. :roll: Čisto tako ima človek občutek, da nas je avtor kratko malo odpisal - razen seveda Britanije, ter občasnih gradov. Mislim, da bi od nas ostalo malo več kot le majhni otočki v utrdbah in gorah, ane? Ah ja, pa Paris ni edino mesto s katakombami ali Grčija s samostani. Pa kaj so naredili z nuklearkami v Franciji? Verjetno človeštvo takrat ne bi potrebovalo še ene Fukushime… just saying…

Ocena:
Izziv: mesečni za 1 dodatno točko

Slika

Consequences (#1 Consequences)
od Aletha Roming

Če hočete ohraniti mirno kri in zdravje svoje psihe, NE BRAT TE KNJIGE! Ponavljam – NE BRAT TEGA SRANJA!
Knjiga me je resnično razkurla z svojo plehkostjo, neumnostjo in najbolj nemogočo junakinjo kar jih je. Madona, še prav ji je blo, da jo je ugrabo in maltretiral, ko pa ni znala spravit skup niti enega pobega. Kakšna diploma neki?! Ta ženska se ne bi bla sposobna niti ene pametne misli skup spravit.
Nočem več govoriti o tej knjigi - če vas zanima več o tej katastrofi si oglejte daljši (in sočnejši) review na mojem Goodreads profilu - http://www.goodreads.com/review/show/604258594
:117: :118:

Ocena:
Izziv: mesečni za 2 dodatni točki

Slika

The Unsung Hero (#1 Troubleshooters)
od Suzanne Brockman

To knjigo sem prebrala že pred leti pa sem čisto pozabla njen naslov – a že prvi odstavki so mi povrnili spomin in ker sem v knjigi takrat uživala, mi ni bilo odveč jo prebrati še enkrat. Glavna junaka sta Tom Paoletti (navy SEAL) in dr. Kelly Ashton – njuna zgodba me je še najmanj pritegnila kar je nenavadno za romanco, a v tej knjigi se prepletajo kar tri ljubezenske zgodbe - postavljene tako v preteklost (čas 2.sv.vojne – Tomov stric in Kellyin oče sta bila zaljubljena v isto žensko Cybele) kot v sedanjost (Tomova nečakinja Mallory in risar stripov David). Zadnji par mi je bil tako všeč, da me sploh ne bi motilo, če bi imela svojo knjigo. Res. Tudi zgodovinska zgodba je pretresljiva, tako da priporočam, da si knjigo sposodite za na plažo in uživate. Mogoče vam bo všeč, da se zgodbe prepletajo, mogoče ne. Jaz sem vsekakor zelo zadovoljna s knjigo. :D

Ocena:
Izziv: mesečni za 3 dodatne točke (1.knjiga)

Slika

Trial by Fire (#1 Firefighters of Station 5)
od Jo Davies

Knjiga mi je bla ful všeč nekje do sredine, potem pa me je nekako izgubila. Začetna iskrica med obema junakoma (Howardom in Kat) mi je bla ful simpatična, ko pa se je vse izrodilo v staro formulo – imata nesporazum in gresta narazen, on pa je tako nesrečen, da ga skoraj zapelje njegova prejšnja friend with benefits. Bullshit. Ma resno no – tip je na podnu in si ne more pomagat, da ga ne bi resno zamikalo in skoraj gre z njo doma v postlo. Pa da je kr naprej imel erekcijo, mi je blo že naravnost smešno. :lol:

Začetna skrivnost morilca mi je bla kr kul, ampak mi je blo hitro jasno kdo je in kaj se bo izcimilo iz vsega. Je pa blo nekaj časa zabavno ugibat kaj bo njegov naslednji move.

Če vam je všeč hurt/comfort in vas nekaj klišejev ne moti, je to knjiga za vas. Poletno branje vsekakor.

Ocena:
Izziv: mesečni za 3 dodatne točke (2.knjiga)

Slika

―――――――――――――――――――――――――――――KNJIGE ZA CELOLETNI IZZIV―――――――――――――――――――――――――――――
1. Patricia Briggs - Frost Burned (#7 Mercy Thompson) (Goodreads)*****
2. Patricia Briggs - Cry Wolf (#1 Alpha and Omega) (Goodreads)*****
3. Patricia Briggs - Hunting Ground (#2 Alpha and Omega) (Goodreads)*****
4. Patricia Briggs - Fair Game (#3 Alpha and Omega) (Goodreads)*****
5. J.R.R. Tolkien - Unfinished Tales (Goodreads)****
6. Gail Carriger - Soulless (#1 Parasol Protectorate) (Goodreads)****
7. Larissa Ione - Pleasure Unbound (#1 Demonica) (Goodreads)****
8. Emma Chase - Tangled (#1 Tangled) (Goodreads)****
Nazadnje uredil/a matty dne 31 maj 2013, 11:43, skupaj urejeno 1 krat.
He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past.
- George Orwell

Uporabnikov avatar
Spicey
Human

PrispevekNapisal/-a Spicey » 30 maj 2013, 12:47

Lover Unbound (Black Dagger Brotherhood #5)
od J.R. Ward

No zdej je že skor cel mesec mimo odkar sem prebrala nadaljevanje BDB, tako da bodo moja mnenja mal manj podrobna. Vishous mi je že od začetka serije zelo všeč, njegove sarkastične pripombe so res popestrile vse knjige, ki sem jih prebrala do zdaj. Njegova zgodba mi je bla všeč, ker je imel, tako Zsadist, zanimivo in ne tako bleščečo preteklost. Me zelo moti pri teh knjigah insta-love, ker realno v 24 urah, max 48 ne moreš priti do takšnih čustev, kot jih pisateljiva prikazuje, ampak si vedno rečem - just go with the flow. Kako se je zgodba med njim in Jane razpletla, mi ni bilo najbolj všeč, ampak definitivno boljše, kot alternativa.

Aja, bi mi blo pa velik bolj všeč zgodba med Vishousom in Butchem - tam je bila prava kemija, sicer pa mislim da to že ptički čivkajo!

Ocena:

Slika

Lover Enshrined (Black Dagger Brotherhood #6)
od J.R. Ward

Phury je eden izmed junakov ki mi je bil po eni strani ful všeč, po drugi strani mi je šel pa mal na živce. Njegova obsesija z Bello, zanemarjanje dolžnosti, pa ne vem filing sem dobila, da celo zgodbo samo nekaj tečnari in sitnari in se smili sam sebi. Cormia mi je bila super, sicer bi bil njen karakter lahko boljše izpeljan ampak je imela . To mislim da je bila ena izmed knjig, ko so mi bile stranske veliko bolj všeč kot glavna zgodba, npr. John/Xhex, Qhuinn/Blaylock, Rhevenge,...

Ocena:

Slika

Lover Avenged (Black Dagger Brotherhood #7)
od J.R. Ward

Oh ja, ravnokar mi je celotno mnenje zbrisalo in moram začet od začetka, tko da tokrat bolj na kratko. Res sem se veselila da bom mal več zvedela o sympathih v tej knjigi, glede na to da je Rhevenge na pol sympath. Lih velik o njih nismo zvedli, ampak upanje ostaja za kakšno naslednjo knjigo :) Kemija med njim in Ehleno je več kot očitna in sem vesela da mu je odpustila vse laži in skrivnosti. Blay in Qhuinn sta mi pa itak daleč najboljša stranska zgodba in se reeeees veselim njune knjige. Aja pa še to - a je sam pri meni tko ali je vso to preganjanje z Lessening society ratalo za kozlat dolgočasno?!

Ocena:

Slika

Lover At Last (Black Dagger Brotherhood, #11)
od J.R. Ward

Nooo sem kar mal preskočila na 11 in najtežje pričakovano knjigo iz moje strani in to sta Blay in Qhuinn. No in kar je najbolj žalostno je, da me je knjiga razočarala, ker sta pristala skupi šele mislim da čisto na koncu in kar sta imela skupnih strani, sta se samo več al mn kregala. Halooo?!? Sej po en stran je bilo zanimivo branje tud kako sta se ona dva spopadala z vsemi temi čustvi in bla bla bla ampaaaaak i needed more action. Da ne govorim da mi stranske zgodbe reees niso ble všeč in sem kar mal preskakovala. Je bil pa konec (ne bom nič izdala) sooooo sweeet.

Ocena:

Slika

1. J.R. Ward - Lover Mine (Black Dagger Brotherhood #8) (Goodreads)
2. J.R. Ward - Lover Unleashed (Black Dagger Brotherhood #9) (Goodreads)
3. J.R. Ward - Lover Reborn (Black Dagger Brotherhood #10) (Goodreads)

Uporabnikov avatar
Morrigan
Opravljen bralni izziv 2018
Opravljen bralni izziv 2018

PrispevekNapisal/-a Morrigan » 31 maj 2013, 18:32

1. Katie Ashley - Don't Hate the Player...Hate the Game (Goodreads)
2. Nicole Williams - Crush (Crash #3) (Goodreads)
3. Charlaine Harris - Dead Ever After (Sookie Stackhouse #13) (Goodreads)
4. Rick Yancey - The 5th Wave (The Fifth Wave #1) (Goodreads)
5. Jennifer Echols - Levitating Las Vegas (Goodreads)
6. J.M. Colail - Wes & Toren (Goodreads)
7. Laura Spinella - Beautiful Disaster (Goodreads)
8. Wendy Higgins - Sweet Peril (The Sweet Trilogy #2) (Goodreads)
9. Josh Lanyon - A Dangerous Thing (Adrien English Mysteries #2) (Goodreads)
"Sticks and stones may build your homes, but words will lift your spirits."
Abigail Roux & Madeleine Urban

Uporabnikov avatar
Arya
Human

PrispevekNapisal/-a Arya » 31 maj 2013, 19:52

Končno mam dejansko čas, da nekaj napišem. Ta šola me ubija. Ampak se tolažim s tem, da je samo še 16 šolskih dni :)

Warm bodies
od Isaac Marion

I like it, but I expected a little bit more? Ne vem, pričakovala sm res neko odlično knjigo, ampak neki je mankalo.
Sj začetek mi je biu blazno dobr (I mean, R has some great lines :vso_cast: ), od sredine do konca je blo tud zakon, ampak tam nekje u sredini so me pa kar nekak zgubil. Takrat, ko sta večinoma tam u tistemu letalu in to... Sm se res malo dougočasla takrat.
Ocena:
Izziv: Mesečni, za 1 dodatno točko

Slika

Stolen
od Lucy Christopher

Pri tej knjigi mi je ušeč, kako dobro spoznaš Gemmo in posledično tudi Tya, skozi njene oči. And oh, Ty is so charming! Basically, tale review pove use: http://www.goodreads.com/review/show/121859396 !
Šjora je povedla use, kar si jz mislem!
Aja. Meni je blo na začetku to čudno, ko Gemma dejansko govori tebi. In na začetku me je ful motilo, ker sploh nism navajena prvoosebnih knjig. In še nekaj. A je še kdo meu take mešane občutke ob njuni 1. skupni večerji, ko je Ty tko čudno jedu tisto meso. I was like: Wait what? :D

Ocena:
Izziv: Mesečni, za 2 dodatni točki

Slika

Trial by fire
od Jo Davis

Nekateri deli so mi bli ušeč, ampak povečini me knjiga ni pritegnila. Howardovo in Katino razmerje je šlo prehitro, ful mi je blo čudno, da je Kat tko malo razmišlala o požaru nasploh...
So mi pa bli ušeč Howardovi sodelavci, pa se mi zdi, da je pistelca tud morilca zlo dobro ujela.

Ocena:
Izziv: Mesečni, za 3 dodatne točke

Slika

Cut & Run
od Abigail Roux

I like Ty and Zane. I REALLY like them :D Takoj vidiš, da sta za skupi, kr c'mon, že takrat ko si neki sarkastično govorita, je jasno da niso to kr neke nedoužne misli :D Sploh ne vem več, kej nej povem. Kr sta pač en tistih parov, ka so ti preprosto ušeč!

Ampak useeno bom dala 4 kr še zmer mi je neki manjkalo.

Ocena:
Izziv: Mesečni, za 3 dodatne točke

Slika

1. Richelle Mead - Succubus shadows (Georgina Kincaid #5) (Goodreads)
2. Scott Blagden - Dear life, you suck (Goodreads)
3. Lauren Oliver - Delirium (Goodreads)
4. Lauren Oliver - Before I fall (Goodreads)
“There are two ways to live: you can live as if nothing is a miracle; you can live as if everything is a miracle.” ~Albert Einstein~

Uporabnikov avatar
_auril_
Fairy

PrispevekNapisal/-a _auril_ » 31 maj 2013, 20:58

Undeadly (The Reaper Diaries #1)
od Michele Vail

Že kar nekaj časa nisem prebrala kake knjige o zombijih, ampak tale mi res ni bila nekak všeč. Vse je bilo nekak zmedeno, kr naenkrat je od nekod mela fanta... Na začetku se mi je zelo vlekla, potem mi je bil pa všeč prizor, ko je Molly prvič spoznala Ratha. V sredini je bila knjiga kar dobra, potem pa se je spet vse začelo prehitro dogajat...
Te serije ne bom več brala naprej.

Ocena:
Izziv: Mesečni (za 1 dodatno točko)

Slika

Wanted
od Amanda Lance

Tale knjiga me je pa takoj na začetku čisto not potegnla in je res nism mogla nehat brat... Malo me je motlo, da jo je Charlie vidu enkrat, pa je že bila the one... Tam nekje proti koncu pa mi je bila malo manj všeč, pa epilog bi rajši mela tak (6) years later... Liki so mi bli v redu, nasploh pa zgodba ni bila nič posebnega ampak zelo dobra, da ti skrajša kako deževno popoldne.

Ocena:
Izziv: Mesečni (za 2 dodatni točki)

Slika

The Edge of Courage (Red Team #1)
od Elaine Levine

Za tole knjigo sem imela kar velika pričakovanja, in večinoma jih je dosegla, motil pa me je samo konec, ki mi je bil malo preveč perfect, čeprav po drugi strani pa spet ne bi bla najbolj zadovolna, če ne bi nič več tega sinčka noter vključli. Glavna karakterja sta mi bila oba zanimiva, nasploh pa Rocco... Ja in pol oni prizori, ko se ji jih je tulko notr v klet naselilo - ugh why cannot that happen to ordinary people?

Ocena:
Izziv: Mesečni (za 3 dodatne točke, part 1)

Slika

Rock Chick Rescue (Rock Chick #2)
od Kristen Ashley

Prvi del mi je bil noro dober, tale sicer malenkost manj, ampak še vseeno ena izmed tabolših knjig, kar sem jih prebrala. Všeč so mi knjige, kjer so glavni karakterji trmasti (v mejah normale) in Jet je definitivno taka. Fajn je bilo tudi, da sta vključena tudi Indy in Lee. Nasploh se skos nekaj dogaja in tele knjige res ne moreš nehat brat.

Ocena:
Izziv: Mesečni (za 3 dodatne točke, part 2)

Slika

1. Moliere - Tartuffe (Goodreads)
2. Anton T. Linhart - Ta veseli dan ali matiček se ženi (Goodreads)
3. Kristen Ashley - Rock Chick (Rock Chick #1) (Goodreads)

Vrni se na

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Ni registriranih uporabnikov in 3 gostov