od Karen Kincy
Prvi del te serije sem lani prebrala ko sem sodelovala v blog tour-u in bila sem navdušena nad zgodbo, zato sem komaj čakala da začnem drugi del. Na žalost sem bila na koncu malo razočarana, verjetno sem preveč pričakovala. Zgodba je bila prav tako zanimiva kot v prvi knjigi, osebe pa zelo všečne. Glavni junak, Wendel, je biseksualec, kar se redko sreča v literaturi in to je bil definitivno velik plus. Tudi en gay parček je v tej zgodbi in sem komaj čakala da bosta skupaj ker se je videlo na kilometre da sta si všeč

Ocena:

Izziv: Mesečni

Hot Blooded (Jessica McClain #2)
od Amanda Carlson
Pred približno pol leta sem prebrala prvi del, ki je bil malo preveč predvidljiv in se je tako tudi končal, zato sem se bala, da bo tudi ta knjiga čisto predvidljiva. Na srečo sem se motila. Celotna zgodba se praktično vrti okoli tega, da mora Jessica rešiti svojega dragega, Rourka, iz krempljev zlobne boginje. Skupaj s kolegi se poda na to dolgo pot, polno presenečenj, in v bistvu mi je bilo vse skupaj zelo zabavno, celo spominjalo me je na Hobbita. Knjiga je lahko, zabavno paranormal branje, in prav to je njen čar - ni presežek literature, ampak je lahka in kratka, idealna za krajšanje časa na počitnicah.
Ocena:

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (Harry Potter #3)
od J.K. Rowling
Nadaljujem s ponovnim branjem Harryja, po nevemkolikih letih.. Spomnim se, da mi je bil tretji del najljubši od prvih štirih knjig ko sem bila mlajša in zdaj sem se spomnila zakaj. Takrat so se mi ti obrati v zgodbah zdeli tako nevrjetni in spretno izpeljani.. celotna zadeva okoli Sirius Blacka in Wormtaila je res genialno zamišljena. Zdaj ko imam manj časa za branje, mi je prav lepo se vrnit k Harryju in počasi brat te knjige..ko sem končala to, sem takoj začela Goblet of Fire. Te knjige bodo zagotovo vedno med mojimi najljubšimi in jih bom spet ponovno prebrala čez nekaj let.
Ocena:

―――――――――――――――――――――――――――――KNJIGE ZA CELOLETNI IZZIV―――――――――――――――――――――――――――――
1. Emylia Hall - The Book of Summers (Goodreads)
2. Antologija - Lore: Tales of Myth and Legend Retold (Goodreads)
3. Khaled Hosseini - And the Mountains Echoed (Goodreads)
4. Brandon Sanderson - The Way of Kings (The Stormlight Archive #1) (Goodreads)